mandag den 31. august 2009

Dagens Outfit

Det er ved at være en sjældenhed at jeg får fremvist dagens outfit. I dag huskede jeg så at tage billede, mens lyset stadig var medgørligt!


Vila bluse, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er, H&M tørklæde, Mulberry Jody & Dior #219 Nude Chic

Shopaholic 6?

Jeg modtager nyhedbreve fra Sophie Kinsella's (Shopaholic-serien, Can you Keep a Secret?, The Undomestic Goddess, Remember me?) oficielle side - og da jeg i går læste denne mail, fik jeg noget af en overraskelse!! Det mest interessante er det markerede:

******

Hello!
I want to thank everyone so, SO much. I've been overwhelmed, by the numbers of you who have bought Twenties Girl, and by all the lovely comments I've received. It means so much to me to know that you've enjoyed my books—and this one is particularly
special to me.

A big wave to anyone who has seen me at one of my Skype events. They've worked so well, I've been thrilled!

As I told everyone who came to the events, I'm working on a new Shopaholic book. Yay! I am so happy to be back in Becky's crazy world. It's too early for me to tell you much more at the moment, but over the coming months I'll be sharing a few sneak-preview details...

Hope you're having a wonderful summer and see you again soon!

xoxo

Sophie Kinsella

******

Fantastiske nyheder til en Shopaholic-fan som mig! Jeg elsker at krumme tæer og skraldgrine over den kugleskøre Becky Brandon (née Bloomwood - som man kan læse i bøgerne). kan slet ikke vente til at se hvordan Becky klarer livet som mor, om hun stadig shopper uden hæmninger og om Luke stadig er lige skøn! Jeg er, pudsigt nok, lige gået igang med den 5. bog i serien, Shopaholic & Baby, for gud ved hvilken gang!

(Og så er jeg stadig slet ikke tilfreds med Hugh Dancy i rollen som Luke. Det er så galt som det kan være! Men det er en anden sag.. De dumme filmfolk kunne bare lade være med at rykke hele historien fra London til New York. Spændende hvad der skal ske hvis 2'eren skal filmatiseres!).


Husk at du nu kan købe den nyeste Kinsella-bog, Twenties Girl. Jeg har besluttet at vente med at læse den, og i stedet tage den med på ferie om et par måneder. Skal jo helst have noget at lave ved poolen de 2 uger! Haps den på Amazon til bare 9£!!

The Olsens

Det er efterhånden sjældent at jeg gider poste billeder af kendte. Enten er der allerede blogget om dem eller også finder jeg billederne 'for sent' (jeg synes det er øv at poste uge-gamle billeder, med mindre billedet virkelig har en wow-faktor!)..
Men da jeg i dag faldt over dette billede af Olsen-tvillingerne (er jeg den eneste der stadig ikke kan kende forskel?!) synes jeg det fortjener sit eget indlæg!Mary-Kate (højre!) & Ashley (venstre!) Olsen til åbningen af Opening Ceremony flagskibsbutik i Tokyo, Japan. 29. august 2009.

Intet andet end god humor med de ører. Mary-Kate med Bunny-ears og Ashley med Mickey Mouse ører. Coolness!

Photo: Zimbio

søndag den 30. august 2009

Jeg undskylder...

..manglen på indlæg!

Men jeg er stadig småsyg, og overskuddet er minimalt! I går var jeg ude for at hjælpe til en 80-års fødselsdag, og tjente på få timer lige en 500-lap. Det hjalp i budgettet! Direkte derfra hjem til veninden hvor den igen stod på sofahygge med film og serier..

I dag har jeg hygget med min mor og fået snakket nærmere om det loppemarked vi har bod på om 2 uger. Mere om det når vi nærmer os!
Nu vil jeg se Sweet Home Alabama, rydde op i alle de vigtige papirer og hoste videre.. *host host*

fredag den 28. august 2009

A love worth fighting for!
Fandt lige denne lille video, som nok mest er til alle mine fellow Twilight-fans.. Det må siges at være intenst! Jeg skulle gerne erstatte hende Bella /Kristen Stewart!!

Edit: Meget mystisk! Når jeg skriver i indlæget kan jeg se filmen køre, men så snart jeg trykker Udgiv indlæg og går ind på bloggen ser man bare en lille firkant. Man kan dog trykke på denne firkant og komme direkte til filmen :) Er du bare en smule Twilight-fan, må du love mig at trykke videre!

torsdag den 27. august 2009

Yndige handsker!

Disse handsker måtte gerne beskytte mine sarte hænder i den kommende vinter!!


H&M, 199kr


Jeg er stadig syg, så mine aftener går med at crashe på sofaen mens jeg ser Greek (efter anbefaling af Mathilde) og tjekker diverse webshops. Drømme drømme drømme... September bliver en sparret måned! Ævs!
Nu vil jeg hoste videre, mens jeg drikker noget mere the!

tirsdag den 25. august 2009

Alle bør se denne!!!

X Factor er startet i England, og jeg skal i hvert fald følge så godt med som jeg nu kan. Og når jeg falder over de interessante auditions vil jeg da gerne dele ud af dem.
Derfor: Lov mig at bruge de næste par minutter på at tjekke denne audition ud! Aldrig har jeg set noget lignende. Efter utallige afspilninger sidder jeg både med det største smil på mens tårerne presser sig på. Ægte talent! Ikke kun en fantastisk stemme, men den performance er noget ud over det sædvanlige!! SE DEN! (Det hjælper også at fyren er noget af en snack! haps!)

Æv..

Jeg må være blevet ramt af den forkølelse der åbenbart kører lige nu (ahem altså ikke svineinfluenzaen!).. Min hals gør sindsygt ondt, mit hoved er tungt og jeg er bare godt og grundigt udkørt.
Så nu står den på masser af the, mens jeg putter på sofaen..

mandag den 24. august 2009

Inspiration til ferien..Sådan regner jeg med at min ferie skal forløbe. Ved poolen med en drink i hånden, en stak blade foran mig, musik i ørerne, håret i en knold og godt med solcreme..
Ja ja stadig 4½ måned.. Men det er da snart :D

Photo: Polyvore

søndag den 23. august 2009

Lørdagen i billeder...I dag har været en rigtig tømmermændssøndag. Har slået lejr på sofaen med SATC, cola, dyne+pude og pc'en i skødet.
I går var en god aften! Vil slet ikke tænke på alt det jeg drak.. ahem.. lad os bare sige at jeg vist fik drukket rigeligt med Mokaï og diverse drinks!
Hele kroppen er øm i dag. 5 timer på et dansegulv sætter sine spor når man er blevet 22! Men det endte nu alligevel med at blive den bedste bytur lææænge!

Og til mit non-existing love-life: Der var en vildt lækker fyr der fulgte efter mig uanset hvor jeg gik hen. Om jeg var med min veninde ude for at ryge/få luft/på toilettet (ja altså så var han bare på herretoilettet - de deler en lille gang)/ved baren/på dansegulvet.. Ærgrer mig sååå meget over ikke at have stukket ham mit nummer. Men jeg kan bare ikke det med at pigen tager første skridt! Man kan vel altid være bagklog!
Nu krydser jeg fingre for at det er hans nye stamsted :D

Blogleg... Once again!

Spottede lige at jeg var blevet tagget af Charlotte D i den 'nye' blogleg. Og som sædvanlig er jeg frisk på at lege med!

What is your current obsession?

Mokaï!!! Uden at det skal lyde alt for alkoholisk, så er det simpelthen den mest geniale drik, ever!

What is your horoscope and do you relate?

Løve, men går slet ikke op i den slags. Ved ikke engang hvad der kendetegner mit tegn..

What are you wearing today?

Sorte joggingbukser + sort tanktop. Det er sofasøndag, og jeg har tømmermænd!

What is the last thing you bought?

Sort bluse fra H&M + 4-kløver øreringe fra Pieces. Taget ud af mine fødselsdagspenge...

What’s for dinner?

Pas. Sikkert bare noget pasta eller knækbrød. Har ikke rigtig noget spændende hjemme.

What’s your favorite decade, fashion wise?

00'erne tror jeg. Der er blevet mere plads til alsidighed og det individuelle. Dog synes jeg 50'erne er dybt romantiske!

What are your must haves for winter?

Nogle lækre cardigans, kjoler, strømpebukser.. Ikke fordi jeg liiige går og mangler noget... ahem..

What would you love to be able to afford?

At kunne rejse noget mere. Især til New York... Måske når jeg engang bliver voksen og finder min sti i livet det bliver muligt.

What is your favorite piece of clothing from your own wardrobe?

Den er ikke nem! Jeg tror at min Zara-cardigan (3/4-ærmer, ekstra længde, lommer, 50%silke) må være helt i toppen. Den har været brugt sindsygt meget, og det er ikke til at se på stoffet! Og så er mine tasker klart favoritter! Allesammen!

What is your dream job?

Ja det er jo så lige det jeg går og prøver at finde ud af! Men det er slet ikke nemt..

What’s your favorite magazine?

Danske: Eurowoman og Costume. Udenlandske: Elle UK (uden konkurrence!)

What do you consider a fashion faux pas?

Nylon-leggings som bukser. Selvom leggings aldrig bliver bukser, kan man i det mindste vælge de tætte bomulds af slagsen!

Describe your personal style?

Rimelig basic. Jeg holder mig til det jeg ved holder for mig. Ikke nogle vilde farver eller mønstre (lige bortset fra mine 2 par blomstrede pludderbukser..).. Tilgengæld spices det op med diverse neglelakke og små fine smykker.

Which Beatle is your favorite?

Lennon

What are you proud of?

Mit liv (egotrip much!?). Ej jeg havde bare aldrig troet jeg kunne nå til dette punkt hvor jeg rent faktisk bor alene og har en tilværelse der kører på skinner!

Og så er jeg faktisk også stolt af den beslutning jeg tog for 6 måneder siden. At forlade London var et stort valg, men det rette valg. Jeg ville ikke have været oplevelsen foruden, men det var det rette at vende hjem!

Passing this on to. . .

Tror alle har været gennem denne... Så vi stopper bare her ;)

Outfit fra lørdagens bytur


H&M bluse, Pieces denimleggings, Primark leo-flats


Close-up: Leo-flats // Pieces 4-kløver øreringe

Havde den skønneste bytur i går! Mere om det senere, nu vil jeg pleje min ømme krop med mere cola!

torsdag den 20. august 2009

Mere efterårsstrik

Typisk at butikkerne skal bugne med lækker strik, lige nu hvor min økonomi slet ikke er til mere shopping!

Perfekt til de kolde dage, hvor man bare vil putte en lækker cardigan:Vero Moda Organic, Una knit cardigan, 300kr

Perfekt til en bytur, casual men med lækre store ballonærmer:Vero Moda, Batwing Intarsia Knit Top, 30£

Perfekt til lige at kaste på over en hvid tee og et par jeans:


ASOS Stripe Long Line Cardigan, 28£

onsdag den 19. august 2009

Nittede skuldreTopshop Stud Shoulder Sweat, 32£

Den kunne være fin til efteråret! Jeg har ikke noget nittet tøj, synes ikke helt det fungerer for mig. Men denne kunne være et bud..

New Moon trailer #2

Min Twilight-obsession fortaætter! Mandag var dagen hvor endnu en trailer til den længe ventede Twilight-efterfølger, New Moon, blev offentliggjort .
Her får man filmen forklaret af Taylor Lautner (der spiller Jacob Black) - og henvender sig nok mest til Team Jacob (som jeg sleeeet ikke er en del af!).
Desuden fandt jeg denne fan-made trailer, som faktisk er ret god. Der indgår også klip der hidtil kun har været vist på Comic Con (stor messe/konference/screening for nye film):


Se den første trailer HER..

Jeg kan slet ikke vente til November! Det bliver sååå godt! Ikke mindst fordi næste omgang ventetid slet ikke bliver så voldsom! Er vild med idéen om at spytte Twilight-sagaen ud så hurtigt som muligt. Man skal jo ikke kunne se at Edward ældes!

tirsdag den 18. august 2009

Outfit / Fødselsdag!!!!!!!


Vila tee, Old Navy blazer, Pieces denimleggings, H&M peeps, H&M tørklæde, Mulberry East West


Chanel Orange Fizz

Min fødselsdag har været fantastisk! Først skøn dag på jobbet. Bagefter hjem til bedsteveninden der ventede med Mokaï og asti. Vi hyggede med 500, spiste hurtig lasagne og smuttede så i biffen for at se The Proposal. Et ord om den film: Latterkramper! Jeg måtte tvinge mig selv til at stoppe med grine, fik de vildeste kramper, mens tårerne løb ned ad kinderne. Top-humor! Og Ryan Reynolds er snack!! Se den-se den-se den!!!!

22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 år er sleeet ikke mig. 22 er et tal uden betydning. Pludselig skal jeg sige farvel til 21. 21 er så meget min alder. Jeg føler mig ikke klar til at være 22. Hvor dumt den end må lyde, så var 21 mit tal. Mit år!
Det var året jeg drog til London, året jeg genfandt gamle venner, året hvor jeg indså hvor jeg hører til (desværre ikke London), året hvor jeg stadig var single, året hvor jeg havde en hed og hurtig sommerflirt.
Især sommeren 2009 vil for altid stå som noget særligt!
Jeg flyttede sådan for alvor hjemmefra og aldrig har jeg nydt livet så meget. Så selvom 22 slet ikke føles som mig håber jeg bare det bliver halvt så godt som 21!

mandag den 17. august 2009

Outfit 17/08/09

Så blev veninden fejret med manér. I hvert fald så godt man nu kan på en ganske almindelig mandag. Asti, lækker mad og masser af snak!


VM kjole, Old Navy blazer, H&M leggings, H&M tørklæde, Mulberry Long Locked Purse


Topshop ballerina'er

Sidste dag som 21-årig!

Lige nu ligger jeg på sofaen, med pc'en i skødet og SATC i dvd'en. Sådan bruges min sidste eftermiddag som 21-årig. Om en times tid står den på fødselsdag hos min veninde. Hun er præcis 1 dag ældre end mig.. Pudsigt!

søndag den 16. august 2009

Voice'09

Har du brug for én god grund til at tage i Tivoli d. 21/9 - så burde denne sang være nok!Den sang må absolut være blandt sangene der skabte min sommer. Jeg har blogget om den før, men lige den sang kan jeg ikke høre for meget!! Og derfor er det meget naturligt at jeg står på første række og skråler med på sangen med nogle fantastiske veninder. Det bliver vildt!

Denne weekend...

...er blevet brugt på først at forberede familiefødselsdag, og så i dag at fejre migselv. I går blev der handlet af flere omgange for at kunne få alle ingredienser hjem til mit store muffins-projekt:

Og lækre blev de! Især dem med smarties var sååå gode :D
I dag kom familien så til fødselsdag, som vi holdte i min have. Der blev kastet tæpper ud og vi fik rigtig nydt solen.
Jeg fik også lidt gaver. En 'udflytter-kasse' af min mor med diverse husholdnings/køkkenting, en god sjat penge (som kommer meget belejligt som hjælp til den forestående ferie :D), fine blomster og den sejeste Elvis-ko fra CowParade!

Nu skal jeg bare slappe på sofaen, og nyde at dagen gik som den skulle. At vejret var på min side, og at der var mad nok!!!! Det er altid min største frygt!

fredag den 14. august 2009

Outfit 14/08/09


VM strik, Pieces denimleggings, H&M peep/flats, MbyMJ Percy


H&M Kids roseøreringe

Om en times tid står den på hygge med en veninde. Vi skal spise lidt mad, se Talent'09 og ender sikkert med at kaste et par film i dvd'en..

Rigtig god fredag til alle!

Go'Morgen!

For anden dag i træk har jeg været 'tidligt' oppe, for at træne. Havde glemt hvor skønt man har det bagefter! Så kan det godt være at jeg kampsveder mens jeg står på maskinerne, men bagefter er det det hele værd!

Nu skal jeg lige se Nyhederne, så i bad og på job...

I aften bliver mit talent-/realityshows-gen igen tilfredsstillet når Talent'09 vender tilbage!!! Jibiiieeee!

torsdag den 13. august 2009

Outfit 13/08/09


Vila tee, Vila bukser, H&M ballerina'er & MbyMJ Percy

onsdag den 12. august 2009

Work-out!

Så er jeg klar til at tage kampen. Har meldt mig ind i træningscenter (hvor jeg enda sparede indmeldelsesgebyr, da mit job har aftale med centeret!! Sejt!) - og var bagefter ude og finde træningstøj. Det blev til 2 par bukser og et par sko. Toppe har jeg vist rigeligt af!

H&M, lange 179kr - 3/4 129kr


Nike, 270kr (nedsat fra 400kr)

I H&M fandt jeg også disse fine sager i børneafdelingen. Til den pris måtte det med hjem!


H&M Kids, Hårbånd 30kr - roseøreringe 20kr

Outfit 12/08/09


VM kjole, Zara cardigan, H&M leggings, H&M ballerina'er
H&M tørklæde, Botkier taske


Pieces øreringe
Centreret

tirsdag den 11. august 2009

Beslutningen er taget!

I morgen melder jeg mig ind i træningscenter igen!De sidste måneders alt for mange byture har sat sine spor! Og hvis jeg skal fortsætte i samme rille, kræver det vist lidt træning.
Jeg cykler i forvejen 7km. hver dag for at komme til og fra arbejde, men der må mere til. Jeg er så heldig at der på den anden side af gågaden ligger et center, hvor det koster 200kr/måned uden binding. Det er en pris jeg kan være med på (mit gamle center tog 400kr!!!!! inkl. binding).
Derudover har jeg jo ret fantastiske mødetider; 4 dage om ugen møder jeg først kl. 12 - den 5. dag har jeg så fri kl. 13. Der er ingen dårlige undskyldninger denne gang! Jeg kan jo for pokker stadig stå sent op, nå at træne, smutte hjem igen og bade og så afsted på arbejde.

Og så ville det absolut ikke gøre noget at blive lidt tonet til den kommende ferie! 5 måneder burde være nok!

Så i morgen vil jeg igen være medlem af et træningscenter! Og motivationen er der! Jeg har også luret at Stadium her i byen har ophørsudsalg = Billigt træningstøj til mig!

Outfit 11/08/09


H&M cardigan, Only tanktop, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er, H&M tørklæde, MbyMJ Percy


Gosh 63 Sunset på neglene

I aften står den på madklub med et par venner. Vi bikser nogle lækre tærter sammen og sætter noget godt på DVD'en. Det skal nok blive en hyggelig aften!

mandag den 10. august 2009

Kedelig aften!

Så kom uvejret også til nordsjælland. Det buldrede og lynede så meget at jeg slukkede for al strøm. I ca. 15 minutter var himlen konstant oplyst og bragene afløste hinanden. Samtidig slog regnen på mine vinduer. Er lykkelig for mine skråvægge/skråvinduer, så er det pludselig langt hyggeligere!
Nu er det stilnet helt af og jeg kan lige ane lidt himmel.

Som alle andre dage er der udelukkende kedelig TV, og jeg har derfor sat en sikker vinder i DVD'en


Det er simpelthen for længe siden jeg har set serien, så nu er jeg startet fra begyndelsen. Altid god undeholdning!

Photo: Google

Outfit 10/08/09


H&M skjortekjole, VM leggings, H&M ballerina'er, Tiger tørklæde & MbyMJ taske

søndag den 9. august 2009

Figleaves fristelser..

Nu har jeg haft disse liggende i min indkøbskurv siden torsdag, og virkelig tænkt det igennem. Jeg har sorteret fra og fundet nye. Tidligere i dag kom jeg frem til at dette var lige som det skulle være. Nu er jeg så godt som klar til afgang.. selvom der lige går 5 måneder!

Og så gør det jo ikke noget at Figleaves lige nu har en rabatkode der giver 20% på alle varer (undtagen udsalgsvarer!). Skriv blot TWENTY i rabatkode-feltet!Fantasie Marrakesh Bikini - Freya Coconut Grove Bikini - Freya Supernova Bikini
Triumph 4 Your Curves Bikini - O Beach Basic Bandeau Dress - Freya Supernova Short

Koooom nuuuu januaaaar :D

Måske den rette!

Jeg var et hurtigt smut i Vero Moda i dag, hvor jeg lynhurtigt spottede denne læderbolero fra Only


Daula, 360kr.

Jeg ved ikke lige om det rent faktisk var læder, men det var i hvert fald super blødt og lækkert. Den var ikke tilbage i min størrelse, men ekspedienten har sat den store eftersøgning i gang. Hvis ikke det lykkes, ender jeg nok med at købe på webshoppen. For den er altså fin!

Bagefter lavede jeg også et kort stop i Vila, for også bare lige at spotte den smukkeste kjole! Jeg var solgt! Den var så heller ikke i min størrelse, da det viste sig at hver butik kun havde fået én i str. L! Det er sgutte meget!!
Har tilgengæld allerede fundet den på nettet, og den ender jeg nok med at snuppe!

Vila kjole, 350kr

Suk, alle de fristelser! De der bikinier fra Figleaves spøger stadig!!

lørdag den 8. august 2009

Om 5 måneder...

...sidder jeg i et fly på vej til paradis! 2 uger på Lanzarote, hvor vi ikke skal lave andet end at drikke, sole, spise og flirte!

ClubHotel RIU Paraiso Lanzarote Resort


Veninden og jeg var der også i julen 2006, og blev helt forelskede i dette hotel! Så vi tager endnu en tur.. 2 ugers ren paradis! Kom nu januar!!!!


Og så er jeg allerede gået på bikinijagt! Har fundet 4 overdele og 2 underdele på Figleaves - til ca. 1.000kr. Dét er en fristelse!

Outfit 08/08/09


Only kjole, H&M tanktop, H&M leggings, H&M sko & H&M hårbøjle

Først til globryllup, hvor bruden arbejder som festarrangør. Så kan man tale om gennemført arbejde! Wow!!!
Nu venter jeg på veninden så vi kan hoppe i haven og nyde resten af denne dejlige sommerdag!

Outfit 07/08/09


Vila tee, Pieces denimleggings, H&M peep/flats, H&M tørklæde & Percy

Var jo så i biffen og se Winnie & Karina. Den var nu sjov nok, ret langt ude - og så er der virkelig nogle langt-ude-karakterer med!
Om den var pengene værd? Tjaa.. Havde nok hellere lejet den på et tidspunkt. Men lattermusklerne blev i hvert fald brugt!

Bagefter smuttede jeg over til en veninde hvor kliken var samlet. Fik et par drinks, spillede kort og skrålede gamle reklamesange. Utroligt at man stadig kan huske eks. DK-benzin og Bonanza.. Det sidder åbenbart bare fast!

fredag den 7. august 2009

Fredag!I aften står den på bif-tur med et par venner. Filmen er ikke lige det jeg selv ville have valgt, men mon ikke jeg får et billigt grin alligevel!
Bagefter er der asti og baileys hos en anden veninde.. Skøn skøn aften!
Men først en lille lur i haven. Vejret skal nydes!!!

God fredag til alle!

onsdag den 5. august 2009

Forenet!!

Modtog en sms fra Elgiganten i formiddags om at min mobil var klar til afhentning. Det er da hurtig service. Og mine bekymringer om at skulle punge mere ud forsvandt - for min hvide løgn åd Nokia åbenbart. Jeg havde det skidt da jeg havde snakket for min syge moster da jeg afleverede den, men da jeg så skulle hente den i dag, var jeg simpelthen så glad!
Nu skal der vist nørdes! Må straks have en masse sange og lir på den :DAftenen er igen brugt med bedsteveninden. Vi har spist lækker mad (frisk spinatpaste, kyllingfilét, frisk spinat, ristede pinjekerner, sukkerærter og masser af pesto!!), spillet kort og snakket om alt mellem himmel og jord. Hun er virkelig den veninde der betyder allermest, og som jeg altid har noget at snakke om med. Det er fantastisk! For uanset hvor tit vi ser hinanden (æhmm.. næsten hver dag!?) bliver det aldrig trist eller ensformigt.

tirsdag den 4. august 2009

Den perfekte pool-kjole!

Jeg er allerede igang med at søge diverse webshops tynde for inspiration til ferien i januar. For selvom der er flere måneder til, kan man jo godt forberede sig!

Hos ASOS fandt jeg denne fine strandkjole, som jeg nok ender med at eje. Den er da lige perfekt at kunne smide på, når man skal gå turen ned til poolen.
Det er kjoler/tunikaer i den model jeg er ude efter. Fordi de netop hurtigt kan kastes på udover bikinien, men også kan bruges til middagen om aftenen. Et par smykker og nogle fine ballerina'er og jeg er good-to-go..Cotton Loose Woven Full Kaftan, £20

Outfit 04/08/09


VM strik, Pieces denimleggings, H&M peep/flats
H&M tørklæde & Botkier taske

Happy Mandag!!

Når veninden og jeg skal have en undskylding for at dele en flaske asti, sætter vi foran dagen, og så er det pludselig lovligt! I går aftes var endnu en af de Happy Days. Vi skulle fejre at vi begge har fået lov at holde ferie fra d. 11.-26. januar næste år. Turen går til Lanzarote - samme hotel vi også boede på i julen 2006. Det bliver fantastisk! 4+-stjernet og all-inclusive. Det betyder lækker mad, masser af drinks (selvfølgelig med i prisen) og afslapning ved poolen.
Lige nu kan det ikke blive januar hurtigt nok! Hvor fantastisk er det ikke at kunne sætte sig på et fly mod sydens sol, lige når den danske vinterdepression rammer!

Kan love for at der kommer utallige outfit-idéer de næste par måneder!

Min venindes søster (de er roomies) havde også en veninde på besøg. Hun er tilfældigvis frisør, og havde lige sit grej med - og i løbet af no time, gik hun med til at klippe os alle. Det var lige hvad jeg trængte til! Der blev taget ca. 5cm af - så nu er der ingen tørre spidser (mit hår spalter ikke...!?) eller uglede totter. Dejligt ikke at skulle tænke på det mere, for det var virkelig tid. Er ikke blevet klippet siden det store hårdrama i oktober/november, hvor jeg fik over 20cm klippet af..

mandag den 3. august 2009

5 ting...

Jeg siger jo aldrig nej til en blog-leg. For når der både indgår lister og det faktum at man kan spilde lidt tid, så er jeg game!

5 ting i din taske:

Mobil, headset, Rosebud, solbriller og Chloé parfume.

5 ting i din pung:
Dankort, klippekort, check til en britisk bank, medlemskort til diverse, hårnåle (ja de ligger i pungen :D)

5 yndlingsting på dit værelse/lejlighed:
Sofa, computer, et billede min veninde har malet, min dvd-samling, min dyne

5 ting du altid har villet prøve?
Hmm.. der må jeg melde pas. Har prøvet en del, og kan umiddelbart ikke komme på noget!

5 ting du går op i for tiden?
Venner/veninder, film, spare op til charterferie med veninden, nyde livet og at have det sjovt.

Hvem taggede dig?
Det gjorde skønne Cecilia.

5 indtryk af hende?
Lækker stil :D (ahem vi har vist en del ens tøj!), smuk pige, den lækreste unge, mødte sin mand på toppen af Illum (genial historie), imponerende taskesamling!

Jeg vælger at tagge:

Interessant... eller hvad?

søndag den 2. august 2009

Weekendens kluns...

I går på bytur, blev det en et meget basic-outfit:


Vila tee, Pieces denimleggings, H&M peep/flats, Pieces halskæde & MbyMJ Percy

I dag til min mors fødselsdag, der foregik i dejligt sommervejr hjemme i haven:Lang Only tanktop, Zara cardigan (som dog først kom på her til aften), Vila bukser & H&M peep/flats

lørdag den 1. august 2009

Lørdag!

I dag har jeg sovet længe, og er vågnet op til en rigtig sommerdag. Så om meget snart vil jeg tage Vouge og Elle under armen og sætte mig ud og nyde solen. I aften står den på bytur, og min kulør er virkelig snart forsvundet..

God lørdag til alle!!