torsdag den 20. januar 2011

Asos-review

Hvad I ønsker, skal I få - og hermed et lille Asos-review :)


Succes!

Sort kjole: Årh jamen det er jo den samme som jeg har i navy, og jeg er helt vild med den. Jeg holder konstant øje med om den kommer i flere farver...og har et par gange overvejet at snuppe en ekstra i både navy og sort. Kan man tale om at være afhængig af et stykke tøj!? :D

Cardigan: Simpelthen så fin! Tommelfingerhuller, små plisseringer bagpå og fin 'vandfalds'effekt foran.

Sort kjole: Den er lige som jeg havde håbet. En helt plain sort kjole, som er perfekt til det formål jeg havde i hovedet: kjolen, en cardigan og et par tights, og man er good to go!
Retur!

Denimleggings: De var sådan lidt underlige. Størrelsen passede egentlig, men kunne ikke helt forenige mig med at man lukkede dem i siden. Derudover synes jeg de var meget stive/hårde i stoffet, når man tænker på det skulle være leggings.

Sort kjole:
Denne havde jeg ellers glædet mig meget til, men den var slet ikke pæn til mig. Ikke mindst fordi den var ALT for lille over brystet. Jo jo, jeg har større bryster en normalen, men havde sådan håbet. Jeg vil ikke bytte den til en større størrelse, for så bliver den bare virkelig enorm nedenom..
Den havde ellers nogle virkelig fine detaljer; hægte-lukning over brystet, mesh stof forneden (det stof der ser helt sort ud er mesh), fine kanter..

Blå kjole: Igen var min ret så store barm i mod mig, og kjolen kunne ikke lukkes :( Æv! Ellers en rigtig fin farve den havde!

4 kommentarer:

LOUISE sagde ...

Tillykke med dine 'stay-in'-varer. Det ser fint ud. Det virker hyggeligt her på din blog, så jeg tror, jeg vil begynde at kigge forbi ind i mellem.
Kh Ginger

Bailey sagde ...

Tak :) Og velkommen til!

John Rasmussen sagde ...

En skam med den blå kjole der, farven er ellers ret lækker.

//www.sleek.dk

Bailey sagde ...

Ja det var rigtig ærgerligt!