torsdag den 22. oktober 2009

Leopletter.

Havde jeg 900kr i overskud var de højst sandsynligt allerede brugt. Savler nemlig rigtig meget over dette fine Rika tørklæde.. Er vild med farvesammensætningen, og den frynsede kant.

Rika, 900kr - YouHeShe

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

okay - nu kan det godt være, at jeg mangler en eller anden fashion-forståelse - men et tørklæde til 900 kr.! Er det ikke liiige i overkanten?

Bailey sagde ...

Det er jo et spørgsmål om prioritet! Altså det kan virke som mange penge, men 400.000kr for en bil er jo også mange penge. Virkelig dårlig sammenligning, men det er her det er op til hver enkelt hvordan man prioriterer :)

Anonym sagde ...

Ja det har du ret i!

Men jeg vil hellere smide mange penge i en bil end et tørklæde, fordi jeg ser en bil som en praktisk, nødvendig ting.

Jeg har haft fødderne i et par støvler til 1200 og jeg kunne virkelig godt se, at de ville være alle pengene værd, men jeg købte dem ikke. Så hvis vi sammenligner et tørklæde og et par støvler, så ville jeg godt betale mange penge for støvlerne - men jeg ville aldrig købe et tørklæde til 900 kr.

(men jeg går heller ikke så meget op i hvordan det der ud - bare det er praktisk!)

;-)

Cecilia sagde ...

Okay, jeg kan SAGTENS følge dig Natassia :D
Jeg synes også det er mega lækkert det tørklæde.. men jeg har jo også givet omkring 1500 for et tørklæde, så 900 skræmmer mig ikke ;)

Men ja der er da nok mange der ikke kan forstå det.. men så bruger de tilgengæld penge på en masse ting jeg ikke forstår :P

Bailey sagde ...

Emma L: For mig er en bil slet ikke praktisk. Jeg har ikke behovet og ville langt hellere hoppe på cyklen og have et lækkert tørklæde om halsen ;)

Cecilia: Det regnede jeg også med ;)
Og lige præcis, der er så mange der har underlige hobbies som jeg slet ikke forstår at de gider skyde store pengebeløb i. Jeg skyder penge i lækre ting som jeg kan svinge om halsen!

D sagde ...

Årh!
Jeg har også bare savlet SÅ meget over det..