lørdag den 27. marts 2010

Lørdag & X Factor..

H&M tunika/tee, Only blazer, Pieces tørklæde, Pieces denimleggings, S // Bar støvler

Var lige et hurtigt smut i byen, og fandt lige mine grå denimleggings frem igen.. De har ellers været gemt væk siden sensommeren..
Nu vil jeg snart smække en pizzadej sammen (med havregryn i dejen, for at få lidt fiber i :D), har nemlig købt både lækker lufttørret skinke og god bøffelmozzerella. Ren forkælelse! Regner med at lave det hele klar til i aften, til den store X Factor finale.. Yay! Jeg er rigtig meget i tvivl om hvem jeg hepper på - synes det er de helt rigtige... Så min beslutning bliver taget i løbet af programmet :D

Hvem hepper du på?!

2 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Sådan har jeg det også mht hvem der skal vinde i aften. Jeg har hele tiden heppet mest på Jesper, men synes han har været lidt middelmådig de sidste par gange - og det samme med Thomas. Tine synes jeg var røvsyg i starten og forstod slet ikke hvorfor Remee lod hende gå til liveshows, men hun har sgu vundet lidt ind på mig de sidste par gange. Så iiihhh jeg er i tvivl!

Bailey sagde ...

Jeg kunne ikke beskrive det bedre selv! Jesper er jo bare så sød og lille og nuttet. Og synger rigtig godt. Thomas er skøn og helt speciel, længe tænkte jeg han var den sikre vinder. Og så pludselig stod Tine og sang This is My Life, og hun fangede mig fuldkommen.. Det bliver super spændende!