søndag den 16. januar 2011

Neglelak

Så fik jeg endelig skrevet færdig.. Først og fremmest er dette kun min egen mening. Fordi jeg har haft dårlige oplevelser med ét mærke, betyder det jo ikke at det gælder andre også. Et eksempel herpå er Depend. Jeg har flere gange prøvet mig med min søsters, især fordi de jo bare er så billige. Men uanset hvilken farve der har fået chancen har det ikke være for godt. Jeg synes de er svære at lægge, og så bryder jeg mig ikke om konsistensen.

Derudover er jeg nået til det punkt hvor jeg hellere giver ekstra penge for lakke der holder i gode 'solide' og klassiske farver. Jeg ved nemlig godt at jeg ikke får gået med de alt for vilde farver.

Her er de så - alle mine neglelakker (og ikke et ord om et endnu en er på vej til samlingen..får den dog først i næste weekend..)


167 Ballerina // 507 Tendresse // 495 Mica Rose // 517 Mistral // 471 Ming // 491 Rose Confidentiel // 537 Riviera

503 Inattendu // 203 Miami Peach // 307 Orange Fizz // 505 Particulière // 509 Paradoxal // 465 Azur // 479 Kaleidoscope

Chanel: Det kommer vist ikke som den store overraskelse at Chanel er mit ubestridte yndlingsmærke indenfor neglelakker. De holder, de er super nemme at lægge - den rette pensel og den rette lak-tykkelse, de er hårde når de tørrer...eneste minus er prisen. Men igen, er jeg bare nået dertil hvor jeg er villig til at betale for den kvalitet og for farver jeg rent faktisk bruger.
Jeg ved at der er meget delte meninger om Chanel, men for mig virker de.
Endnu et plus ved Chanel er at der i princippet kun er brug for ét lag, fordi dækkeevnen er så god. Alle de farver jeg har kan sagtens klare at man kun lægger den en gang, farven bliver kun mørker/mere intensiv ved flere lag.
Ikke nok med at Chanel for mig laver de bedste lakker, har de også formået at skabe farve på farve man (jeg!) ikke kan leve uden.. ret irriterende egentlig ;)
(..det kan nok godt se lidt overvældende og dyrt ud med så mange, men altså de er jo købt fordelt på 2½ år - og flere af dem er købt på ferier, hvor der er store penge at spare - ex. tax-free!).


219 Nude Chic // 108 Coconut // 349 Candy Pink // 219 Nude Chic // 999 Poppy // 987 Mystic Violine

Dior: Minder utroligt meget om Chanel, men er ikke lige så let at lægge. Med lidt tålmodighed bliver resultatet dog rigtig godt, og holdbarheden er helt fin.


530 Star Dust // 350 Goldspun Coral // 345 Pop Apricot // 317 Coral Romance

Rimmel:
Mit yndlings billig-mærke. Ingen tvivl der! Der findes mange fine farver til priser omkring 60kr. De holder rigtig godt og lakken har den rette tykkelse, og er derfor også nemme og hurtige at lægge.


289 Gold // 296 Coral // NP Neon Pink // 292 Cobalt Blue // 293 Grey

Barry M: Jeg købte et par stykker dengang jeg boede i London. De kostede kun omkring 3£, og jeg faldt for prisen og det store udvalg. Men men men, jeg synes ikke de er alt for gode. De er småbesværlige at lægge, og så er de bløde når de tørrer. Jeg fik i hvert fald hurtigt hakker og skrammer..


Deep Sea Treasure // il Postino // Top Coat // Matte Top Coat + extra quick dry

Pieces: Endnu et af de billige mærker. I denne helt billige ende (hvor også Barry M, H&M og Depend hører til), er det for mig dem der holder bedst. De er nemme at lægge og holder nogenlunde.

Maybeline Salon Manicure: det er faktisk alt for sjældent at jeg får brugt en overlak (måske fordi jeg oftest først får lagt min lak 5min før jeg skal ud af døren!), men denne er bestemt god. Den gør lige præcis hvad den skal, nemlig at forlænge lakkens 'levetid'.

IsaDora: Denne blev købt i sommers på min ferie, og pinligt nok har jeg endnu ikke prøvet den.. eller jo, jeg forsøgte mig én gang, men var for hurtig og den almindelige lak var ikke helt tør endnu, så det blev noget juks.


Nail Hardener // Pretty Miss // Pink Mist // Dashing Diva // 63 Sunset

Sinful Colors - et billigt fejlkøb fra engang i USA - brugte den et par gange lige da jeg købte den, men har ret så hårde negle i forvejen..mere er vist ikke nødvendigt..

MAC er overraskende dårlige efter min mening. Havde læst en del godt om deres lakker, men på mine negle fungerer den altså ikke. Den lægger sig i små 'baner' og flyder ikke sammen som lakke normalt gør.

H&M er jeg ikke helt vild med. Billige, men halvdårlig i kvalitet. Jeg kan næsten pille lakken af neglen når den er tør - ikke godt!

Gosh er i samme prisklasse som Rimmel, men er ikke i samme gode kvalitet. De har mange fine farver, men lakken er utrolig blød når den er tør. Desværre!


Det var så mine 2 cents om neglelakker - og dem jeg har erfaring med :) Jeg har endnu til gode at prøve både Essie og O.P.I., så dem kan jeg desværre ikke fortælle meget om.
Hvilke mærker er jeres yndlings? Og har I samme oplevelser med 'mine' mærker som jeg?
(pyyhh, langt indlæg, high five hvis I stadig læser med ;) )

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

For en neglelak-freak som jeg selv, var dette et fantastisk indlæg.
Chanel er og bliver også min yndlings!
Men efter Dior kom med deres helt nye børster for et par måneder siden, er de blevet meget nemmere at have med at gøre - og deres næste looks farver er fantastiske!

Jeg har lige opdaget Essie, var ellers lidt skeptisk. Men de er altså gode for mig :)


Fed blog!

Kh
Mie

Lika sagde ...

Jeg kan sagtens følge dig mht chanels farver. Rigtig mange af dem er nogle man aldrig bliver træt af så forstår godt at du prioriterer dem. Jeg har kun to stk chanel (orange fizz & Barcelona red) og dem bliver jeg aldrig træt af. I fremtiden kan jeg sagtens finde på at ty til chanel, hvis det fx er tax free. På negativ-siden holder de rigtig dårligt på mig, desværre.

Er blevet fan er essie og især af China glaze, OPI og ikke mindst Barry M, som på mig holder virkelig godt. Bruger ofte ret lang tid på at finde chanel dupe(s) og det kan sagtens betale sig :) Dem kan jeg varmt anbefale at prøve :)

Kan se at du ikke har ret mange mørke lakker - selv tyr jeg til dem især om vinteren, men hvordan har du det med dem? Og hvad er dit næste neglelak chanel-køb?

Hanne sagde ...

Superindlæg som jeg nød rigtig meget at læse.
Jeg elsker også Chanels farver - ingen kan lave lækre must-have farver som dem, men desværre holder de vildt dårligt på mig. Sjovt som der er forskel.
Jeg er gladest for Opi og Essie.

Stine sagde ...

Mine yndlings lakker er fra Essie, synes at de er fantastisk at lægge på pga den lille børste også holder de rigtigt godt. Det samme med de lakker jeg har fra Lancôme.

Chanel's lakker har jeg kun haft dårlige erfaringer med, så dem holder jeg mig helt fra nu.

Kira sagde ...

Det var et rigtig godt indlæg, tak for det! :)

Jeg selv bruger mest OPI som er rigtig gode til mig. Essie er ikke min stil, da børsten og konsistensen er helt forkert efter mit hoved, og Depend har jeg prøvet to gange. Begge gange med udmærket resultat.

Bailey sagde ...

Mie: Det kunne da være jeg skulle lure på noget mere Dior - det er et halvt år siden jeg sidst købte derfra. De lyder da i hvert fald lovende :)

Lika: Chanel formår bestemt at lave farver der holder, og netop derfor er jeg villig til at give lidt ekstra!
Jeg har generelt holdt mig fra mørke lakker, da jeg ikke har brudt mig om det look til mig selv. På andre ser det virkelig flot ud! Jeg forsøger stille og roligt at vænne mig til det med Paradoxal, som er den eneste mørke jeg bruger regelmæssigt :)
Den næste lak får I at se når jeg får den.. så I må lige vente en uges tid ;)

Hanne: Det er virkelig sjovt hvor stor forskel der er. Også bare ud fra jeres kommentarer her :)

Stine: Jeg havde faktisk overvejet Essie meget, men hvis de har en lille børste er jeg ikke så interesseret alligevel. Jeg vil gerne have store børster, så har jeg bedre føling med lakken :)

Kira: Jeg har faktisk mange gange overvejet OPI, det kunne være jeg skulle forsøge mig med det på et tidspunkt :)

Guapizimo sagde ...

Jeg synes også Chanel laver nogle skønne farver, de er nemme at lægge og oftest behøver han kun ét lag, desværre holder de ikke så godt på mine negle.

Jeg har en af de helt nye Dior lakke, med den nye børste og den er i hvert fald nem at lægge på neglene! :)

J'adore sagde ...

Det var da noget af en samling, du har dig der :-)
Jamen jeg har faktisk kun en Chanel lak ellers er jeg ret vild med Essie lakker :-)

Bailey sagde ...

Guapizimo: De er nemlig gode at arbejde med, ærgerlig de ikke holder ordentligt for dig!
Jeg vil bestemt lige huske det med Dior, og lure på dem næste gang jeg skal i Tax free :)

J'adore: Hehe ja :)

Fru H-T sagde ...

Jeg har lige købt to Pieces lakker og jeg er ikke vild med børsten. Den er for stor til at jeg kan få fordelt lakken ordentlig ud på neglen.
Essie er min all time favorite, men jeg har selvfølgelig heller ikke prøvet Chanels endnu :)
Depend har jeg en del af. De første par gange synes jeg de er ok at lægge, men derefter er det som om de bliver alt for tykke i konsistensen... Så jeg er halvejs enig med dig :)
Jeg bruger altid under- og overlak (Essie 3 way glaze), så holdbarheden er fin med dem allesammen..

Lika sagde ...

Sådan har jeg også haft det med mørke lakker. Men lige pludselig fik jeg lyst til at prøve det og nu har jeg det nærmest omvendt. For så er det næsten helt underligt at skulle have en lys på. Ofte passer de mørke også til mere, selvom det ikke behøves at matche.

Nu jeg kigger på billederne igen så er jeg helt vild med Azur og Kaleidoscope. Men de fås sikkert ikke længere.

rijaH sagde ...

Lækker samling :) Er ret misundelig på nogen af dine chanel'er i hvert fald ;D

Bailey sagde ...

Tak rijaH ;)

Lullumut sagde ...

Dejligt brugbart indlæg :-) 465 Azur og 479 Kaleidoscope fra Chanel er godt nok smukke! Jeg har lige fået en Gosh i dag, men det skal nok byttes til en Chanel :-) (ved godt de ikke koster det samme ;-))

Trine sagde ...

Sikke en fin samling :)

Trine sagde ...

Synes du skulle prøve Essie også :)

Bailey sagde ...

Lika: Jeg tør ikke sige om lige de 2 stadig findes. Kaleidoscope er ca. 2½ år gammel og Azur købte jeg i sommers :)

Lullu: Godt valg ;) Chanel er bare det bedre end Gosh.

Trine: Tak! Jeg kan ikke udelukke at jeg før eller siden får prøvet Essie :)