tirsdag den 28. december 2010

Julegaver


En overvældende stor høst i år! Jeg er meget tilfreds :D Udover det viste fik jeg: Take That-billet, penge, en bøtte instant solbær/hyldeblomst the fra Whittards, en toiletpung med makeupfjerner, ansigtsrens og neglelakfjerner fra Matas' striber.

Den eneste bytter er Caoline Fleming-kogebogen. Den var jeg godt nok skuffet over! Men mon ikke jeg kan finde noget andet godt ;)

Elizabeth Arden-mascaraen havde jeg ikke prøvet før, men efter et par gange er jeg allerede ganske tilfreds. En god 'hverdags-mascara', der giver både fylde og længde. Rodebud på tube er bare genialt! Jeg bruger i forvejen meget Rosebud, men vidste slet ikke at der fandtes denne udgave.

Fik du også hvad du ønskede dig?

8 kommentarer:

Senette sagde ...

Lækre gaver :D

Mascaraen har jeg brugt i mange år - og den er bare så god :)

Bailey sagde ...

Arh, men så er det jo derfra jeg kunne kende den. Var sikker på at have set den før - og det må jo så have været hos dig :D

Tina sagde ...

Er kogebogen dårlig eller hvordan?

Bailey sagde ...

Mjah, ved ikke om den er dårlig, jeg var bare lidt skuffet over de opskrifter deri. Det er ikke ting jeg forbinder med sund fastfood :) Og så var der måske 3-4 opskrifter jeg egentlig gad prøve, resten sagde mig ikke noget. Så vil jeg hellere bytte til en anden god bog :)

Tina sagde ...

Ah ja, det forstår jeg godt :) Ærgerligt den ikke var mere spændende.

2300 Happiiiness sagde ...

Sikke mange lækre gaver. Jeg har også Tepotten fra Eva Solo og den er altså ret fantastisk. der kan virkelig være meget te deri, meget mere end folk lige regner med.

Bailey sagde ...

Uh, godt at høre! For syntes godt nok den så lidt lille ud, da jeg fik den..

Senette sagde ...

Jeg har omtalt mascaraen en del gange på bloggen, så det er nok ikke utænkeligt, at du har set det en af gangene :) Et godt tip er i øvrigt at holde øje med den i Bilka og Føtex, for her kan den tit købes til kun 70-80 kr :)