søndag den 21. juni 2009

Sofasøndag...

Endnu en søndag er gået med den (næsten) faste søndagstradition. Nemlig sofahygge hos veninden.. Men det er nu også rart, at man uanset hvad altid kan smutte derover og smide sig..

Min nat blev helt anderledes end planlagt. Jeg var stadig en smule tømmermændsramt, men var som oftest frisk nok hvis der kom et tilbud om en bytur..



Jeg har jo en lille flirt kørende, (som jeg indtil videre ikke vil ligge alt for meget i..). Han skrev så i går aftes om jeg ikke kom til hans fest, men det ville tage mig et par timer på det tidspunkt af aftenen, så afslog. Vi skrev videre, frem og tilbage, masser af flirt - you know the drill!
Så fik jeg en besked kl. 3 om jeg stadig var vågen. Jeps flirten var i byen, og ville have mig forbi!
Og hvad gør man ikke!? Sprang ud af sengen, lynbad, lyndulleri og 20 min efter stod jeg hos ham på stamstedet...
Og han var skide imponeret over at jeg virkelig gad stå ud af sengen OG gå i bad bare for at møde ham.. Vi dansede, snakkede og havde det bare så hyggeligt, selvom jeg var pinligt ædru! Da hans venner så vil hjem, spørger han mig om han ikke skal følge mig hjem. Og det skulle han jo selvfølgelig.. Vi stod længe og snakkede ved min port, og jeg tænkte ikke andet end at han for helvede måtte make a move! Han siger jeg bare skal skrive, for jeg har jo hans nummer.. Får det længste kram, får afvide hvor glad han var for at se mig - og at han var ked af at have hevet mig ud af sengen.
Nåh men vi skilles så, og jeg smutter op i seng. 5 min efter kom en besked om at han fanme var ked af at jeg var stået ud af sengen og havde gjort mig så
lækker for ham, når der ikke skete mere i byen.. Skriver at jeg synes det var det værd, og at jeg forresten havde ingredienserne til æg og bacon (har lovet at jeg skal lave det til ham en eller anden gang efter byen), hvor han så bare svare at det var typisk, og så kunne han jo være blevet hos mig osv. Skriver at han nok bare er lidt langsom, og at han jo burde være der.. Vi skriver frem og tilbage i ca. 1 time (kl. 5.30!!).. Og da vi ligesom har sagt godnat utallige gange, går der 10 min, og jeg får endnu en besked om jeg sover, og så skriver vi ellers igen....
Noget af et twist min aften vist tog!

(et par stykker har vist allerede læst dette på debatten, men altså er lidt for doven til at finde på noget nyt :D)

Og så ikke mere af MissBailey's kedelige love-life herfra...

6 kommentarer:

Charlotte D sagde ...

Ejjj Bailey! Jeg guffede din historie i mig! Er der ikke mere ;-D ?

Lyder nu hyggeligt med sådan en lille flirt!!!

C

PS: Har fået ny side, hvis du ikke har set det ;-) www.charlotted.dk

Bailey sagde ...

Hehe, nej der er indtil videre ikke mere at fortælle. Vil mene at bolden er rimelig meget hos ham, og at han skal tage og rykke! Kunne jo ikke blive ved at stå og ae hans arm og kramme ham, og utallige gange sige hvor dejligt det havde været at se ham. I min verden er det fyren der tager skridtet, jeg nægter :D
Og altså når man står op kl. 3 om natten for at ses i 1½ time, må man mene at jeg har vist en smule interesse :D

Jamen så er det jo derfor jeg ikke får opdateringer fra dig. Kunne ikke forstå hvorfor der ikke kom nye indlæg ;) retter straks!

Charlotte D sagde ...

True!! Han må komme op i omdrejninger - det var bare så spændende at læse ;-D Især når man ligger her syg!

Men alt det bedste! Håber på en opdatering!

C

Ps: Ja, det er nok derfor! Altså har fået læserne med over, men de får vist ikke updates, når der er nye indlæg, og så hjælper det jo lige fedt! Så måske du skal ændre bogmærker etc. til den nye adresse (altså hvis du følger med LOL).

Charlotte D sagde ...

Og tak :)

Bailey sagde ...

Jamen er da glad for at kunne underholde :D Og så krydser vi fingre for at han rent faktisk mente hvad han sagde og tager med til Sverige i næste weekend, når jeg skal på mini-ferie med en bunke venner. Det kunne være fab! :D

Der er nu rettet i bloglisten, så jeg igen kan følge med (selvfølgelig!!)

Rigtig god bedring ;)

Charlotte D sagde ...

Tak søde du :)