lørdag den 4. december 2010

03.12.2010 / Julefrokost

CentreretAsos kjole (+ lang Only tankkjole under, fordi nederdelen skiller ret meget), H&M tights, S//Bar wedges, Asos øreringe & Rimmel Coral Romance på neglene

Endnu en julefrokost i går - denne gang med jobbet. Outfittet er næsten en tro kopi fra sidste weekend, til min egen julefest. Derfor kunne jeg da lige så godt hoppe i Asos kjolen igen ;) Denne gang blev det dog med wedges til, fordi jeg først skulle med bus og gå et stykke vej + ikke anede hvordan jeg kom hjem derfra. Et godt og varmt valg!
Den lille nissemand er med, fordi aftenens tema var Nisser.. jeg ejer intet rødt, og gad ikke lige investere i noget - heldigvis blev han accepteret :D

Ellers var den en virkelig hyggelig aften.. havde sammen med en kollega stået for en overraskelse - så pludselig trådte julemanden ind ad døren.. det var gode gamle Kollega (gamle læsere af bloggen ved hvem det er :-P), som jeg havde fået med på idéen. Ikke et dårligt gensyn ;)

Jeg er så småt ved at være fri fra forkølelse, heldigvis! I dag skal jeg til jule-tamtam med hele familien.. Det er en tradition vi har haft så længe jeg husker, og det er først rigtig jul, når vi har været samlet den første lørdag i december!
Rigtig god weekend derude!

2 kommentarer:

Michelle sagde ...

Den kjole klæder dig altså også virkelig godt :-)

michellesmodeslam.blogspot.com

Bailey sagde ...

Tusind tak! :)