lørdag den 20. juni 2009

Outfit 19/06/09

Som allerede planlagt, var jeg i dette outfit til den store sommerfest i går:


Vero Moda tunika, lang H&M tank under, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er og Pieces halskæde

Det var super sjovt, og jeg er ikke meget værd i dag. Efter festen tog jeg et smut hjem, og pludselig var der fest i min lejlighed. Naboen, bedstevennen, veninden og 3 af hendes kollegaer kom for at hente mig så vi kunne komme i byen.. Der mødtes jeg så igen med kollegaerne fra tidligere..Vi fik danset, og havde det super sjovt, lige indtil min veninde blev overfaldet på toilettet af 3 klamme kællinger (undskyld sproget!!).
De lå på toiletgulvet (der er 4 små toiletter og et lille gulv), og var så provokerende. Og på et splitsekund havde de rejst sig og slog hende i ansigtet så meget at hun bankede hovedet ind i håndtørreren, fik flået sin ørering ud og revet hår ud!!! Jeg stod midt i mellem dem og så og hørte det hele. Fik dem flået fra hende. Vi er stadig så chokerede.. Det var der sgu ingen der havde forventet. Heldigvis er vi stamgæster, og fik hurtigt fat i vagter og ejeren - der smed dem ud. Vi fik lov at blive, men smuttede hurtigt efter.. Heldigvis havde vi en stor gruppe gutter med os, der straks var der til at beskytte!
Dét har jeg aldrig oplevet før! Sikke en oplevelse..

2 kommentarer:

Signe sagde ...

Hvad sker der for verden! En af mine venner er også blevet tævet gul og blå i denne uge, fordi han forsøgte at redde en pige fra at blive voldtaget og en ven fra at blive tæsket...

Men fin så du ud;)

Natassia sagde ...

Ja jeg tænkte også bare "Helt ærligt, få jer et liv!!!"

Vildt med din ven! Sindsyge verden..

Men tak ;)