onsdag den 12. januar 2011

12.01.2011


Asos kjole, Pieces denimleggings, Zara ballerinaer, H&M blondesokker, div. armbånd (Friis, kroatisk marked, diy, Primark), Chanel Paradoxal på neglene

Jeg er så træt af at gå med tykke strømper. Giv os nu noget varme! I morges besluttede jeg derfor at det skulle være slut (i det mindste bare for i dag), så mine fine blondesokker kom på. Godt nok havde jeg så tykke strømpe ud over + gummistøvler de ca. 30min til og fra arbejde.

Jeg forsøgte mig også med en masse armbånd. Det ser altid så fint ud på andre, mens jeg selv er så dårlig til at bruge mine mange armbånd. Dét må være et nytårsfortsæt - Brug armbånd!
Ellers er jeg egentlig ikke meget for nytårsfortsæt, det er alligevel så sjældent at de holder. Har I nytårsfortsæt? Men nu hvor det bare handler om lidt armbånd, er det ikke så svært...håber jeg ;)

10 kommentarer:

Fru H-T sagde ...

Hvor ser du godt ud, frøken!!! :)

J'adore sagde ...

Det er nogle fine armbånd du har på :-)

Michelle sagde ...

Ih hvor er du bare flot, det er et super flot outfit! :-)

Du har vel ikke et link eller navn på kjolen???

Jeg bliver stadig så glad af din header, den er altså så skøn!

//michellesmodeslam.blogspot.com

Kira sagde ...

Blondestrømperne er SÅ fine. Utroligt egentlig, at der skal så lidt til for at gøre et outfit ekstra lækkert. :)

Bailey sagde ...

Fru HT: Tak :)

J'adore: Tak, jeg skal bare lige vænne mig til at gå med dem ;)

Michelle: Tak :) Og jo, kjolen finder du lige her http://www.asos.com/Asos/Asos-V-Neck-Pleat-Waist-Knitted-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=864497&SearchQuery=knitted%20dress&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Stone
Dejligt at høre at min header er blevet så vellykket!

Kira: Ja tænk at sådan en lille detalje egentlig kan gøre så meget :)

Lika sagde ...

Åh, det kender jeg godt. Fik et fint læderarmbånd fra rabens saloner i julegave og har jeg brugt det andet end 1 gang? Næh. Men i morgen vil jeg tage det på, inspireret af dig :) I øvrigt er det et fint sæt - og jeg er enig, vil også godt af med kulden, har fået nok..

Pernille sagde ...

Det med flere armbånd er bare så flot og du kan sagtens bære det :)
Jeg får heller aldrig brugt det.

Bailey sagde ...

Lika: Det er så ærgerligt med de armbånd! Jeg ved ikke helt hvorfor de er så svære..men dejligt at jeg kunne give et lille skub ;)

Pernille: Tak søde. Jeg ved ikke hvorfor men jeg synes hurtigt det bliver lidt kluntet til mig selv, mens det på andre ser virkelig godt ud. Det er jo nok bare et spørgsmål om vane!

Anonym sagde ...

Hej Bailey..
er kjolen true to size?

Bailey sagde ...

Ja det synes jeg den er :) Måske lidt til den store side..