tirsdag den 8. februar 2011

Hyggelys

Jeg var i Fakta forleden og faldt for dette fine sølvfad. Jeg har længe gerne ville have et lignende fad til forskellige små lysestager - og da det så lige lå der på hylden kunne jeg ikke modstå. Samtidig var der tilbud på lidt lysestager (dem med mønster på 2. billede og dem i frosted glas), som da passer perfekt med mine andre.. Finhed!!

I disse dage går min tid med at søge diverse elevpladser. Jeg er nået til det punkt hvor jeg er klar til at komme videre og starte på noget 'ordentligt'. Nu er det også snart 2 år siden jeg vendte hjem fra London, måske det er på tide :D Mit største problem har været at jeg ikke har været sikker på hvilken vej jeg ville...MANGE uddannelser har været i spil..

11 kommentarer:

BetinApple sagde ...

Åh hvor ser det fint ud :)

Lika sagde ...

Fine lys. Det er det gode ved vinteren, så er det så hyggelig at tænde lys. Er de små nogle fra idemøbler? Dem har jeg også, det er dem der er i 7 farver ikke? De er fine.

Det lyder spændende med uddannelse, hvilken branche vil du gerne ind i? Og du har ret, der er såå meget spændende. Ikke altid nemt at vælge, men hvis man går efter hjertet så går det hele nok :)

Bailey sagde ...

Betina: Tak :)

Lika: Det er nemlig så hyggeligt med lidt lys, når vinden rusker udenfor!
DE farvede er faktisk fra Netto - man fik 4stk (tyrkis, grøn, lilla, orange) for ca. 20kr for et par måneder siden. Dengang hapsede jeg også lige et par pakker :)

Jeg søger især jobs i rejsebranchen. Det ville jeg elske! Nu må vi jo se om det overhoved bliver til noget :)

Tina sagde ...

Ej hvor ser det hyggeligt ud :)

MichellesModeslam sagde ...

Ih det ser bare så hyggeligt og fint ud! :) Jeg kan aldrig finde ud af sådan noget.. Det kommer altiiid til at se så rodet ud, eller også ja, at tingene ikke hører sammen - det her 'spiller godt' :P

Bailey sagde ...

Tina: Tak :)

Michelle: Tak :) Jeg synes også hurtigt det ser rodet ud, og at det kun er andre der kan få det til at fungere.. men er blevet ret godt tilfreds med mit lysfad..

Kira sagde ...

Jeg elsker sådanne fade med "skove" af lys. Så fint! :D

Og så håber jeg da virkelig for dig, at du får en fantastisk elevplads, der hvor du gerne vil være. :)

Louise Cecilie sagde ...

Det ser virkelig hyggeligt ud! :D Har selv lyst til at tænde nogle lys nu :D

Bailey sagde ...

Kira: Tak og tusind tak! :)

Louise Cecilie: Gør det! Det giver sådan et dejligt lys..

Lika sagde ...

Det lyder spændende, held og lykke med det.

Balladen sagde ...

Åhr, hvor er det også bare hyggelige billeder!