torsdag den 16. december 2010

Vintertræt hud..HJÆLP!

Jeg har brug for jeres hjælp! Min hud har nået lavpunktet, for ikke nok med at jeg bare føler mig grå og gennemsigtig - så er den også begyndt at blive godt tør. På den der kedelige måde, hvor huden bare ikke vil noget som helst.. Hjælp! Kom med alle tips og tricks mod vintertræt hud! Det er især ansigtet der gakker helt ud :(

I disse dage bruger jeg en Derma scrub hver 3. dag, mine sædvanlige ansigtsmasker (fugt/rense/skrub) ca. 1 gang om ugen, og mine cremer er også de samme.. Kan ikke finde ud af om jeg skal have en federe creme, eller om det er no-go?

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du mangler et fugtserum eller en geleagtig superfugtende creme til at give at lag indenunder din normale creme. Din hud udsættes for tiden for store temperatursvingninger og for tør luft inde ved varmeapparatet.

Serum er det, der er mest pakket med fugt, men de fleste mærker koster en bondegård. Så derfor kan en ekstra fugtcreme også være en løsning. Nivea har så vidt jeg husker en blå, geleagtig superfugter.

Nu har jeg jo brug for mere hjælp end dig, fordi jeg er gammel, så jeg skifter selv mellem en serum fra John Masters og en fra Organic Elements (sidstnævnte i Magasin), men de koster omkring 400 kr. stykket for små flasker.

Hvis du skulle gå så vidt, er den fra John Masters (Green tea and rose serum) lysår bedre end den anden - og billligst af de to.

Held og lykke,

Liselotte

Line sagde ...

Kan kun anbefale dig at købe Melissa aloe vera + noget andet jeg ikke lige kan huske...dagcreme til tør hud i Matas. Brugte førhen Origins never say dry fordi jeg ALTID lider af tør hud om vinteren, sådan på den helt gale måde. Origins cremen udgik desværre, og Melissa cremen er den eneste jeg har prøvet som kan gøre noget ved tørheden der følger med vinteren. Der er også lavet en natcreme som jeg også bruger (når jeg husker det) men min erfaring er større med den anden og den er et must!!! og til ca 125 kr. er det jo lige til at overskue ;o) glædelig og blød-hud jul

Bailey sagde ...

Liselotte: Tak for input :) Og det kunne godt lyde til at jeg skal prøve noget serum, dog er 400kr ret meget over mit budget.. men vil da kigge på Nivea's superfugter!

Line: Det mærke har jeg læst om før, så måske det skulle være nu jeg sprang ud i det!
Tak for dit input :)

Line sagde ...

gør det, men pas på med de super fugtige, men også meget vand indholdige serumer lige inden du skal afsted om morgenen... ikke godt at påføre for meget fugt og derefter gå ud i frost... avs siger din hud så ;o)

Bailey sagde ...

Tak for det tip! Det ville jeg aldrig selv have tænkt over.. Så kunne det jo være en idé at bruge den slags om aftenen/natten, og så min almindelige rutine om morgenen..

Astrid sagde ...

Kan kun anbefale Nuxe Creme Fraiche til ekstra tør hud :D jeg har den fineste hud takket være den, og ingen tørre steder!

Man skal bare ikke være parabeneforskrækket :)

Caja sagde ...

http://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/gode-vintercremer/2010/12/

:-)

Tuschen sagde ...

Matas' egen fugtighedscreme til normal hud virker super godt for mig. Man skal bare passe på med at bruge for meget, for ens hud kan nemt blive ret fedtet. Den er også lidt lang tid om at trænge ordentlig ind, men når det så er sagt, så er ens hud altså også bare god bagefter. Men nu har jeg aldrig rigtig haft problemer med mega tør hud, så jeg ved ikke, om den kan hjælpe.

Anonym sagde ...

Hejsa,

Kender alt for godt til problemet for døjer med det samme hvert år! Sidste år fik jeg dog anbefalet en ansigtscreme fra Clarins der er beregnet til ekstrem tør hud og hud der er udsat for vekslende vejr og ikke mindst frostgrader.. Vupti efter kort tids brug var alle de røde kuldepletter samt tørre pletter væk! Den er lidt dyr i det men meget drøj så den holder i hvert fald et halvt års tid..
hilsen Julie

Balladen sagde ...

Jeg vil give dig en rigtig godt og næsten gratis tip!

Når det bliver rigtig vinter som nu har jeg kæmpe fordel af babyolie. Det er blidt mod huden, holder på fugten og er super billigt.

Oh hvis det ikke virker på/for dig har du nok maks kastet 35 kr efter det. Og som bonus er det rigtig godt at bruge til massage, make-up fjerner og i stedet for alm. bodylotion.

Louise Guldberg sagde ...

Hvis du ikke vil bruge alt for mange penge på nye produkter, så kunne du prøve at købe noget mandelolie. Det kan fås for 35-40 kr i Matas for en lille flaske.

Jeg bruger det på kroppen efter badet, når huden stadig er lidt fugtig. Det virker virkelig godt for mig, som altid har tør hud om vinteren. Jeg bruger det også om aftenen i mit ansigt, inden jeg putter min normale creme på. Husk at ansigtet skal være lidt fugtigt, for så er det nemmere at fordele olien:)

Anna sagde ...

Jeg har lige købt Bodyshops E-vitaminolie til ansigtet. Den er genial. Og jeg er jo frk. virkelig tør hud for tiden fordi jeg er på roaccutan...

Mette sagde ...

Jeg bruger gerne min fix+ spray fra MAC (140 kr.) i løbet ad dagen og hvis jeg ikke har makeup på, så tager jeg gerne dagcreme på en ekstra gang om eftermiddagen. Så slipper man for at invistere i en ny creme til vinteren. Jeg giver bare et ekstra "lag" ;-)

Hvis pengepungen er til det, så vil jeg klart anbefale en frugtsyre behandling. Jeg får det gjort på Kosmetologskolen i Aalborg og min hud er som ny bagefter :-) Cirka 400 kr.

Bailey sagde ...

Tusind tak for alle jeres fantastiske tips og råd! Det er helt overvældende!
Jeg tror at jeg prøver den med babyolie i første omgang, da jeg er blevet anbefalet det ad flere omgange.

Jeg lover at vende tilbage med mine erfaringer :)

Carina sagde ...

Jeg har selv haft ekstremt tørre hænder i disse dage. Og har nu afprøvet lidt forskellige ting. Babyolie er godt til nogle ting, men ikke til at kurere mine tørre hænder. Matas's egen creme med glycerin plejer også at være god, men har heller ikke denne her gang kunne hjælpe. Derimod har Helosan(kopattesalve) gjort store underværker. Og kan bestemt anbefale den.

Bailey sagde ...

Tak for tippet, har faktisk en tube Helosan liggende, men synes den har været lidt for fed til at smøre godt ind. Måske den skulle have en chance mere :)

Carina sagde ...

Det har i hvert fald været det eneste, der har hjulpet mig i de her dage.