mandag den 1. juni 2009

MTV Movie Awards 2009

Efter at have brugt noget af aftenen på at se det ret så sjove og geniale MTV Movie Awards, må jeg da lige vise lidt kjoler frem!


Sienna Miller i twenty8twelwe

Så yndig! Kjolen er perfekt til hende, rygdetaljen giver kjolen det lille ekstra - og så ville jeg gerne have lækkert hår som Sienna!


Ashley Tisdale i Elise Øverland læderkjole


Detail-shot: Smukke Paul & Joe Sister sko og Loree Rodkin slange/bondage-ring

Jeg er slet ikke vild med diverse læderkjoler der var fremme i efteråret! Virkelig!! Dog måtte jeg indse at det faktisk kan fungere! Sådan virkelig lækkert ligefrem!
Et virkelig lækkert outfit, hvis man ser bort fra at hun måske gik lidt overboard med alt tilbehøret! Den clutch (selvom det er Balenciaga!) ødelægger det lidt for mig! Men tjek lige de fantastiske sko!!!!! Glem alt om Bronx, Aldo, Acne osv.! This is how to do the strappy sandal!


Kristen Stewart i Yigal Azrouël

Da jeg først så billederne af hende, tænkte jeg Oh My! Converse!?! Men efter kort research fandt jeg ud af at hun havde forvredet sin ankel, og planen oprindeligt var et par sorte pumps.. Så er det næsten tilgivet!
Men må nok bare indse at dette er Kristens stil, og fred være med det! Virkelig!


Leighton Meester i Emilio De La Morena & Brian Atwood ankelstøvler

W-O-W!!! Mere kan jeg ikke sige... Hvor ser hun dog helt igennem fantastisk ud i denne meget udfordrende kjole, der giver kig til lidt af hvert, uden at være slutty på nogen som helst måde! W-O-W! Og thumbs up for ankelstøvler og mangel på tilbehør! Sådan skal det gøres!

Photo: JustJared

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Inspirerende indlæg! (:

Kig evt. forbi min blog:
www.all-that-twinkles.blogspot.com/

(:

Natassia sagde ...

Tak!

Tjekker din blog i morgen, nu er der en seng der kalder :)