mandag den 26. oktober 2009

Cruella De Vil!

Nu er det snart Halloween, og på jobbet skal det selvfølgelig 'fejres'. Jeg har fået den ret sjove idé at jeg skal være Cruella De Vil (Disney-nørd, mig??) - for jeg har allerede rekvisitterne! Det bliver så sjovt! Hun er både top-elegant i sin pels og LBD - og samtidig en super-skurk! Lige den rette kombo!



Så får jeg også endelig en lejlighed til at tage min fake-fur på igen. Og sammen med et par handsker, en sort kjole og en dalmantiner-bamse (venligst udlånt af min søster) er jeg klar til en fantastisk aften! Jeg skal bare lige finde ud af hvad jeg gør med håret.. hm..

Derudover er jeg ved at overtale 2 fyre fra jobbet (selvfølgelig også ham den søde :D) til at være mine Jasper & Horrace (på dansk hedder de vist Harry og Jesper). Det ville da være fantastisk at have sådan 2 skurke til at luske rundt bagved mig og nynne Cruella De Vil sangen! Det ville da være gennemført!



Photo: Daily Mail

Andre der skal til Halloween-fest? Hvad skal du så være?

6 kommentarer:

Tine sagde ...

Hahahahah hvor godt!

Simone sagde ...

Fed ide!

Anonym sagde ...

Virkelig godt! ;-)

Bailey sagde ...

Tak piger! Jeg er også ret glad for idéen! Prøvede også at få en anden kollega til at være dalmantiner, som jeg kunne jagte. Men den var hun vist ikke med på :D

Regitze sagde ...

Ja, jeg holder halloweenfest for pigerne fra min klasse. Vi skal dog ikke klæde os ud, men dresscoden er sorte kjoler.. Glæder mig rigtig meget :)

Bailey sagde ...

Regitze; Sorte kjoler går man heller aldrig galt med!
Det var også grunden til at jeg endte med Cruella De Vil. For hen på natten ender vi nok i byen - og så står jeg i en LBD, mens andre render rundt i deres tåbelige kostumer :D