mandag den 4. oktober 2010

Endnu ét om jakker!


Hvis nu det viser sig at de der Primark-jakker ikke er sagen, kunne jeg godt finde på at bestille ovenstående jakke fra ASOS. Diskret i farven - og ikke alt for mange detaljer. Lige som jeg vil have den.. og tjek lige den enorme hætte! Love it :D

(husk at du med koden sireneasos kan få 20% - gælder frem til d. 14/10)

5 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Ej hvor sjovt.. jeg sad bla. og kiggede på den her igår (så den røg på min linkliste - ja sådan en har jeg.. hvor jeg gemmer link på lækre ting jeg måske vil købe)..
Men nu får jeg måske fingre i den fra H&M Trend som jeg har haft efterspurgt, men hvis det falder i vasken synes jeg også denne er enormt fin.. så kan du jo passende give et lille review af den måske?! ;)

Bailey sagde ...

Haha hvor pudsigt! God stil må man sige ;)
Hvordan med Trend-sagen? Det lyder da ret godt!!

Cecilia sagde ...

Ja, men jeg fik faktisk bestilt den for nogle uger siden, men den eneste størrelse der var, var en 38..
Nu har jeg så en sød læser, som skrev til mig dengang jeg eftersøgte den at hun skulle få den leveret i en 40 her snart.. den er så kommet, og den er alt for stor til hende.. så jeg satser på at min 38'er er for lille til mig, og så har jeg aftalt med hende at vi laver en bytter :D

Bailey sagde ...

Arh hvor smart!!! Glæder mig til at se den in action :D

Sofie & Christine: sagde ...

Hej :D

Ved ikke om du har set den anden parkalignende jakke med pelskrave fra h&m, har ikke lige set dine andre indlæg om jakker, men den koster i hvertfald 350 og er skøn :D har lavet et indlæg om den hvis det er ;) men ellers er denneher fra asos også ekstrem smuk!

http://sofieogchristine.blogspot.com/