tirsdag den 1. februar 2011

Leopard
En hurtig runde på Zaras webshop faldt jeg for disse leopard sager... Kan ikke finde ud af om jeg helst vil have pungen eller den mere clutch-agtige øverst..
Nåh, pointen med indlægget var at jeg opdagede at man kan få varer leveret til en butik, og så selv hente - vel at mærke ikke lige i Danmark. Men det er sgu da smart - især når jeg skal til London om et par uger.. Kunne godt lige overveje at bruge den funktion!
Centreret

6 kommentarer:

Sabine sagde ...

hvor er den clutch fed!
sabine
sabinesverden.blogspot.com

2300 Happiiiness sagde ...

Uh jeg er jo på udkig efter en leopard clutch og den du viser ser jo mere end perfekt ud. Boom boom nu er jeg fristet. Måske jeg skal krydse fingere for at den er at finde i London. Ved du egentlig noget om det - altså bare om Zara er ligeså dårlig som i Kbh. hvor alt er væk efter fem min.?

Kira sagde ...

Jeg er også blevet mere og mere hooked på leo-mønsteret efterhånden, og jeg er temmelig vild med begge de items, du har fundet. Lidt vildskab i dagligdagen er der altså ikke noget galt med. ;)

Bailey sagde ...

Sabine: Ja den er såå fin!

2300: Hehe godt at kunne friste :D
Zara i London er en helt anden oplevelse. Der er masser af varer tilbage, søde ekspedienter, ingen rod og bare en lækker feel når man går derinde. Samtidig ligger der flere Zara'er bare på Oxford street.

Kira: Lidt leopard ser bare lækkert ud!

2300 Happiiiness sagde ...

Uh det lyder godt med Zara. Og hvis de har de ting de har på hjemmesiden er der nok en chance for at jeg bliver ruineret :D

Bailey sagde ...

Det har de oftest + de har varerne meget længere tid end i DK. Måske fordi de bare får større sendinger..