søndag den 7. juni 2009

20 ligegyldige ting!

PrincessClara har tagget mig i den blog-leg der lige nu florerer i den danske blogverden. Her går det løs - 20 fuldkommen ligegyldige ting om mig :D

- Jeg elsker lister. Jeg laver lister over alt; dagens gøremål, indkøb, musthaves, must-read bøer, film jeg skal eje, hvad jeg skal pakke bare til en enkelt overnatning. Jeg læser også alverdens lister, om det er på blogs, i aviser, i blade – jeg læser dem!
- Jeg er kendt som klæberhjernen, simpelthen fordi jeg kan nogle underlige facts. I en vilkårlig samtale kan jeg pludselig komme med facts, ikke engang jeg selv anede jeg vidste.

- Jeg er ret ferm i et køkken. Hver gang vi skal lave middag i vennekredsen, ender jeg som reg
el med at tage over, fordi de andre simpelthen giver op. Men jeg nyder det!

- Jeg er afhængig af internettet! Især blogs, Facebook og Jubii Debatten er mine svage punkter. Men derudover er google og youtube de store favoritter.
- Jeg elsker talentshows, og følger så vidt muligt med i det hele!
- Jeg elsker skummetmælk. Alt det Kernesund-hysteri kan godt pakke sammen! Min mælk er hellig.
- Jeg er kæmpe FCK-fan – og elsker generelt bare fodbold!
- Jeg er afhænig af at købe tørklæder og neglelakke.
- Hvis jeg skal på dansegulvet, skal det helst være ’dance’-musik fra 90’erne. Eks. Drömhus, Whigfield, Eiffel 65, Mr. President, Cut’N’Move osv.
- Jeg har ingen støvsuger! Og har nu boet i min lejlighed i 1½ måned – Pinligt!
- Jeg er småafhænig af Cola Zero. Og der er ikke andet der rigtig går an.
- Jeg hader stavefejl/kongruensfejl i bøger/blade. Når det kommer til blogs, offentlige foraer osv. rør det mig ikke rigtig. Men så snart det er trykte sager kan jeg krumme tæer over at små ubetydelige ting ikke bliver fanget. Det bliver trods alt læst igennem så mange gange!
- Jeg er nationalist – i den forstand at ser jeg noget dansk i udlandet bliver jeg stolt. Et pudsigt eksempel: Sverige-Danmark fodboldkampen, hvor man pludselig kun kan høre de ca. 3.500 danskere skråle løs, og nogle meget stille svenskere. Resultat: jeg fik tårer i øjnene.
- Jeg prøver hvert sekund at overbevise mig selv om at jeg skal nå til New York inden 2009 er færdig. Jeg kan ikke bryde min stime med New York én gang årligt...
- Jeg har meget let til tårer. Om det er en sød unge, et make-over program i tv, en ligegyldig film, en smuk sang - jeg tuder til alt!
- Når jeg er syg elsker jeg at se Disney-film. Så er det næsten som at være barn igen!
- Jeg elsker Shopaholic-bøgerne. Sådan virkelig meget! Har læst hele serien 8 gange, og starter nok snart igen.. Kan vist lige nå det inden den nye Kinsella udkommer, og er jo snart færdig med Twilight for anden gang.
- Jeg hader folk der snorker. Bliver så arrig! Mumlen, småsnak osv. i søvne er ok, men snorkeri skal forsvinde!
- Jeg har en lille tæt vennekreds. Det er både godt og skidt. Godt fordi vi kender hinanden så fandens godt, og kan være bundærlige. Skidt fordi vi er dårlige til at lukke nye ind, og fordi det er svært at lave noget 2 og 2, uden at man får dårlig samvittighed over ikke at have resten med.
- Jeg har svært ved at fatte mig i korte sætninger! Bare se denne liste.

Jeg sender legen videre til:
Cecilia - The Life of a Mom Addicted to Fashion
Julie / Kim - More About Fashion and Us3 kommentarer:

Helene sagde ...

Nej hvor ville jeg gerne være din kuffert, hvis jeg kom til New York en gang om året! :D

Natassia sagde ...

Sådan har det i hvert fald været de seneste 4 år - så hvorfor bryde den stime :D

Helene sagde ...

Godt spørgsmål, jeg ville i hvert fald ikke gøre det hvis jeg var dig (: Jeg elsker den by!