lørdag den 31. oktober 2009

Happy Halloween!!!

Så blev det dagen for min planlagte udklædning som Cruella De Vil. Halvdelen af håret skulle have været pakket ind i filt/vat, men det ville slet ikke samarbejde. Så det blev en last-minute idé om at at møre håret ind i ansigtsmaling. Noget jeg lige nu ikke synes er det sjoveste..!

Jeg kunne først tage billeder da jeg kom hjem, og jeg har været så smart at glemme pelsen ude på jobbet. Så det bliver ikke lige det komplette outfit. Men der er blevet taget masser af billeder hvor jeg også har pels og lange sorte handsker på. De bliver lagt op, så snart jeg får dem! For så er det altså bare nemmere at tænke sig til ;)
Men hvor var jeg dog glad for mit kostume. Jeez nogle af de andre var jo fuldkommen malet til i ansigtet - eller havde det underligste tøj på. Gudskelov for en figur som Cruella!


Vila kjole, Topshop ballerina'er, Søsters dalmantiner-bamse - og masser af ansigtsmaling i håret!


Og ja! Jeg er allerede hjemme. Og har været det siden ca. 22.30. Virkelig trist fredag! Pludselig ville ingen i byen, ingen havde råd og alt var i vejen! Altså vi havde fået ca. 10 flasker vin af jobbet OG J-øl OG den nye Sommersby med cranberry.. Dem kunne vi drikke kvit og frit og så ellers bare danse natten lang. Men nej!

Øv jeg er altså ret så skuffet! Havde virkelig glædet mig. Måske jeg havde håbet for meget at det blev ligesom sidste gang, hvor vi var ude til kl. 5 om morgenen - og jeg havde den bedste bytur i lang lang tid!

Årh og så kan jeg slet ikke finde ud af det med ham fyren. Altså han er hele tiden i nærheden af mig. Går igennem mit lokale, selvom det er en kæmpe omvej. Hver gang han fyrer en lummer joke af, kigger han straks på mig, med det helt store glimt i øjet.
Ih ih ih altså!
Havde jeg nu haft modet og nosser til det, havde jeg smidt en besked af sted om vi skulle se nogle film på søndag. Efter alle vores snakke har jeg fundet ud af at vi har en meget ens film-smag! Men det gør jeg ikke. For tænk hvis han slet ikke gider. Så ville mandag sgu ikke være den fedeste arbejdsdag! Btw. er jeg sgu lidt ked af at lægge alle disse kvaler ud på bloggen. Kan godt forstå hvis det bare er for meget at læse om! Men det er nu rart at få luftet ud i tankerne!I morgen står den på lagersalg hos Menu med 2 skønne venner. Senere er der lækker middag hos veninden, vi skal bare hygge på sofaen og sludre..

4 kommentarer:

rijaH sagde ...

Tag chancen, du lever kun een gang og med alt du har skrevet om ham så lyder det da helt klart som han er interreseret ;)

Og hvad så hvis han ikke er? Så ved du det og kan komme videre i stedet for at spekulere over det :)

En sms kan jo også lande forkert? Det er jo bare at skrive noget upersonligt i den, f.eks bare:"Er du klar på en film søndag?" Og så kan man altid sige den blev sendt forkert ;D You go girl! Jeg hepper på dig :)

Bailey sagde ...

Hehe, det lyder jo virkelig lige til, men jeg er bare en kylling!!!
Jeg er vant til at det er fyren der tager initiativet!
Det kan være det er sådan det ender i aften, efter alt for mange drinks!

Pernille sagde ...

Du skal ikke være ked af at skrive om dit lovelife.. Elsker når du gør det, du har nemlig mange af de samme overvejelser som jeg selv. :)

Bailey sagde ...

Hehe, så fortsætter jeg da lidt.. Selvom det er tæt på non-excisting lig nu :D Altså bortset fra det der crush som sikkert aldrig bliver til mere!