torsdag den 1. oktober 2009

Jeez hvor er det koldt-outfit...


Vila tee, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er, Asos perleøreringe
(på cykelturen tilsat:) VM uldjakke, H&M tørklæde, Mulberry East West, Marks & Spencer bamsestøvler


Øj hvor har det været koldt i dag!!! Sådan en virkelig bidende kulde, så man skulle tro vi havde januar!
Jeg elsker mit arbejde, men synes godt nok at det var en kold fornøjelse at stå på en legeplads og fryse - det på trods af at både vinterjakke + vinterstøvler fik deres efterårsdebut i dag..Ham den søde fra arbejdet brugte ½time før vores arbejde starter på at stå og snakke med mig! Vi møder altid ind tidligere for at holde et dagligt møde. Det var så aflyst i dag, så vi endte med at stå og snakke om alt muligt. Gode tegnefilm, løn, byture osv. Skide hyggeligt! Og senere på dagen da han skulle hente noget, gik han gennem min stue, selvom det var en kæmpe omvej. Og gik samme vej tilbage - igen en kæmpe omvej. De fyre er sgu ikke til at finde ud af!
Det værste? Jo han har jo efterhånden fortalt hvad han søger hos en pige udseendesmæssigt. Høj (over 1,70!!), slank, lyshåret.. Alt det jeg ikke er.. Jeez.. Hvorfor bliver han så ved med det råflirteri? for vi snakker jo vildt godt sammen, om alt muligt.. Ikke bare det overfladiske - går det godt? osv.!
Kunne de ikke bare alle rende rundt med et skilt der kunne fortælle om de var på eller om det bare er hyggeflirt?

2 kommentarer:

Astrid sagde ...

Har du ikke tabt dig ?:D


.. glæder mig til at høre mere om ham arbejdsfyren :b

Bailey sagde ...

Årh hvor er du sød! Lige noget der kan redde en hel dag.. Men altså tror det ikke - tøjet er i hvert fald ikke blevet løsere..

Håber også snart der er mere at fortælle :D