torsdag den 22. januar 2009

The Oscars 2009

Hvert eneste år sidder jeg klistret til skærmen når det bliver Oscar Night! Elsker kjolerne, selve programmet og bare hele den glamour der ligger om denne gamle tradition.
I år er 81. gang The Academy Awards ruller over skærmen, og jeg har et mindre problem. Jeg aner ikke hvor jeg skal se det fra. Håber det streames et sted på nettet. Ellers bliver min nødplan at crashe min mors venindes sofa. Et mindre problem er at jeg skal hente familien i lufthavnen morgenen efter. Og samme dag ud og lege turist æisjh!

I dag var så dagen hvor The Oscar Nominations blev offentliggjort. Brad Pitt's film, The Curious Case of Benjamin Button fik hele 13 stk. og kunne godt blive aftenens store vinder.

Til min store fornøjelse blev Heath Ledger fortjent nomineret i kategorien Actor in a Supporting Role, for hans rolle som Joker i The Dark Knight.

Noget sjovt jeg faldt over er at Angelina Jolie er nomineret i kategorien Actress in a Leading Role, for filmen Changeling - mens Brad Pitt er nomineret som Actor in a Leading Role for sin rolle i The Curious Case of Benjamin Button. Det ville da være sjovt hvis Jolie-Pitt familien kunne tage en Oscar hver.. Eller er det kun mig der syntes det er lidt romantisk...?

Derudover er det da super sejt at Danmark har en film med igen i år. Grisen / The Pig (FILM SYNOPSIS: A man facing surgery finds comfort in the painting of a pig hanging in his hospital room.) er nomineret i kategorien Short Film (Live Action).

I år det desuden den australske skuespiller Hugh Jackman der skal være vært for årets største prisuddeling. Det ved jeg ærligt talt ikke hvordan jeg skal tackle...

Er jeg den eneste der ser frem mod den nat? Glamour, Kjoler og Hollywood - what's not to love!

Se selv med d. 22. Februar - desværre ved jeg ikke hvorfra det sendes i DK.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh, det kunne være fantastisk at se det! Men det er jo en søndag, og jeg er ikke god til, at holde mig vågen i 24 timer - især ikke på en mandag. Det sendes på TV2 Film, og så sendes der et sammendrag på DR2 mandag aften ;-) Og det kunne være ret fedt, hvis Jolie-pitt fik 2 x oscar med hjem.

Natassia sagde ...

Jeg har de sidste mange år lavet min døgnrytme om i Oscar-weekenden :D
Står usandsynligt tidligt op om søndagen, ved 6-tiden. Så går jeg i seng igen omkring kl. 20 og vågner så op igen når Den Røde Løber starter. Cola, the og popcorn er vejen frem.
Det har været rutinen siden jeg var 12-13 år..
Kan ikke leve uden min Oscar night. Kun én gang faldt jeg i søvn, men grunden var at jeg havde den ondeste influenza..

Ditte sagde ...

OSCAR!!! Åh ja.. Men hvordan kan du være i tvivl om en hel, skøn aften med Hugh? Han er da et hug!!!

Average Joanna sagde ...

Jeg hapser gerne Hugh, hvis det er...

Miss Jeanett sagde ...

NEJ! Jeg hader, hader, HADER Angelina... og Brad har efterfølgende mistet 90% af guldstjerne i min bog efter han besluttede sig for at droppe søde Jen til fordel for den tøjte Angelina (jeg lyder som en gamle dame? haha).

Men udover det er vi enige - jeg SKAL se Oscar. Hvis du finder et sted hvor det streames så sig endelig til!

Natassia sagde ...

Ditte: Ja ja han er da lækker, men som vært er jeg ikke sikker... Jeg ville nu hellere have haft Jon Stewart igen - eller Ellen DeGeneres!

Av-Joanna: Værsgo' :D

Nea (ja det ER altså bare dit navn :-P): Jeg er slet slet slet ikke glad for Brangelina. Brad har aldrig været den helt som mine veninder så ham som. Har ikke set nogen af de film de er nomineret for, så kan ikke rigtig udtale mig. Jeg er bare betaget af det romantiske i at de måske begge får en...
Og råb lige høj hvis du finder et sted ;)