søndag den 18. oktober 2009

Lørdagens køb

På turen til Kbh i går, var der selvfølgelig også plads til lidt shopping. Som jeg forleden bloggede om, skulle jeg helt bestemt se nærmere på nogle cardigans fra Gina Tricot. Det endte med at jeg snuppede 3 af farverne. De var så lækre! Helt perfekt længde, oversize (min er en L, og er rigelig stor), og med god ærmelængde!

Gina T. 'Samantha Long Cardigan', 159kr

Jeg har siden tabet af mine fantastiske pludderbukser fra Vila, søgt efter nogle nye. I går fandt jeg denne udgave fra Vero Moda. De er i noget tyk 'satin', og har samme snit. Det er det tætteste jeg kommer de gamle. Nu røg de med hjem og så må jeg lige se an om de kommer på. Farverne er fine, og stoffet ganske lækkert!
Derudover fandt jeg en hue. Om det bliver en keeper er jeg ikke sikker på. Jeg er slet ikke hue-menneske, men har virkelig brug for en når jeg skal cykle på job! Hapsede også lige en 2-pak af vanter. Dem kan man altid bruge!

Vero Moda bukser, 200kr // H&M Hue, 40kr & Vanter 30kr (for 2 par)

En helt ok høst. Jeg gik ikke amok, og købte kun hvad jeg havde planlagt! Lurede også i Zara, men kan altså ikke vænne mig til de danske Zara'er! De er da helt forfærdelige og rodede. Dén butik og så Topshop savner jeg såå meget fra London.2 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Den der cardigan er jo vildt flot! Måske jeg lige skulle smutte forbi GT og gramse lidt på den - jeg mangler nemlig lige en grå oversize cardi og den er kunne da være et godt bud.

Jeg håber at bukserne fra VeroModa bliver en ligeså stor succes som dem fra Vila :-D

Bailey sagde ...

Den er virkelig lækker! I god tyk strik. Og perfekt til et par denimleggings, fordi den har den rette længde.
Jeg kan i hvert fald ikke få armene ned!

Håber også de kan erstatte de savnede bukser. Men tvivler, for de var altså noget helt specielt (okay, bare et par bukser men såå behagelige!)