tirsdag den 11. januar 2011

Neglepleje

Én ting der altid bliver kommenteret meget herinde er mine negle, og flere har spurgt til om jeg ikke ville skrive om mine neglerutiner. Og selvfølgelig vil jeg det :)

Når alt kommer til alt, har jeg egentlig ikke de store rutiner, men deler da glædeligt ud:

- Neglelakfjerner: Den bedste (for mine negle) er Moistourising Polish Remover fra Sally Hansen. Jeg er ikke sikker på at den fåes i Danmark, da jeg køber det i London. Den koster lige omkring 30kr og er virkelig god. Denne indeholder vitaminer og aloe vera, og jeg oplever på ingen måde at mine negle tørrer ud, som neglelakfjerner nogle gange kan gøre.

- Vat: Jeg bruger bare det billige fra Netto. Det er nok egentlig underordnet hvilken slags vat man vælger, men jeg sørger altid for at købe denne slags pads, der er 'presset' sammen. Så ender man ikke med vat alle vegne, når lakken skal fjernes. Det er forresten det samme vat jeg bruger til hudpleje.

- Vask hænder: Godt råd, right? :D Aj, det jeg mener er at det er vigtigt at huske at vaske hænder når man har fjernet neglelak. Sådan en neglelakfjerner er altså stærke sager..

- Neglesaks: Jeg har så tykke negle at jeg bliver nødt til at klippe dem til tider. Jeg foretrækker at file, men nogle gange er det nødvendigt at klippe. Og når det er, kan jeg kun med sådan en saks. Sådan en traditionel negleklipper kan jeg slet ikke håndtere, og det gør bare ondt i neglen.

- Neglefil: Jeg har får flere år siden fået af vide at neglefile af træ eller metal er fy-fy. Det flænser simpelthen neglene, og det er jo ikke pænt. Denne 'cushioned' er fra Boots i England, og er min yndlings (har vist skriblet om dem før).

- Håndcreme: Jeg er begyndt at bruge The Body Shop's Hemp Hand Protector. I flere år har jeg lånt og hapset fra veninder/kollegaer/familie der har brugt den. Da jeg var i London i oktober, indså jeg at jeg nok måtte tage mig sammen og investere i den selv. 80kr kostede den derovre, og er bestemt alle pengene værd. Den lugter ikke helt fantastisk, til gengæld bliver hænderne silkebløde! Tørre og kradsende hænder er altså bare ikke pænt.

- Neglebånd/neglerødder: Lige dette punkt har jeg ikke så meget at sige om, for det område plejer jeg slet ikke. Mine neglebånd sidder hvor de skal, og jeg har ikke brug for at presse/skubbe dem tilbage. Neglerødder har jeg heller ikke problemer med, så må desværre være svar skyldig..

- Hygiejne: Vidste ikke lige hvad jeg skulle kalde dette punkt, men det handler mest om at jeg altid sørger for at have pæne negle. Er der en negl der knækker, bliver den filet med det samme. Begynder lakken af skalle en lille smule, fjerner jeg den. Har jeg snavs under neglene, bliver det fjernet med det samme. Ret små ting, der gør at neglene altså bare ser pænere ud.

Tja, og det var så lige de få ting jeg egentlig gør. Det er slet ikke så meget, men er vist bare velsignet med stærke negle (så stærke at jeg græd når jeg fik dem klippet som barn, det gjorde ondt!)..

..og mens jeg alligevel var i gang med at tage billeder af disse produkter, hev jeg også lige alle mine neglelakke frem, og knipsede et par billeder. Dem får I lige én af dagene ;)

3 kommentarer:

Kira sagde ...

Årh, jeg vil glæde mig til at se billeder af alle dine lakker. Jeg har på fornemmelsen, at du har en del. :)

Michelle sagde ...

Sikke et fint indlæg! Glæder mig til at se dine lakker - og ih man bliver helt glad af din nye header, den er bare dejlig!

Bailey sagde ...

Kira: Glæd dig :D Jeg troede egentlig jeg havde mange flere, så var lidt lettet over min beskedne samling!

Michelle: Tak, håber der var noget der kunne bruges :)
Og tak ang. min header, jeg er faktisk også blevet rigtig glad for den allerede!