tirsdag den 27. oktober 2009

Smarties vs. Rimmel
Smarties // Rimmel Pop Apricot


Ikke særlig fashion - og så alligevel!
Sad tidligere og hyggede med en lille æske smarties. A trip down memory lane! Sådan en æske er indbegrebet af barndom, fredagsslik og hygge. De små toge man kunne samle og ikke mindst 'puslespillet' på bagsiden.
Jeg er lidt af en freak, når det kommer til farvet slik. Det skal deles op - ellers er det bare ikke sjovt. Og midt i min lille rutine opdagede jeg at en af smarties farverne næsten var identisk med den neglelak jeg har på! Sikke et pudsigt tilfælde!

Bare en gang sen vrøvleri fra mig.. Nu er det vist snart sengetid. Har været heldig at få et par vikartimer i morgen formiddag. Yay!

Årh sommerfugle altså! I dag skulle jeg stå for en masse Halloween-forberedelse på jobbet. Da jeg sidder og er godt i gang, kommer ham den søde forbi. Jeg ved at det slet ikke er ham at lave sådanne krea-ting. Men alligevel satte han sig, uden jeg sagde noget, og hjalp mig. Og vi fik igen sludret om vind og vejr. Jeg klager ikke. Slet ikke..... For jeg griner. Og smiler. Og nyder at komme på arbejde! Men der sker sgu nok ikke noget. Hyggeligt er det nu alligevel!

3 kommentarer:

scient.hybrid sagde ...

Smarties er indbegrebet af barndomsminder og sjovt at du så har en neglelak i samme farve.

...og ja, chokoladeknapper skal helst farvegrupperes inden de kan indtages :D

Kathrine sagde ...

Jeg er vild med det her indlæg, det er sådan noget jeg selv kán finde på :-D


Og nu får jeg helt lyst til Smarties...

Bailey sagde ...

Scient; Smarties er bare dejlige! Og kan kun spises når de er farveinddelt! Ellers er det jo helt forkert!

Kathrine: Tak ;)