onsdag den 9. februar 2011

Kyllingesalat a la moi!
I går lavede jeg en fantastisk salat til aftensmad.. jeg har ikke altid været overbevist om at en salat kunne gøre det ud for et måltid, men jeg har erfaret at det jo bare kommer an på ingredienserne..
Denne gang handlede det om at tømme grøntsagsskuffen; 2 håndfulde frisk spinat (min foretrukne slags 'salat'), 1 håndfuld ærter (bare frosne der er tøet op), 1/4 agurk, ½ rød peber, 1/4 honningmelon, ca. 150g kyllingefilet, 10 mandler (der blev hakket og ristet af i en spsk olivenolie), ca. 20 g bøffelmozzerella, 1 skive bacon..

Der er mange af jer der også har spurgt til hvordan jeg har klaret mit lille vægttab. Og det har for mig hele tiden handlet om at skære ned på forskellige ting, men aldrig blive fanatisk. Et godt eksempel herpå er denne salat; der er både bacon og bøffelmozzerella i. Det handler bare om mængderne. Det blev en enkel skive bacon jeg stegte og smuldrede, og ca. 20g mozzerella der også blev smuldret. Det giver et ekstra kick i smagen, men uden at være fuldkommen syndigt. Lidt men godt!

3 kommentarer:

Lullumut sagde ...

Du har så ret.. Det kræver bare de rigtige ingredienser, læs: kød :-)

Kira sagde ...

Det ser voldsomt lækkert ud! Jeg får rigtig meget lyst til sådan en salat nu. :D

Bailey sagde ...

Lullu: Og gerne masser af kød! :D

Kira: Den var også super lækker, med en masse forskellige smage..