onsdag den 24. juni 2009

Stjerner!

Havde spottet de fineste øreringe hos The life of a mom addicted to fashion, og måtte straks selv på jagt. Og da jeg lige var forbi et par butikker i dag, smuttede jeg også i Vero Moda, og der hang de lige så fine.
Valget mellem grå eller beige var ret svært - Men endte med de grå:


Elements by Pieces, 80kr

Derudover modtog jeg i sidste uge den bikini jeg bestilte. Den var bare slet ikke så fin som billedet viste den. Og så sad den helt underligt. Den ryger tilbage, og smuttede derfor lige i Change for at se om de havde en bikini der kunne udgøre en erstatning. Der var heldigvis en helt almindelig plain sort bikini, som med de 50% røg ned på 124kr - det er en pris jeg kan bruge til noget!
Den er ikke noget særligt, men tilgengæld sidder den virkelig godt. Og så snuppede jeg lige et par bikinitrusser i H&M (Change-trusser er bare ikke gode til mig!), så alt i alt kostede den bikini mig 205kr!

Nu er jeg så godt som klar til at smutte til Sverige på fredag. Skal afsted med nogle dejlige venner, til en ødegård en af mine venners forældre ejer. Det er virkelig det mest fantastiske hus! Der er boblebad, poolbord, båd + vandski/bananbåd/badering i en kæmpe sø (sig Arresø x 5!) - og vejret ser jo ganske lovende ud. Der skal grilles og nydes kold asti i solen! Det kan ikke blive fredag hurtigt nok (selvom jeg så heller ikke får set flirten denne weekend!)

4 kommentarer:

Cecilia sagde ...

yay, så blev du også indehaver af de fine stjerner;)
Jeg overvejede også meget kraftigt de mørkegrå...

Natassia sagde ...

Hehe, og jeg overvejer kraftigt de beige.. Men det er måske lidt overkill :D

Litzy sagde ...

Og så lige den weekend hvor jeg IKKE er hjemme i Sverige.... tsk tsk :-P

Natassia sagde ...

Hihi hvor trist. Vi skal til Eksjö, ved ikke om det er i nærheden af dig!? Den svenske geografi er ikke lige min stærke side :D