mandag den 5. oktober 2009

Outfit 051009

Øv hvor er jeg allerede træt af efteråret! Kulden er ikke så slem igen, men blæst og regn er altså ikke så fantastisk når man gerne vil se nogenlunde ud!

Dette var mit outfit da jeg lige hurtigt skulle handle inden veninden kom forbi.. Tidligere var det spicet op med uldjakke og bamsestøvler. Dejligt at bo så centralt at jeg kun skal gå 50meter var min port til jeg igen står i centeret!

Vila tee, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, H&M tørklæde. Mulbery Locked Cosmetic Purse, River Island nitteøreringe, Topshop ballerina'er

Og så har jeg forresten returneret de fine sorte ballerina'er fra Pieces. Det var med sorg i sindet at jeg måtte indse at de bare ikke sad perfekt! De var ellers sååå fine!

4 kommentarer:

Emma Lovise sagde ...

Hvor er det trist med de fine sko! Det er altid så irriterende, at forelske sig i et par sko, og så kan de ikke fåes i den passende størrelse. Men de andre sorte med sløjfen er nu også meget pæne.

Bailey sagde ...

Ja det er altså trist! Håber at jeg glemmer dem hurtigt!

*mit kaos sagde ...

Jeg er SÅ træt af kulden!!!!!! Elsker godt nok regn, men gider ikke den kulde... Usj.. Er tvunget til at føntørre mit hår hver morgen, fordi det bare er totalt at skyde sig selv i foden, hvis man ikke gør det.

Fine ballarinaer i øvrigt. :D

Bailey sagde ...

Årh nej jeg kan langt bedre klar kulden end regnen. Mit hår bliver så kruset og forfærdeligt af regn, og så er jeg træt af at mascara'en løber efter en cykeltur!