søndag den 18. oktober 2009

Københavner-lørdag!


Zara skjortekjole, H&M tørklæde, Føtex frynsestøvler, River Island nitteøreringe, Friis armbånd, MbyMJ Percy

Sikke en dejlig lørdag! Det endte med at blive helt perfekt dag. Vi fik luret butikker, købt lidt (det bliver lige flashet når overskudet er tilbage!), frokost på den lille café ved Magasin's blomsterhandel hvor vi fik de lækreste nachos! Så stærke og virkelig gode! Så gik vi lidt videre. Købte blomster til vores veninde vi skulle besøge. Hun var dog først klar ved 18-tiden, så vi gik over og satte os i Nyhavn, fik den spontane idé at vi skulle med den sidste afgang på Kanalrundfart. Så den snuppede vi. Virkelig smuk tur, og vejret var helt med os. Skyfri himmel, regnbuer (2 gigantiske!), svaner i vandet, solnedgang. Jeg er stadig helt overvældet. Det var som at forelske sig i København!
Da den var færdig tog vi så til metro Amager hvor veninden bor. Der hentede vi så de lækreste pizza'er (parmaskinke + ruccola ) og op i hendes lejlighed hvor vi drak masser af asti og fik snakket om ALT. Det er desværre alt for sjældent vi ser hende!


I dag skulle jeg egentlig i Tivoli med min mor + familie, men er blevet mere syg, og har bare slet ikke overskudet. Ville ellers så gerne se deres Halloween-udstilling!

2 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Det lyder da som en rigtig god tur især kanalrundfarten...jeg troede faktisk de havde stoppet med at sejle for denne sæson!

Du må have god bedring.

Bailey sagde ...

Det var bare så smukt! Nej de sejler helt til d. 31/12 kun med undtagelse af 24-25. december.
Vi tog dfds-båden, altså den til 60 kr. Tror ikke Netto-bådene sejler mere i år..