mandag den 12. oktober 2009

En af mine mange svagheder!

Jeg har en del svagheder. Tørklæder, neglelakke, hårelastikker (don't ask! jeg ejer en millard!), hårbøjler, tanktoppe og mange andre ting.
I den non-fashionable ende er der min samling af Disneyfilm. Selvfølgelig på dvd med guldnummer i ryggen. På en grå og kedelig søndag er der intet så hyggeligt som en god tegnefilm.
Og da jeg var i Kvickly tidligere i dag kørte der stadig '2 for 1'-tilbudet på en del film. Blandt dem var lige 4 jeg manglede. Og så måtte jeg også lige have Snehvide med, da den i sidste uge blev genudgivet!
Bare kald mig nørd, men heldigvis ved jeg at jeg slet ikke er den eneste! Jeg glæder mig bare til den dag jeg får børn, og allerede har de gode klassikere klar! Kan selv huske spændingen op gennem 90'erne for hver gang der udkom en ny. Der var jo alt for lang tid i mellem!

Edit: Håber billedet virker nu :)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Disney film er altså også bare så hyggelige! Jeg elsker Disney!

Bailey sagde ...

Yay! Disney er fantastisk..

Signe sagde ...

Åh Natassia, jeg elsker også bare tegnefilm. Jeg har slæbt min nevø og niece med ind og se et hav af tegnefilm i biografen. De var gode at bruge som undskyldning/dække, - i virkeligheden var det MIG der gerne ville, hahah..

(ps. - man kan stadigvæk ikke skrive kommentarer her, uden en Google-konto eller en Open Id?? "Normalt" plejer man også at kunne med navn/web-adresse)

Bailey sagde ...

Haha det lyder præcis som mig! Kusinerne er ofte blevet brugt som dække når jeg ville i biografen :D

Kan godt huske at du har spurgt om det før, men aner simpelthen ikke hvor jeg kan lave det om :(
Må lige kigge på det igen, for det ville da helt sikker åbne op for flere :) Men tusind tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på det igen!