tirsdag den 30. juni 2009

Service-info: Coco Chanel på DR1

I aften begynder en miniserie á 2 afsnit der handler om Coco Chanel - hendes forsøg på et comeback i 1954, og ikke mindst om det liv hun skabte. Som datter af en fransk fattig familie, var det ikke 'legendarisk modeskaber' der lige lå i kortene.

Jeg skal helt sikkert se hvad serien kan byde på! Se selv med i aften kl. 21.40 på DR1

mandag den 29. juni 2009

Min weekend i SverigeLidt billeder af hvordan jeg opfører mig når jeg bliver sluppet løs i Sverige!

Som jeg jo skrev i sidste uge, skulle weekenden bruges i Sverige med dejlige venner. Og sikke en weekend. Lækkert vejr, asti, kolde drinks, grillede skumfiduser over bålet, skøn musik og Burger King-kongekroner!

Og så har jeg lovet en update, på hvad der er sket med flirten... Her er så den meget rodede og komplicerede udgave;
Vi fik vores eget soveværelse (vennerne havde vist mere travlt end os :D) - og lå begge morgener og snakkede i lang tid.
Ja vi fik kysset og nusset, det var ham der (endelig!) tog initiativet, fortalte hvor dejlig jeg var osv, men at han følte sig som at svin, fordi han stadig har følelser for en anden...
Han er kommet ud af langt forhold i april og mødte kort tid efter en pige, som han stadig har følelser for, men som ikke ville have ham. Så mødt han mig og syntes jeg var fantastisk.. men han er så splittet!
Kom-pli-ceret!!!!!!!!!! :(

Men hold kæft hvor har jeg savnet at sove i ske, at blive nusset i søvn, flette ben og bare ligge og kigge hinanden dybt i øjnene! Nætterne var virkelig også skønne.. Og så er han typen der ud af det blå spørger hvad man tænker. Sådan noget kan jeg ikke stå for! Slet ikke på den der anmassende needy måde, men virkelig betænksomme..

Havde også en lang snak med hans bedste ven, der også var med. Fortalte at jeg virkelig var vild med ham, men at jeg vidste det med hende den anden - og at jeg nok skal give ham den tid han har brug for..

Og ja hele weekenden har bare været fantastisk! Ren druk-, sol-, danseweekend!! Vi startede med at drikke fredag aften, og sluttede først i søndag morgen kl. 4, kun afbrudt af få timers søvn mellem fredag og lørdag.
Ellers har vi badet og bare hygget. Man indser pludselig hvor fantastiske venner man har, når man ikke laver andet end at grine og bare føle en virkelig dyb lykke!


fredag den 26. juni 2009

Dirty Diana

Det var ikke lige meningen at jeg skulle blogge inden turen gik til sverige - men når man vågner op til de nyheder der i dag (og lang tid ind i fremtiden) fylder alle sendeflader, kan jeg ikke andet.

Hermed en af mine yndlingssange fra den legendariske (i dag ignorerer jeg alle de anklager og underlige ting den mand har været igennem):

Dirty Diana
Sangen kendte jeg rent faktisk ikke, før den lille Mohamed optrådte i X Factor med den - og vupti jeg fik ny indlings MJ-sang!

Over and out, jeg skal til Sverige!

torsdag den 25. juni 2009

Et sidste pip..

inden jeg smutter til Sverige. Skal dog lige på arbejde i morgen, men vi kører direkte derefter.

Håber alle får en helt fantastisk weekend med masser af kolde drinks og sol!

PS: Update (CharlotteD ;)): Fik sms fra flirten tidligere. Hans drengeaften er aflyst og han skal med til Sverige!! Denne weekend bliver fantabulous!

Flere blomster..

Et udsalg i en lille biks bød på disse bukser der straks måtte med hjem. Til 77 kr. kunne jeg ikke lade dem ligge! Det på trods af at jeg så sent som i går også hapsede et par blomstrede pludderbukser...


Sort/koral/hvid/lyserød/beige-blomstrede pludderbukser, Vila

Outfit 25/06/09VM kjole, lang H&M tanktop under, H&M leggings, H&M ballerina'er
(i morges) Zara cardigan, Pieces tørklæde
Botkier taske

I dag billeder uden ansigt, da jeg hurtigt snuppede dem i morgen ved 6-tiden!! Og der så jeg mildest talt ikke menneskelig ud, efter ca. 4 timers søvn! Jeg takker dem der fyrede fyrværkeri af og holdte fest i gaden en onsdag nat!?
Jeg skal vist tidligt i seng i nat, eftersom fredag endelig er dagen hvor jeg smutter til Sverige! Yay..

onsdag den 24. juni 2009

Blomster overalt!

Jeg holder mig jo normalt fra mønstre. Om det så er striber, blomster, tern what-so-ever, føler jeg mig bare aldrig helt tilpas i det.
I dag tog jeg så skridtet, og prøvede mig stille og roligt frem. Et par harems/pludderbukser i det fineste neutrale blomstermønster:

Siden jeg mistede mine beige haremsbukser, har jeg ledt efter nogen der kunne erstatte dem. Og da jeg så disse på et tilbudsstativ, gav jeg dem chancen. De skal nok blive lækre på varme sommerdage...

Og mig som ellers har sværget at jeg aldrig skulle have blomstrede bukser.. ahem! Man har vel et standpunkt til man tager et nyt.. :D

Stjerner!

Havde spottet de fineste øreringe hos The life of a mom addicted to fashion, og måtte straks selv på jagt. Og da jeg lige var forbi et par butikker i dag, smuttede jeg også i Vero Moda, og der hang de lige så fine.
Valget mellem grå eller beige var ret svært - Men endte med de grå:


Elements by Pieces, 80kr

Derudover modtog jeg i sidste uge den bikini jeg bestilte. Den var bare slet ikke så fin som billedet viste den. Og så sad den helt underligt. Den ryger tilbage, og smuttede derfor lige i Change for at se om de havde en bikini der kunne udgøre en erstatning. Der var heldigvis en helt almindelig plain sort bikini, som med de 50% røg ned på 124kr - det er en pris jeg kan bruge til noget!
Den er ikke noget særligt, men tilgengæld sidder den virkelig godt. Og så snuppede jeg lige et par bikinitrusser i H&M (Change-trusser er bare ikke gode til mig!), så alt i alt kostede den bikini mig 205kr!

Nu er jeg så godt som klar til at smutte til Sverige på fredag. Skal afsted med nogle dejlige venner, til en ødegård en af mine venners forældre ejer. Det er virkelig det mest fantastiske hus! Der er boblebad, poolbord, båd + vandski/bananbåd/badering i en kæmpe sø (sig Arresø x 5!) - og vejret ser jo ganske lovende ud. Der skal grilles og nydes kold asti i solen! Det kan ikke blive fredag hurtigt nok (selvom jeg så heller ikke får set flirten denne weekend!)

tirsdag den 23. juni 2009

Sankt Hans

Rigtig god Sankt Hans til alle! Vejret kan man vist ikke klage over, omend det blev lidt småkoldt hen på aftenen.
Jeg var først til Sankt Hans med kollegaerne. Super hyggeligt, vi grillede og og nød de sene solstråler. Tog hjem ved 21-tiden, og mødtes så med naboen og vi gik hen og så et andet bål.


H&M Divided blazer, Vila tee, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er
Pieces tørklæde, Botkier taske & H&M solbriller


(ved ikke lige hvad der sker for min sure mund på billederne :D)

mandag den 22. juni 2009

Outfit 22/06/09

t
VM skjortekjole, H&M leggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke & Mulberry Jody

Om lidt smutter jeg på arbejde, og bagefter skal jeg over til en veninde og hjælpe hende med at farve hår..

søndag den 21. juni 2009

Mit klædeskab har kastet op på min seng. Der er tøj overalt!!

Det hedder den artikel jeg hos Interessant... eller hvad? fandt. Og sørme om skribenten ikke har tyvstjålet overskriften fra et af mine tidligere indlæg! -og så kan jeg også med stolthed indrømme at det er mig der er nr. 17 på den liste :D

Status!

Tryk på billedet for at se større version :)

Det reddede lige min trætte og dovne søndag (omend sommerfuglene i maven kæmper sin sag!)

Sofasøndag...

Endnu en søndag er gået med den (næsten) faste søndagstradition. Nemlig sofahygge hos veninden.. Men det er nu også rart, at man uanset hvad altid kan smutte derover og smide sig..

Min nat blev helt anderledes end planlagt. Jeg var stadig en smule tømmermændsramt, men var som oftest frisk nok hvis der kom et tilbud om en bytur..Jeg har jo en lille flirt kørende, (som jeg indtil videre ikke vil ligge alt for meget i..). Han skrev så i går aftes om jeg ikke kom til hans fest, men det ville tage mig et par timer på det tidspunkt af aftenen, så afslog. Vi skrev videre, frem og tilbage, masser af flirt - you know the drill!
Så fik jeg en besked kl. 3 om jeg stadig var vågen. Jeps flirten var i byen, og ville have mig forbi!
Og hvad gør man ikke!? Sprang ud af sengen, lynbad, lyndulleri og 20 min efter stod jeg hos ham på stamstedet...
Og han var skide imponeret over at jeg virkelig gad stå ud af sengen OG gå i bad bare for at møde ham.. Vi dansede, snakkede og havde det bare så hyggeligt, selvom jeg var pinligt ædru! Da hans venner så vil hjem, spørger han mig om han ikke skal følge mig hjem. Og det skulle han jo selvfølgelig.. Vi stod længe og snakkede ved min port, og jeg tænkte ikke andet end at han for helvede måtte make a move! Han siger jeg bare skal skrive, for jeg har jo hans nummer.. Får det længste kram, får afvide hvor glad han var for at se mig - og at han var ked af at have hevet mig ud af sengen.
Nåh men vi skilles så, og jeg smutter op i seng. 5 min efter kom en besked om at han fanme var ked af at jeg var stået ud af sengen og havde gjort mig så
lækker for ham, når der ikke skete mere i byen.. Skriver at jeg synes det var det værd, og at jeg forresten havde ingredienserne til æg og bacon (har lovet at jeg skal lave det til ham en eller anden gang efter byen), hvor han så bare svare at det var typisk, og så kunne han jo være blevet hos mig osv. Skriver at han nok bare er lidt langsom, og at han jo burde være der.. Vi skriver frem og tilbage i ca. 1 time (kl. 5.30!!).. Og da vi ligesom har sagt godnat utallige gange, går der 10 min, og jeg får endnu en besked om jeg sover, og så skriver vi ellers igen....
Noget af et twist min aften vist tog!

(et par stykker har vist allerede læst dette på debatten, men altså er lidt for doven til at finde på noget nyt :D)

Og så ikke mere af MissBailey's kedelige love-life herfra...

lørdag den 20. juni 2009

Barndomsminder!

I dag har jeg brugt alt for mange timer på sofaen. Har set film, og lige nu kører Friends i baggrunden. Det er nu dejligt med sådan en serie der altid kan sættes på!

Jeg har også været et smut i barndommen med veninden i dag. Hun havde nemlig medbragt noget helt specielt til vores hyggedag:


De gode gamle Perler fra Skattekiste - som nu findes i de store poser! Yay.. De var det bedste af det bedste, når man skulle vælge de små 1kr.'s poser! De har åbenbart været på markedet siden marts, helt uden jeg vidste det!!

Photo: Google

Outfit 19/06/09

Som allerede planlagt, var jeg i dette outfit til den store sommerfest i går:


Vero Moda tunika, lang H&M tank under, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er og Pieces halskæde

Det var super sjovt, og jeg er ikke meget værd i dag. Efter festen tog jeg et smut hjem, og pludselig var der fest i min lejlighed. Naboen, bedstevennen, veninden og 3 af hendes kollegaer kom for at hente mig så vi kunne komme i byen.. Der mødtes jeg så igen med kollegaerne fra tidligere..Vi fik danset, og havde det super sjovt, lige indtil min veninde blev overfaldet på toilettet af 3 klamme kællinger (undskyld sproget!!).
De lå på toiletgulvet (der er 4 små toiletter og et lille gulv), og var så provokerende. Og på et splitsekund havde de rejst sig og slog hende i ansigtet så meget at hun bankede hovedet ind i håndtørreren, fik flået sin ørering ud og revet hår ud!!! Jeg stod midt i mellem dem og så og hørte det hele. Fik dem flået fra hende. Vi er stadig så chokerede.. Det var der sgu ingen der havde forventet. Heldigvis er vi stamgæster, og fik hurtigt fat i vagter og ejeren - der smed dem ud. Vi fik lov at blive, men smuttede hurtigt efter.. Heldigvis havde vi en stor gruppe gutter med os, der straks var der til at beskytte!
Dét har jeg aldrig oplevet før! Sikke en oplevelse..

torsdag den 18. juni 2009

Søger: Cross-body bag! Vol. 2

Jagten fortsætter på den perfekte cross-body, og det ser ud til at min Marc by Marc Jacobs-drøm ikke er til at få fat på i sort..
Jeg har derfor vendt øjnene mod billigere alternativer:


Dixie, 299kr

Og da jeg så sad for at finde billigere udgaver, faldt jeg over en ny version af Percy fra Marc by Marc Jacobs. Den er noget nær den perfekte udgave! Alstå!!!Marc by Marc Jacobs - R Special Percy Bag, 168$
(ca. 1300kr inkl. moms)

Og det var faktisk de eneste to der umiddelbart er hvad jeg søger. Og selvfølgelig er den fra MJ der tiltaler mig mest! Jeg må i tænkeboks!

When Love Takes Over

Denne sang hører jeg næsten på repeat lige nu:

Outfit 18/06/09

Billederne er taget kl. 5.45 i morges, derfor den ene sløring. Mit ansigt lignede virkelig noget ingen bør se :D

VM kjole, MbyM cardigan, H&M leggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, Pieces tørklæde & Mulberry Jody
Da jeg cyklede hjemmefra så vejret ud til at holde, men da jeg var halvvejs begyndte regnen. Og jeg ankom til jobbet ret gennemblødt og med mascara i hele ansigtet og håret pjaskvådt. Gud hvor så jeg ynkelig ud!
Det gode ved at møde så tidligt er jo at man så også har tidligt fri... Nu sidder jeg i min skønne sofa (det minder mig om at jeg snart skal have vist min lejlighed frem!) og slapper af. Jeg overvejer en lille lur, fik slet ikke sovet nok i nat! Og skal jo gerne være frisk til sommerfesten i morgen!

onsdag den 17. juni 2009

Klar til sommerfest!

Jeg skal til sommerfest med jobbet på fredag, og har derfor et stykke tid tænkt over hvad jeg skal have på. Det skal være lettere praktisk (ergo ingen fiiine kjoler) da det er direkte efter arbejde - og jeg derfor ikke har mulighed for at skifte.

Jeg smuttede derfor lige i et par butikker efter arbejde i dag, og fandt hurtigt noget sommerligt (INTET sort!!) og praktisk:

Pieces denimleggings, Vero Moda tunika og Pieces halskæde

Dertil tager jeg de sorte peep-flats fra H&M på, og højst sandsynligt Orange Fizz på neglene

Så krydser jeg bare fingre for at vejret holder, så jeg ikke behøver mere praktiske sko!

Nyt H&M-samarbejde!!!

Og denne gang glæder jeg mig HELT vildt!!! Her er et uddrag af pressemeddelsen, der netop er offentliggjort her til morgen:

JIMMY CHOO BRINGS GLAMOUR TO H&M THIS AUTUMN

This autumn, British accessory brand Jimmy Choo will bring its international glamour and covetable shoes and bags to selected H&M stores. The collection will be available from November 14 in around 200 stores across the world. It is the first time that H&M is collaborating with an accessories brand, and to celebrate Jimmy Choo will extend its design vision for this collection to women’s clothing to complement the accessories. Further exciting news is that this collaboration includes a men’s collection of shoes, bags and accessories.

Lånt fra H&M - Press Release

Det skal nok blive spændende hvad den fantastiske Mr. Choo finder på! Lækre design til H&M priser, forhåbentlig!! Og hvor fantastisk er det lige at det ikke kun drejer sig om accessories, men at aftalen er udvidet og også gælder en tøjkollektion!

The Vampire Diaries

Som om min afhængighed af Twilight ikke var nok, kommer der til efteråret en ny serie i USA - The Vampire Diaries:


Fire måneder efter den tragiske bilulykke der dræbte deres forældre, prøver 17-årige Elena Gilbert (Nina Dobrev, Degrassi - The Next Generation) og hendes 15-årige bror Jeremy (Steven R. McQueen, Everwood) stadig at forholde sig til deres sorg og fortsætte med deres liv. Elena har altiv været en mønsterelev; smuk, populær og engageret i skole og venner, men nu har hun svært ved at skjule sin sorg fra hendes omverden. Ved skoleårets start bliver Elena og hendes venner fascineret af en smuk og mystisk ny studerende, Stefan Salvatore (Paul Wesley, Army Wives og Everwood). Stefan og Elena bliver med det samme tiltrukket af hinanden og Elena har ingen anelse om, at Stefan er en århundreder gammel vampyr, der kæmper for, at leve fredeligt blandt mennesker, mens hans bror Damon (Ian Somerhalder, Lost og Smallville) er legemliggørelsen af vampyrernes vold og brutalitet.

Serien er baseret på en bog-serie, skrevet af L.J. Smith.

Lånt fra: Tvserie-guiden.dk

Og efter at have set det extended preview, kan jeg vist allerede erklære mig for fan! Men jeg har åbenbart også en ting for vampyrer!!

Du kan læse og se meget mere hos CW-TV - hvor serien vil blive sendt hver torsdag til efteråret.

tirsdag den 16. juni 2009

Nye dvd'er til samlingen!

Kvickly kører lige nu et tilbud med bunkevis af dvd-film til 20kr stykket. Deriblandt er mange af de titler jeg for kort tid siden smed ud, bare i form af de gammeldags vhs-bånd. Derfor måtte jeg jo slå til og få skrabet sammen.
Disney-filmene var dog ikke til 20 kr, men man fik 2 stk. for 150kr, hvilket er en ganske god pris!


Cocktail, Forrest Gump, Runaway Bride, When a Man Loves a Woman, Déjà Vu, Enchanted, Ten Things I Hate about You, Coyote Ugly, Terkel i Knibe, Pearl Harbor
Bjørne Brødre & Helt Vildt


Så er der vist masser af film til de kommende tømmermænds-søndage :D Når man ikke har andet end TV2 og DR1, bliver man nødt til at have et ordentlig dvd-arsenal!

Outfit 16/06/09


H&M skjortekjole, H&M leggings, Tiger tørklæde, New Look læderjakke, H&M ballerina'er

Her til aften har jeg madklub med min veninde. Der skal fortærres lækre pitabrød med masser af salat og kylling! Mums, jeg glæder mig...

mandag den 15. juni 2009

Outfit 15/06/09


Vila strik, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, Pieces tørklæde & Mulberry 'clutch'


Tja ved ikke lige hvad der sker for mine øjne... Kan ikke huske hvad jeg kiggede efter!

søndag den 14. juni 2009

Puha!

Clamour for for Glamour skriver om en død rotte i munden - jeg har nok nærmere pels på tænderne. Puhhh hvor er jeg bare lad og doven i dag. Om lidt smutter jeg over til bedsteveninden og drikker cola og stener dvd'er. Så kan vi i det mindste være ynkelige sammen.

Endelig godt vejr i DK igen, og jeg er klistret til sofaen. Lidt pinligt, men kan virkelig ikke overskue andet!

Håber I nyder det lækre vejr mere end mig!

Outfit


Vila tee, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, Pieces tørklæde & Mulberry 'clutch'


Jeg var i byen i går. Og hold da op en fantastisk nat! Vi fik danset så fødderne er helt smadrede! Det var åbenbart en af de aftener hvor de spillede alle de gode gamle 90'er-sange. Dem jeg voksede op til, og hørte da jeg gik på sodavandsdisko i det nordsjællandske ;)

Og så ved jeg slet ikke hvad der skete - men hold kæft med komplimenter der kom flyvende. Først kom to fyre over til min venide og jeg (vi var på dansegulvet hele tiden :D), kigger på mig og spørger om de ikke må kysse mig på kinden!? Det gør de så - og bagefter på min veninde. Fortæller så mig hvor fantastisk jeg er.. æhm ok?
Kort tid efter kommer der en anden fyr over og kigger på mig, siger så Smuk pige!! Vender sig mod min veninde og sige Flot pige!! - og så står han og klapper mig på ryggen, og fortæller hvor godt jeg danser... æhm ok?
Og det var kun 2 tilfælde ud at utallige... Ved ikke hvad der skete!
Nåh ja og så mødte jeg mit gamle crush. Puh hvor var jeg forelsket i ham.. Han spottede så mig, hev fat i mig og gav det største kram. Spurgte til mig og hvorfor jeg var i DK.. Jeg indså sjovt nok at jeg virkelig var ovre ham. Har ellers tænkt på ham flere gange... Men gud hvor så han bare gammel og kedelig ud.

Nåh det var lige hvad jeg havde at fortælle om min nat! Nu skal fødderne hviles, jeg ser Friends og drikker cola.. Min veninde har stadig Twilight, den kunne jeg ellers godt lige have brugt!

lørdag den 13. juni 2009

New York ♥ London

Jeg må desværre nok indse at New York ikke bliver en realitet i år! Det skærer mig i hjertet, men efter at have betalt en mindre formue for en dum vaskemaskine i går, ser det ud til at jeg må vente.
Nu er det nye mål at foråret 2010, dér skal jeg afsted! Basta!

I år bliver det så 'bare' til en tur til London. Familien skal derover og har booket hotel, hvor der også er plads til mig. Så kan de rende rundt og lege turister, alt i mens jeg shopper og ser de søde veninder jeg nåede at få da jeg boede der.
London er dejlig, men der er nu ikke noget der kommer op på siden af New York!!!

fredag den 12. juni 2009

Et greb i lommen!

Denne dag kan hurtigt gå hen og blive rigtig dyr! Planen er nemlig at jeg skal ud og købe vaskemaskine, støvsuger og måske et fladskærmstv. Puuhhh det gør helt ondt i hjertet! Tænkt hvor meget lækkert jeg kunne få for de penge :D
Tilgengæld er det jo nødvendige ting - og støvsugeren skal jeg kun ligge ud for, så får jeg pengene af min søde mormor.

Og så skulle det ikke forbavse mig at jeg snart får trykket Bestil til de billetter jeg har fundet til New York. 2500kr tur/retur - behøver jeg sige mere?! Det er lige hvad jeg trænger til, men hoteljagten er noget af en pine, så nu må vi se!

I aften skal jeg hjem til min mor og forkæles. Det skal nok blive hyggeligt; lækker mad, film og regner med at låne hendes fodbad :D

torsdag den 11. juni 2009

Outfit 11/06/09


Vila tee, Pieces denimleggings, Pieces tørklæde, Pieces halskæde, H&M ballerina'er
New Look læderjakke og Mulberry Jody


Ikke så mange pip herfra i dag. Da jeg kom hjem fra job, var jeg gennemblødt efter en cykeltur i kæmpe regnbyge. Derfor hoppede jeg straks i hyggetøj, og puttede mig på sofaen med et tæppe. Har først fået varmen ordentlig her til aften.. Puhh! Hvor bliver den sommer af!?

onsdag den 10. juni 2009

Outfit 10/06/09VM kjole/top (netop ankommet!!!), H&M cardigan, H&M leggings og H&M peeps


Og så lige lidt bedre billeder af Wendy-kjolen, der jo ankom i dag!tirsdag den 9. juni 2009

Uigenkendelig!


Johnny Depp
Vanity Fair Juli 2009 af François-Marie Banier


Det er jo næsten ikke til at se! Jeg måtte kigge flere gange, for at blive helt overbevist!
Selvom manden er ved at være oppe i årerne, er der ingen tvivl om at charmen stadig er der!

Photo: Vanity Fair

Status!

  • Jeg er nået til 4. sæson i Friends-boxen. Det er 4. gang jeg kører den igennem, fik den i julegave i 2008! Noget skal man jo lave når man kun har DR1 og TV2
  • Jeg spiser pistacienødder ♥ Jeg er noget nær afhængig!
  • Jeg fryser!
  • Jeg synes min flirt er en dum idiot, fordi det var ham der startede alt det her cirkus, og nu slet ikke giver lyd fra sig. Idiot!
  • Jeg er afhængig af Twilight. Og alt omkring den.
  • Mit klædeskab har kastet op på min seng. Der er tøj overalt!!
  • Min hals er begyndt at gøre ondt. Jeg har som sædvanlig ikke tid til at være syg!
  • Jeg savner noget ordentlig sommer. En ordentlig omgang sol og varme der kan holde bare lidt mere end en weekend!
  • Jeg ved at dette bliver min sommer! Alle weekender er afsat til fester og ren og skær skæg og ballade! Jeg skal gennemleve mine vilde teen-år, nu hvor jeg snart bliver 22!
Dette blev et indlæg uden mening. Men det var lige hvad jeg havde på hjertet!

Outfit 09/06/09


River Island tee, lang Only tanktop, Zara cardigan, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er
New Look læderjakke, H&M tørklæde og Mulberry Jody

mandag den 8. juni 2009

Snack!

Det er vist ved at være et par dage siden jeg sidst postede et billede af ham. Her er han igen!


Robert Pattinson = Snack!!

Wendy er på vej!

Jeg skrev jo i sidste uge hvor meget jeg gerne ville have fingre i den fiiiine Wendy top/kjole fra Vero Moda:
Tidligere i dag, skrev Signe fra A Pash for Fashion til mig at hun havde spottet den på Asos. Mens jeg kiggede rundt på Asos, for at se om de havde andet at byde på i denne omgang, fik jeg en besked om at en sød dulle i Århus havde købt den til mig! Hun sender den afsted her en af dagene - og den fine sag er snart min! Håber den er lige så lækker som den ser ud..

Dejligt med nogle hjælpsomme piger der gerne går på jagt for én når man finder noget, man ikke helt kan leve uden!

Ny bikini på vej!

Et link i MSS førte mig til Curvylicious, en engelsk side med undertøj der laves i store skålstørrelser. Jeg er jo så 'heldig' (eller forbandet) at gå rundt med en G/H skål - og det er bestemt ikke nemt at finde en ordentlig og pæn bikini.


Freya Panache Quayside, ca. 20£ for både bikinitop & shorts

Glæder mig til at modtage den - og ikke mindst på at kunne tage den i brug, når den danske sommer på et eller andet tidpunkt ordentlig kommer igang!

søndag den 7. juni 2009

Outfit 07/06/09


Vila strik, Pieces denimleggings, H&M ballerina'er
(og den sædvanlige uniform udenfor) New Look læderjakke, Botkier taske & Pieces tørklæde

Pinligt!

Eller ved ikke om det egentlig er det rette ord. Jeg elsker at stemme, og er gerne hende der står forrest i køen når valgstederne åbner.
Jeg er ikke politisk engageret, men står ved at jeg stemmer socialdemokratisk. Det har jeg altid gjort, og umiddelbart kan jeg ikke forestille mig at stemme andet.
Da jeg så i morges skal gøre klar til at komme afsted - indtræder panikken! Mine valgkort er pist forsvundet. Jeg har ledt over alt - og de er som sunket i jorden. Jeg kan huske jeg hentede dem i postkassen, og siden har jeg ikke set dem. Det skal lige passe de ligger mellem nogle aviser der blev smidt ud i løbet af ugen.

Nåh men når jeg nu har dummet mig, så lov mig at stemme!!!!! Valgstederne lukker først kl. 20, så du har masser af tid endnu..

Fortsat god søndag, nu smutter jeg over til en veninde og hygger med Twilight (det er ved at være pinligt!!) og tærte med spinat og skinke. Mums!

20 ligegyldige ting!

PrincessClara har tagget mig i den blog-leg der lige nu florerer i den danske blogverden. Her går det løs - 20 fuldkommen ligegyldige ting om mig :D

- Jeg elsker lister. Jeg laver lister over alt; dagens gøremål, indkøb, musthaves, must-read bøer, film jeg skal eje, hvad jeg skal pakke bare til en enkelt overnatning. Jeg læser også alverdens lister, om det er på blogs, i aviser, i blade – jeg læser dem!
- Jeg er kendt som klæberhjernen, simpelthen fordi jeg kan nogle underlige facts. I en vilkårlig samtale kan jeg pludselig komme med facts, ikke engang jeg selv anede jeg vidste.

- Jeg er ret ferm i et køkken. Hver gang vi skal lave middag i vennekredsen, ender jeg som reg
el med at tage over, fordi de andre simpelthen giver op. Men jeg nyder det!

- Jeg er afhængig af internettet! Især blogs, Facebook og Jubii Debatten er mine svage punkter. Men derudover er google og youtube de store favoritter.
- Jeg elsker talentshows, og følger så vidt muligt med i det hele!
- Jeg elsker skummetmælk. Alt det Kernesund-hysteri kan godt pakke sammen! Min mælk er hellig.
- Jeg er kæmpe FCK-fan – og elsker generelt bare fodbold!
- Jeg er afhænig af at købe tørklæder og neglelakke.
- Hvis jeg skal på dansegulvet, skal det helst være ’dance’-musik fra 90’erne. Eks. Drömhus, Whigfield, Eiffel 65, Mr. President, Cut’N’Move osv.
- Jeg har ingen støvsuger! Og har nu boet i min lejlighed i 1½ måned – Pinligt!
- Jeg er småafhænig af Cola Zero. Og der er ikke andet der rigtig går an.
- Jeg hader stavefejl/kongruensfejl i bøger/blade. Når det kommer til blogs, offentlige foraer osv. rør det mig ikke rigtig. Men så snart det er trykte sager kan jeg krumme tæer over at små ubetydelige ting ikke bliver fanget. Det bliver trods alt læst igennem så mange gange!
- Jeg er nationalist – i den forstand at ser jeg noget dansk i udlandet bliver jeg stolt. Et pudsigt eksempel: Sverige-Danmark fodboldkampen, hvor man pludselig kun kan høre de ca. 3.500 danskere skråle løs, og nogle meget stille svenskere. Resultat: jeg fik tårer i øjnene.
- Jeg prøver hvert sekund at overbevise mig selv om at jeg skal nå til New York inden 2009 er færdig. Jeg kan ikke bryde min stime med New York én gang årligt...
- Jeg har meget let til tårer. Om det er en sød unge, et make-over program i tv, en ligegyldig film, en smuk sang - jeg tuder til alt!
- Når jeg er syg elsker jeg at se Disney-film. Så er det næsten som at være barn igen!
- Jeg elsker Shopaholic-bøgerne. Sådan virkelig meget! Har læst hele serien 8 gange, og starter nok snart igen.. Kan vist lige nå det inden den nye Kinsella udkommer, og er jo snart færdig med Twilight for anden gang.
- Jeg hader folk der snorker. Bliver så arrig! Mumlen, småsnak osv. i søvne er ok, men snorkeri skal forsvinde!
- Jeg har en lille tæt vennekreds. Det er både godt og skidt. Godt fordi vi kender hinanden så fandens godt, og kan være bundærlige. Skidt fordi vi er dårlige til at lukke nye ind, og fordi det er svært at lave noget 2 og 2, uden at man får dårlig samvittighed over ikke at have resten med.
- Jeg har svært ved at fatte mig i korte sætninger! Bare se denne liste.

Jeg sender legen videre til:
Cecilia - The Life of a Mom Addicted to Fashion
Julie / Kim - More About Fashion and Us