søndag den 19. december 2010

Julegavetip!

Jeg har igen været sent ude med julegaver, og troede løbet var kørt når det kom til online shopping. Men så fik jeg lige tjekket Nicehair, hvor der er julegave-frist d. 21/12 - og så skulle varerne gerne komme inden juleaften. Ikke nok med den sene shoppe-frist, disker de også op med nogle ret gode tilbud!
Dermed fik jeg lige klaret 2 julegaver (inkl. et par sager til mig selv :D). Der var et par tilbud jeg ikke kunne sige nej til! Og nu er disse produkter på vej til mig:
Jeg har længe gerne ville prøve OSIS+ produkterne, og nu hvor de var sat så meget ned, slog jeg til. De 2 julegaver var neglelakke fra Essie (begge til 59kr), som min søster og kusine skal have sammen med denne fine puste-abe :D

Happy Christmas Shopping!!

Og fortæl mig så lige, at jeg ikke er den eneste der ikke er færdig med de julegaver!
Jeg mangler stadig en lille ekstra ting til min søster + hele gaven til min bette-kusine. Min mormor&morfar skal jeg vist også have fundet noget til.. Stress!!

5 kommentarer:

Viki-TheWhiteLady sagde ...

Haha bare rolig... jeg har slet ikke købt nogen af mine gaver endnu !!! :)
xoxo
- viki-thewhitelady.blogspot.com

Bailey sagde ...

Det er jeg SÅ glad for at høre!!! :D

Sacha sagde ...

Du er ikke ene.
Jeg mangler til begge forældre, håber på at jeg får mulighed for at få fat i det :S

Fru H-T sagde ...

Nej nej, jeg mangler også et par stykker endnu :)
Jeg ville i øvrigt bare lige anbefale de to sidste produkter! Jeg er virkelig fan af Osis' produkter! Jeg kan også anbefale deres blog (og nej, ikke fordi jeg er blogger derinde) blog.nicehair.dk - der er mange af produkterne testet og anmeldt. Jeg har selv anmeldt de sidste to produkter....
Nå sorry for alt mit ævl! ;-)

Bailey sagde ...

Godt at høre piger!

Og så glæder jeg mig da bare endnu mere til at modtage hårprodukterne nu :)