onsdag den 17. juni 2009

The Vampire Diaries

Som om min afhængighed af Twilight ikke var nok, kommer der til efteråret en ny serie i USA - The Vampire Diaries:


Fire måneder efter den tragiske bilulykke der dræbte deres forældre, prøver 17-årige Elena Gilbert (Nina Dobrev, Degrassi - The Next Generation) og hendes 15-årige bror Jeremy (Steven R. McQueen, Everwood) stadig at forholde sig til deres sorg og fortsætte med deres liv. Elena har altiv været en mønsterelev; smuk, populær og engageret i skole og venner, men nu har hun svært ved at skjule sin sorg fra hendes omverden. Ved skoleårets start bliver Elena og hendes venner fascineret af en smuk og mystisk ny studerende, Stefan Salvatore (Paul Wesley, Army Wives og Everwood). Stefan og Elena bliver med det samme tiltrukket af hinanden og Elena har ingen anelse om, at Stefan er en århundreder gammel vampyr, der kæmper for, at leve fredeligt blandt mennesker, mens hans bror Damon (Ian Somerhalder, Lost og Smallville) er legemliggørelsen af vampyrernes vold og brutalitet.

Serien er baseret på en bog-serie, skrevet af L.J. Smith.

Lånt fra: Tvserie-guiden.dk

Og efter at have set det extended preview, kan jeg vist allerede erklære mig for fan! Men jeg har åbenbart også en ting for vampyrer!!

Du kan læse og se meget mere hos CW-TV - hvor serien vil blive sendt hver torsdag til efteråret.

4 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

I don't know why, men jeg får bare for en feeling af for meget Twilight-rip off her. Der er virkelig mange ting der går igen! Men lige som dig har jeg også en ting for vampyrer - jeg er STOR fan af Buffy bla. Jeg er en sucker for mennesker+vampyr forelsker sig selvom det er lidt fyfy. Så who am I kidding - jeg giver den nok en chance alligevel ;)

Natassia sagde ...

Ja jeg tænkte også først, Twilight-inspireret. Men det viser sig at bøgerne er skrevet i starten af 90'erne.. Måske Stephenie Meyer har hentet inspiration hos The Vampire Diaries :D

Jeg skal klart følge med! Jeg var jo vild med både Buffy og Angel (og selvfølgelig Twilight)!
Og så bilder jeg mig selv ind at tiden går hurtigere til New Moons premiere, når vi får denne serie :D

Signe sagde ...

Jeg har læst disse bøger og det er helt klar Meyer der er blevet inspireret;) LÆS disse bøger - også selvom det er lidt teen - de er super gode!

Natassia sagde ...

Tak for tippet, det må jeg huske!!! Ud fra beskrivelsen lyder det jo ganske lovende, med en god og en ond bror!