mandag den 3. januar 2011

NUXESom led i min kamp mod vintertræt hud, har jeg købt denne olie fra NUXE. Babyolien fik først chancen, men jeg følte ikke at den ordentligt trængte ind i huden.
Jeg er så så heldig at min tante arbejder for det firma der indkøber (bla.) NUXE til Danmark - og hun får de vildeste rabatter! Denne olie koster ca. 325kr i Matas, min pris: lige over 100kr.! Jo tak!

Jeg anvender den hver dag - som supplement til min ansigtscreme (først creme, så et sprøjt olie i hænderne som smøres godt ind i ansigtet - eller resten af kroppen). Dette virker umiddelbart rigtig godt, og jeg skaller ikke længere i panden. Ren win ;)

6 kommentarer:

Kira sagde ...

Jeg har ofte overvejet at prøve produkterne fra Nuxe, da de jo ser ganske lækre og indbydende ud (prisen er dog ikke helt så lækker), men det er jo mange penge at smide efter noget, man ikke kender effekten af. Men olien lyder jo så ganske lovende... Har du prøvet andre af deres produkter?

Guapizimo sagde ...

Fedt at du kunne få den, til den pris. Jeg tror faktisk jeg har en lille test udgave stående, måske jeg skulle tage at få den prøvet :)

Lullumut sagde ...

Det må være den ultimative hudpleje-olie. Men til den pris er jeg for nærrig ;-) Fedt at du kunne få den så billigt :-)

Bailey sagde ...

Kira: Det er alt for dyrt til at jeg ville købe det i Matas!
Jeg har prøvet en håndcreme derfra også, som er rigtig lækker.. tror bestemt ikke det er mit sidste produkt derfra :D

Guapizimo/Lullumut: Jeg klager bestemt ikke over den pris ;)
For 325kr ville jeg aldrig give for hudpleje!

Chaos sagde ...

Åh, stor misundelse!!

Jeg har længe villet prøve den der Nuxe-olie med glimmer i.. Den skulle være så fin - men er lidt for nærig til at give 325 kr. for det. :D

Bailey sagde ...

Hæh, nogle fordele skal der jo være i livet :D
Jeg har også luret på den med glimmer, men 325kr er f'ing mange penge for en olie med glimmer!