mandag den 29. juni 2009

Min weekend i SverigeLidt billeder af hvordan jeg opfører mig når jeg bliver sluppet løs i Sverige!

Som jeg jo skrev i sidste uge, skulle weekenden bruges i Sverige med dejlige venner. Og sikke en weekend. Lækkert vejr, asti, kolde drinks, grillede skumfiduser over bålet, skøn musik og Burger King-kongekroner!

Og så har jeg lovet en update, på hvad der er sket med flirten... Her er så den meget rodede og komplicerede udgave;
Vi fik vores eget soveværelse (vennerne havde vist mere travlt end os :D) - og lå begge morgener og snakkede i lang tid.
Ja vi fik kysset og nusset, det var ham der (endelig!) tog initiativet, fortalte hvor dejlig jeg var osv, men at han følte sig som at svin, fordi han stadig har følelser for en anden...
Han er kommet ud af langt forhold i april og mødte kort tid efter en pige, som han stadig har følelser for, men som ikke ville have ham. Så mødt han mig og syntes jeg var fantastisk.. men han er så splittet!
Kom-pli-ceret!!!!!!!!!! :(

Men hold kæft hvor har jeg savnet at sove i ske, at blive nusset i søvn, flette ben og bare ligge og kigge hinanden dybt i øjnene! Nætterne var virkelig også skønne.. Og så er han typen der ud af det blå spørger hvad man tænker. Sådan noget kan jeg ikke stå for! Slet ikke på den der anmassende needy måde, men virkelig betænksomme..

Havde også en lang snak med hans bedste ven, der også var med. Fortalte at jeg virkelig var vild med ham, men at jeg vidste det med hende den anden - og at jeg nok skal give ham den tid han har brug for..

Og ja hele weekenden har bare været fantastisk! Ren druk-, sol-, danseweekend!! Vi startede med at drikke fredag aften, og sluttede først i søndag morgen kl. 4, kun afbrudt af få timers søvn mellem fredag og lørdag.
Ellers har vi badet og bare hygget. Man indser pludselig hvor fantastiske venner man har, når man ikke laver andet end at grine og bare føle en virkelig dyb lykke!


4 kommentarer:

Linda sagde ...

Lyder virkelig som en skøn tur :)

Natassia sagde ...

Det var det også - på trods at alt det komplicerede!

Signe sagde ...

Uh, det ser fantastisk ud natassia. Og det lyder til at i har haft en skøn tur, -incl kompliceret flirt.. ;-)

Natassia sagde ...

Det var også en rigtig skøn tur! Lige noget jeg havde brug for..