mandag den 31. august 2009

Shopaholic 6?

Jeg modtager nyhedbreve fra Sophie Kinsella's (Shopaholic-serien, Can you Keep a Secret?, The Undomestic Goddess, Remember me?) oficielle side - og da jeg i går læste denne mail, fik jeg noget af en overraskelse!! Det mest interessante er det markerede:

******

Hello!
I want to thank everyone so, SO much. I've been overwhelmed, by the numbers of you who have bought Twenties Girl, and by all the lovely comments I've received. It means so much to me to know that you've enjoyed my books—and this one is particularly
special to me.

A big wave to anyone who has seen me at one of my Skype events. They've worked so well, I've been thrilled!

As I told everyone who came to the events, I'm working on a new Shopaholic book. Yay! I am so happy to be back in Becky's crazy world. It's too early for me to tell you much more at the moment, but over the coming months I'll be sharing a few sneak-preview details...

Hope you're having a wonderful summer and see you again soon!

xoxo

Sophie Kinsella

******

Fantastiske nyheder til en Shopaholic-fan som mig! Jeg elsker at krumme tæer og skraldgrine over den kugleskøre Becky Brandon (née Bloomwood - som man kan læse i bøgerne). kan slet ikke vente til at se hvordan Becky klarer livet som mor, om hun stadig shopper uden hæmninger og om Luke stadig er lige skøn! Jeg er, pudsigt nok, lige gået igang med den 5. bog i serien, Shopaholic & Baby, for gud ved hvilken gang!

(Og så er jeg stadig slet ikke tilfreds med Hugh Dancy i rollen som Luke. Det er så galt som det kan være! Men det er en anden sag.. De dumme filmfolk kunne bare lade være med at rykke hele historien fra London til New York. Spændende hvad der skal ske hvis 2'eren skal filmatiseres!).


Husk at du nu kan købe den nyeste Kinsella-bog, Twenties Girl. Jeg har besluttet at vente med at læse den, og i stedet tage den med på ferie om et par måneder. Skal jo helst have noget at lave ved poolen de 2 uger! Haps den på Amazon til bare 9£!!

5 kommentarer:

rijaH sagde ...

Hvor fedt! Glæder mig også til at læse Twenties Girl når jeg engang falder over den i boghandlen :) Og fedt at vi igen ska stifte bekendskab med den skønne Fru. Brandon ;) Og jeg nåede heldigvis kun at se halvdelen af shopaholic filmen og så stoppede jeg den. Synes simpelthen den var for dårlig. Lorte hollywood :(

Bailey sagde ...

Glæder mig også rigtig meget til at få læst Twenties, men MÅ ikke endnu :D

Nej jeg synes godt nok også Shopaholic-filmen halter mere og mere. Første gang jeg så den, var jeg en smule begejstret, men nu vokser irritationen bare! Øv at de flyttede den til Usa, Øv at Hugh Dancy spiller Luke, Øv at hele handlingen er forkert!

Mathilde sagde ...

Yay sikke en god nyhed! Jeg så faktisk lige filmen igen her den anden dag, det er første gang jeg ser den siden vi så den herovre...

Jeg er så faktisk ved at forlige mig med Hugh Dancy som Luke og synes slet ikke han er så slem endda :-)

Har selv Twenties girl som næste bog jeg skal læse, glæder mig helt vildt!

Cille sagde ...

Sikke en skøn nyhed - jeg har simpelthen også læst mine Shopaholic bøger, så de snart er tyndslidte ;) Har faktisk næsten lige afsluttet den sidste igen igen igen, og tænkte også på at det kunne være fedt at høre hvordan hun klarer rollen som mor.
Ihhh - kom nu med den :)

Bailey sagde ...

Mathilde; Hvor pudsigt! Jeg syntes nemlig i første omgang den var ganske ok. Men jo flere gange jeg har set den siden, og jo mere jeg tænker over det er den imo bare helt forkert. Havde det været en seperat film uden sådan en bog bag sig, havde det været noget helt andet!
Fortæl endelig hvad du synes om Twenties Girl når du får den læst!

Cille: Ja det var da noget af en nyhed! Normalt sletter jeg bare de mails, men ved et tilfælde fik jeg set at der stod noget om Shopaholic..
Mine bøger er også godt brugte efterhånden. 1-3 har jeg læst ca. 10 gange, og de sidste 2 kun et par gange.
Min veninde lånte så Shop.&Baby, og da hun snakkede om den, kunne jeg slet ikke huske den. Så nu er jeg igang igen!
Tror desværre der går et stykke tid! Men Becky er værd at vente på :D