søndag den 25. januar 2009

Jeg er blevet hende der savner!

Normalt savner jeg ikke. Jeg kan godt være væk fra familien og vennerne i længere tid uden at lide direkte afsavn. Hvilket vel både er godt og skidt.

Men nu sidder jeg med en fornemmelse i maven der handler om savn. Ikke hjemve men savn!
Jeg savner...

..at holde pitabrødsaftener, hvor vi drak os fulde i Asti.
..at se film hele weekenden med vennerne.
..at stå i rundkreds på dansegulvet på vores stam-diskotek.
..at sidde på stampub'en og skrige med på de gamle musikklassikere.
..at drikke aftenthe og diskutere verdenssituationen.
..at slænge mig i sofaen sammen med tøserne, mens vi ligger ansigtsmasker og hører høj musik.
***
Jeg er nået til punkt hvor jeg skal beslutte om jeg virkelig vil være i London. Byen er jo fantastisk, men studiemæssigt har jeg ikke lært meget siden jeg ankom. For mig er det ren gentagelse af hvad jeg lærte på HHX.
Allermest har jeg lyst til at tage tilbage til Danmark og finde noget helt andet. For selvom jeg har fået mig nogle skønne veninder herovre, er det bare ikke nok.
Og vil jeg bruge over 100.000kr på en uddannelse hvor jeg endnu ikke har lært noget nyt? En uddannelse hvor jeg hele tiden har fri! En uddannelse hvor jeg for det meste sidder og kigger på uret og venter på at komme væk..
Alle disse tanker iriterrer mig. Jeg er ikke en der giver op, men lige nu ser det hele ikek så lyst ud.
Lige nu er tanken om en lille lejlighed hjemme i nordsjælland noget så tiltrækkende. Som blommen i et æg, hvor jeg ville være midt i min vennekreds og familien.
Men så kommer tankerne om hvad jeg så skal. Elevplads? Fast job? Nyt studie?
De eneste der egentlig ved noget om alt dette er bedstevennen og min mor. Jeg var bange for at sige noget som helst, men gjorde op med mig selv at jeg måtte snakke om det.
Tankerne og savnet fortsætter... *suk*... Og jeg aner stadig ikke hvad jeg vil!

11 kommentarer:

Miss Jeanett sagde ...

Åhhh hvor jeg kan genkende dine tanker! Jeg har siden jeg blev færdig med gymnasiet ikke vidst hvad jeg egentlig ville. Jeg kunne bare ikke finde noget jeg brændt NOK for. Jeg håber dog virkelig at det studie jeg starter på om 8 dage er mig. Det håber jeg virkelig!

Du bliver bare nødt til at go with your guts!

Natassia sagde ...

Tak søde ;) Og jeg ved godt jeg bliver nødt til at følge mit instinkt!
Men tanken om at jeg giver op for hurtigt nager mig. Hvad nu hvis...


Krydser fingre for at du bliver glad for dit studie :)

Dide sagde ...

må man spørge hvad det helt præcist er du laver i det dersens London? :)

Natassia sagde ...

Jeg studerer Journalistik & Kommunikation :)

♥ Charlotte D ♥ sagde ...

Har jo selv boet i London, hvor jeg arbejdede.

Jeg elskede London, men det var ALLIGEVEL ikke helt dét, som jeg havde regnet med. Svært at forklare, men forstår dig fuldt ud. London er jo fantastisk, og man møder hurtigt en masse søde mennesker/vnner. Men måden man er sammen på, kan bare ikke måle sig med måden man er sammen med sine danske venner på. Det er nok en vane sag, men det hele er lidt mere distanceret i UK.

Jeg synes, det var en svær beslutning at vælge at flytte hjem. Havde regnet med at jeg skulle være der i mange år. Det blev så kun til ca. 1,5 - men det var den rigtige beslutning, om end jeg savner London hver dag.

Ikke at du kan bruge alt mit ævl til noget, men jeg forstår dig bare så udemærket.

Synes det er tankevækkende, at du ikke har lært noget nyt, som du selv udtrukker det. Hvad med RUC eller Journalist Højskolen??

Må jeg spørge, hvor i London du bor/læser?

C

Natassia sagde ...

Charlotte:
Det er nemlig slet ikke det samme, den måde man er sammen med venner her. Eller i hvert fald ikke hvad jeg er vant til.
Ja byen er fantastisk, det ville ferier hertil kunne rette op på.
Alle bliver ved med joke om at jeg sikkert aldrig kommer hjem igen, og tror det virkelig er det fantastiske liv jeg lever. Men så morsomt er det sgu ikke, når man har sin

Jeg har mange gange overvejet DJH, og RUC er vel også en mulighed. Men jeg tror jeg er nået til et punkt hvor jeg skal finde ud af om studie er vejen frem for mig.
Jeg savner at have ’rigtig’ fri, som jeg havde da jeg arbejdede i mine sabbatår. Når det var weekend, var det rigtig weekend, og jeg var helt fri. Ingenting der skulle læses og ingen deadline der hang over mit hoved.

Jeg bor i nordlondon, lige ved den station der hedder Oakwood på Piccadilly Line :)

Kan sagtens bruge dit input. Lige nu kan alt bruges.
Jeg er kommet dertil hvor jeg laver pro/con lister - og dårligt kan tænke på andet.

Anonym sagde ...

Hej! Jeg blev simpelthen så ked af det, da jeg læste dit indlæg, for jeg savner også rigtig mange ting, og jeg er også i tvivl om rigtig mange ting. Så det var som at læse alt det, der foregår inde i mit hoved lige nu. Det er rart, at vide at jeg ikke er den eneste, der tænker så det brager mht. uddannelse og/eller job.

Tak for dit indlæg. Jeg håber du finder ud af, hvad der skal ske i din situation. Ud fra hvad du har skrevet på din blog, og til andres kommentare til dette indlæg, så virker du for mig som en meget fornuftig og ansvarsbevidst person.

♥ Charlotte D ♥ sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
♥ Charlotte D ♥ sagde ...

Hey jeg boede også ved Piccadilly Line - om end i den helt anden ende ;-)

Jeg kan jo ikke sige, hvad du skal gøre, kun sige - at jeg ved lige præcis, hvordan du har det. Alle troede også, at jeg ville blive i London forever. Det er jo drømmebyen. Og ja, det er drømmebyen - men tror lidt, at folk glemmer, at når man bor der, er det altså ikke ligesom at være på ferie i London. Der er jo en hverdag, der skal passes. På nogle punkter er den bedre end hverdagen i DK, og på andre punkter er den dårligere.

Jeg har selv læst på uni i 2,5 år her i DK. Det var SLET ikke mig. Men det tog mig MEGET lang tid at indse, at det var helt OK ikke at blive Cand et eller andet. Det var svært at slække på mine forventninger til mig selv. Alle mine venner studerede jo, og var tilmed glade for det. Så hvorfor kunne jeg ikke også være det?

Det korte af det lange er, at jeg droppede studierne. Tog en HGS og søgte herefter en trainee plads (eller hvad det nu hedder). Fik den jeg gerne ville have, og har ikke fortrudt et sekund!

Jeg har erkendt, at jeg bare ikke er typen der har hverken lyst eller rygrad (LOL) til at læse fuld tid. Jeg vil hellere arbejde, og så tage fag løbende om aftenen - hvilket mit firma i øvrigt betaler en stor del af.

C

♥ Charlotte D ♥ sagde ...

Hov ved ikke helt, hvad der skete dér ;-)

Natassia sagde ...

Emma Lovise: Du er slet ikke alene! En ting havde været hvis jeg var flyttet til København. Så ville jeg stadig være tæt på alle inkl. vennerne i KBH. Men nu sidder jeg helt herovre, og lige nu er det ikke det fedeste! Husk at det kun DIG der ved hvad du vil. Om man så skal prøve 10 forskellige ting, før man finder sin rette hylde, er jo det mindste problem.
Og tak for dine søde ord ;)

Charlotte:
Jeg tror også lidt folk glemmer, at det jo ikke er som at være på ferie herovre. Selvom det nogle gange føles sådan, med al den fritid. Hvilket er endnu en af minusserne - for studiet består primært af selvstudie. Og det har jeg vist snart indset at jeg ikke duer til alligevel.
Jeg har allerede overvejet om jeg bare skal finde mig en traineeplads et eller andet sted. Og så ellers vender tilbage til mit 'gamle' liv..
Det der med ikke at have en BA eller cand. er nu ikke problemet. Jeg er den første i hele familien der overhovedet har taget skridtet og fået en studentereksamen.. Men det ville da have været fantastisk at kunne smide en uni-uddannelse oveni.


Igen tusind tak for jeres input! Lige nu hjælper alt!