lørdag den 3. januar 2009

Retur // udsalg..

Købte denne tunika i sidste uge - den skulle have været på nytårsaften, men den var så elektrisk at jeg måtte levere den tilbage! Var ellers ret glad for farven. En sætning man ellers ikke hører ofte fra mig - den eneste rigtige farve jeg tillader i mit skab er vist blå, pudder og koral! Vildere bliver det ikke!

Men så har jeg jo bare de penge ekstra - måske man er heldig at finde noget på udsalg, selvom det er sjældent! Jeg duer ikke til udsalg. At stå og lede i en kæmpe bunke tøj, hvor man måske er heldig at finde en tanktop sat ned med 40 kr. Ikke nok med at man skal stå og lede længe, så har man aldrig fred, for rundt om én står 200 andre hungrende kvinder, og kæmper for at finde det helt rigtige item, til den rigtige pris og i den rigtige størrelse!

Udsalg er bare ikke mig! Sorry to say. Den eneste ting jeg kan huske jeg har købt på udsalg, og som er blevet en rigtig succes i mit klædeskab, er min Red Dot kjole. Den var sat ned fra 600kr til 150kr, og det er min safety kjole når jeg skal nogen steder.

Havde jeg stødt på kjolen til den fulde pris, havde jeg alligevel købt den. Den sidder flot, har nogle stor ballonlignende ærmer, der skjuler armene, har en pæn udskæring, er i det blødeste jerseystof - ergo min safety kjole!

Et indlæg, uden egentlig indhold - og hvad ville jeg sige? Jeg kan ikke fordrage udsalg! Igen, det skærer mig næsten i hjertet at sige det, men jeg er bare ikke god til det!

Nu er det så jeg tænker, at jeg da ikke kan være den eneste med denne aversion mod udsalg..? Eller er du en haj til udsalg, der altid kommer hjem med de mest fantastiske kup, og som har tålodigheden til at kigge 40 stativer igennem i flere timer, for tilsidst at finde en Day kjole nedsat med 60% ?

3 kommentarer:

This World Tonight sagde ...

Hej bailey,
Jeg er heller ikke selv vild med udsalg, men det lykkes mig alligevel at finde nogle labre sager ind imellem. Desuden er jeg blevet glad for nettet, når det kommer til udsalg. Der behøver man ikke skændes, hive og flå i tingene jo :D
Mht. den elektriske kjole, så kan man få en spray der fjerner elektriciteten. Jeg har den selv, den er i en sølv metal bøtte og er købt i enten Salling eller Magasins dame afdeling til ca. 100,-.

:) Ditte

Beam sagde ...

Haha, MissBailey! Vi skal vist ikke udsalgsshoppe sammen så. Som du nok har lagt mærke til, eeeelsker jeg udsalg. I hvert fald til en vis grad! ;o)Jeg orker ikke altid at kigge 117 stativer igennem, men...der skal nok meget til, før jeg giver op! Er selv en udsalgshaj (synes jeg selv), men som Ditte skriver er online shopping heldigvis også en mulighed! (Farlig, dog!)

Et af de seneste udsalgsfund var min nye lækre Provider-læderjakke, som du nok har set. Mums. Glæder mig meget til at få den brugt! :o) God weekend!

Natassia sagde ...

Ditte: Godt at høre jeg ikke er alene! Folk plejer at kigge underligt på mig, når jeg siger at udsalg er et helvede for mig!
Men online-udsalg er jeg også tilhænger af! Ingen sure madammer der skubber, det er hurtigt at se om størrelsen er der osv.
- må lige huske det med den spray, tak for tippe ;)

Beam: Nej, kan godt se vi vist er modsætninger, jvf. udsalgstråden i MSS :D Så hurra for Online-shopping!
Og rigtig god weekend ;)