mandag den 18. oktober 2010

Et lille tip til andre Disney-samlere :D


I morgen udkommer Skønheden & Udyret igen på DVD. Et tip herfra: Den kan købes i Elgiganten for kun 99kr! Det er da en pris man kan forstå.. Jeg skal selvfølgelig et smut forbi efter job, så jeg kan tilføje endnu en klassiker til samlingen. Bare kald mig nørd ;) Det er ikke fordi jeg ser dem særlig tit, men jeg kan godt lide at have dem!

11 kommentarer:

Sacha sagde ...

Ihh... infoen angående pris kunne jeg godt have undværet *blush*

For filmen regner jeg stærkt med at skulle have, men har vist brugt penge nok i oktober, til at det vil være forsvarligt at suse afsted på cyklen til Elgiganten.

Kira sagde ...

Og jeg glæder mig så meget til, jeg får fingre i den!

Ser dem heller ikke ofte, men skal have de bedste stående alligevel. Hvilket især er Skønheden og Udyret, som er min yndlingsfilm fra Disney. :)

Cecilia sagde ...

Jeg har også netop bestilt den på elgigantens hjemmeside. de har jo fri fragt :D Så behøver jeg ikke tænke på at skulle nå forbi deres fysiske butik.

Jeg skal se den med O.. tror han vil synes de talende tekopper og sådan er meget sjove.. (ellers må jeg jo bare se den alene :-P).

Bailey sagde ...

Sacha: Men 99 kr er jo et kup! Og i næste uge koster den 180-200kr alle steder ;)

Kira: De film hører bare til i reolen, ikke så meget fis!

Cecilia: O vil da elske tekopperne! Jeg glæder mig især til at grine over Gaston :D Den mest mandschauvinistiske disney-karakter ever!

En Hittehønes verden sagde ...

Jeg skal SÅ meget ha´ den film!!! ;o)

Sacha sagde ...

Jeg kan få den til 100kr (før) porto i filmklubben og så vil det være oplagt lige at tage noget andet med i samme omgang :p

Min Mode sagde ...

Skønheden og Udyret var min første VHS ever, det vækker minder :) Elsker i øvrigt din Zara jakke i indlægget under!

Bailey sagde ...

Jeg blev nødt til at købe den på Elgigantens hp, da min butik allerede havde udsolgt kl.15! Men der er jo heldigvis fri fragt, og den er nu på vej..

Min Mode: Gode minder!! Jakken er også en favorit her :)

Sacha sagde ...

Jeg var forbi Bilka i går og ja, da jeg stod og fortalte min mor at jeg regnede med at købe den senere i filmklubben på nettet lokkede hun (og jeg var svag)^, for det ville jo grundet porto blive dyrere der, så filmen kom med mig hjem *ahem*

Bailey sagde ...

Hahaha, godt gået :D

Michelle Marie sagde ...

Jeg har selv sat mig for at samle alle disney's klassiker. Skønheden og udyret er klart en af mine favoritter (efter Aladdin)
Jeg ser tilgengæld nogle af mine ret tit :)

Mvh. Michelle-Marie
http://miss-michellemarie.blogspot.com/