onsdag den 29. december 2010

De der Asos-køb:
Så! Endelig har DPD været forbi med mine asos-køb - pakken har så også kun været i deres hænder siden d. 17/12.. Jeg har været i røret hos deres kundeservice mange gange den sidste uges tid!

Men, lovede jo lidt anmeldelser, så here goes (billeder må i tænke jer til, det kommer nok når jeg hopper i tøjet!):

Jeans: Jeg købte både str. 14 og 16, for at være på den sikre side. Jeg har ikke købt jeans i en evighed, og efter mit lille vægttab anede jeg ikke hvilken størrelse der ville passe. Lige nu er 16'eren helt perfekt, men regner da bestemt med at 14'eren kommer i brug inden længe ;)
Stoffet er tykt, og har tæt på ingen stræk - man skal derfor ikke forvente nogle denimleggings-lignende bukser. De har middelhøj talje, som er lidt højere bagpå. Rigtig lækre!

'Strik'kjole: Lækker og tyk i stoffet. Dog lidt kort, så jeg vil nok bruge den med tykke leggings under og ikke kun strømpebukser. Denne tog jeg i str. 14..

Cardigan: Jeg tror måske det er den blødeste strik jeg nogensinde har rørt ved! Wow.. Den er virkelig fantastisk og skøn at have på! Også denne tog jeg i str. 14

Blomstret top: Rigtig fin, og farverne passer godt med billedet. Man skal dog have en top under, for den er komplet gennemsigtig. Denne tog jeg også i 14, den er liiidt stram på det sorte stykke over brystet, men havde heller ikke forventet andet (på trods af vægttab er le boobies sgu stadig lige store!) ..

Om tingene er tts er lidt svært at vurdere, da jeg faktisk ikke helt ved hvad størrelse jeg reelt er for tiden. Sådan er det når man render og smider et par kilo. Men håber da at det kunne hjælpe lidt :)