torsdag den 31. december 2009

Farvel til 2009!!
Som et par andre bloggere også har gjort, bringer jeg hermed status for 2009, hapset direkte fra Nynne!
Alder: 22… Det er jo egentlig slet ikke slemt, men jeg synes stadig det er alt for meget! 21 var meget mere mig!

Børn: 0… (men jeg benægter ikke at jeg bliver skruk hver gang jeg ser en lille bebs!).

Husdyr: 0. Det har jeg da slet ikke tid til!

Graviditets test: 0. Men ét styks fortrydelsespille… Så prøvede man også det..

Celleprøver: 0.

Mænd: 2… Eller det er måske lidt forkert. For so far har der jo faktisk kun været ham i sommers. Men egentlig synes jeg Kollega hører lidt til her. For I hører jo om ham alt for tit, men om der sker mere kan jeg ikke tyde lige nu!

Perversioner: Arh den springer vi lige over :D

Job: 1 /lidt ekstra-vikar. Og det kan godt være pengene ikke er store, men hold da op hvor er det sjovt. Ikke én dag har jeg ikke gidet på job. Måske det har noget med Kollega at gøre… Men vi har det nu sjovt og alle kan bare sammen!

Løs hud: For meget, taget alderen i betragtning!

Økonomi: Det går.. Det tog mig lidt tid at finde ud af hvordan man ’lever’ når man bor helt alene og skal sørge for det hele, men nu går det som smurt!

Komplimenter: Husker især én. Lille 8-årig dreng kommer op til mig på første arbejdsdag og siger: Årh du er lækker! Kan man blive andet end glad?

Og så er det bare generelt skønt når børn er så hudløst ærlige. De skal nok fortælle når man har en flot kjole eller neglelak på, men også når man har underlige støvler (frynsestøvlerne fra Føtex skulle de lige vænne sig til hehe..).

Frisurer: Efter Page-katastrofen sidste efterår prøver jeg at vende tilbage til mig lange hår. Det er altså bare mest mig. Har dog fået klippet spidser et par gange..

Katastrofer: Hm… Låste mig selv ude efter 1 uge i den nye lejlighed. Og så var der den sommeraften, hvor min veninde kom til at smække tagdøren, så vi stod 5 mennesker på et tag. Gudskelov for hendes hjælpsomme søster og ekstranøgler!

Forældre: 2. Dog har jeg ikke længere kontakt til min far.

Venner: Få nære. Jeg har ryddet en smule ud i vennekredsen i år, og nu står jeg tilbage med de absolut bedste!

Antal opfordringer til at være toastmaster til bryllupper: 0.. Men det skulle da nok blive en fest med mig ved mikrofonen!

40-års fødselsdagsreceptioner hos kulturministeren: 0.. det er ikke lige det jeg brænder mest for!

Internationale aktiviteter: London kommer vi vist ikke udenom. Jeg boede der i små 6 måneder. Det var en skøn oplevelse, men jeg var klar til at komme hjem. Derudover fik jeg ikke rejst i 2009. Desværre!

Internationale opkald: 0. Men adskillige sms’er til 2 af tøserne i England..

Boliger: 3.. sådan næsten da! Der var kollegieværelset i England. Så var der værelset hos min mor, hvor jeg kun nåede at være i 1½ måned. Og så fik jeg min nuværende lejlighed. Som er skøn på alle måder!

Vandskader: 0.. heldigvis da!

Brandskader: 0… igen, heldigvis!

Eneulykker: 0… (lige nu virker mit år ret kedeligt..ahem..)

Tømmermænd: Mange.. Men de har oftest været det hele værd! De 2 værste? Efter kollega-bytur i september, var jeg sikker på at døden var nær! Føj hvor var jeg dårlig! Og så efter julefrokost i slutningen af november. Igen, jeg var så dårlig, og overbevist om at det var min tur til at sige farvel..

Slankekure, spiseforstyrrelser, fedtsugninger og silikonebryster: Jeg prøver at undgå slankekure, men at holde en fornuftig livsstil! Ingen kirurgiske indgreb! (silikonebryster er vist slet ikke det jeg har brug for :D)

Kondital: Forbedret! Selvom jeg ikke får trænet nær så meget som håbet, så er det langt bedre end for 1 år siden! Nu kan jeg både løbe og cykle længere tid uden at føle at jeg skal besvime!

Fejlkøb: Jeg har returneret en del i år. Så deciderede fejlkøb kan vist tælles på en hånd!

I alt på bundlinjen: Dette år har været fantastisk! For selvom jeg stadig føler at London var lidt et nederlag, så lærte jeg så meget om mig selv. Hjemme i DK igen, fik jeg lynhurtigt job og drømmelejligheden. Jeg har ikke meget plads, men bare beliggenheden alene opvejer rigtig meget! Jeg har genfundet gode venskaber, fået ryddet ud i de venskaber der ikke gjorde mig noget god og sikke en masse dejlige oplevelser og fester vi har haft. Jeg har nydt min familie, og efter først at være stukket af til London og nu bo i en helt anden by end min mor har vi fået det fantastisk sammen. Førhen var vi gode til at gå og være småsure på hinanden hele tiden, vi var spydige og havde intet sammen. Nu taler vi i telefon som veninder, hun kommer ned til et break i min lejlighed, vi spiser sammen og har det generelt bare super sammen.


OG LIGE ET PAR HURTIGE ROSENDE ORD: Tak til alle jer læsere! Tak for alle jeres kommentarer, både med tips, ris, ros og gode råd! I er fantastiske, og jeg elsker at I er så villige til at lægge kommentarer!

(og på falderebet skal PostDK lige have en ordentlig omgang ros og kærlighed i deres retning! Jeg har fået kameraet i dag - jeg var ellers overbevist om at de ikke bragte pakker ud i dag! For det var noget af en pakke!)

onsdag den 30. december 2009

Dagen før dagen..I morgen går det løs. Der er handlet, fundet outfit og jeg er klar til hyggelig aften. Skal holde en rigtig tøse-nytårsaften med bedsteveninden og en af hendes kollegaer. BLiver så dejligt. Vi skal drikke lækre drinks og spise raclette i mange timer. Efter midnat regner vi med at tage et smut i byen, flere af vores gutter regner med at gøre det samme, så vi skal da lige hilse på!

Og så har jeg lavet en rigtig dumme-fejl da jeg bestilte mit kamera, så det er blevet forsinket. Opdagede først fejlen så sent at det blev sendt i dag, i stedet for i går. Øv hvor er det surt, og så typisk mig! Hvor er den gode karma!?

Jeg trykker lige play igen!Har hørt denne sang på repeat den sidste times tid. Skøn musik! Me loves!
(og så burde jeg jo slet ikke være oppe så sent! altså!)

tirsdag den 29. december 2009

PICTURE TIME!Disse sager er nu på vej til mig! Så skal der filme tages billeder :D
I dag har jeg været i et par forskellige butikker for at føle og prøve mig frem med hvilket spejlreflekskamera der var det helt rigtige til mig. 'Kampen' har stået mellem Canon EOS 1000D og Nikon D3000.
I den første 'rigtige' foto-biks var ekspedienten slet ikke interesseret i at sælge mig noget. Han svagede vagt på mine spørgsmål (selvom jeg kunne høre på kunden før mig at han vidste ret meget på området! klaphat!) og havde slet ikke tid til at stå ved mig, selvom der ikke var andre kunder. De havde kun Canon hjemme, så det var ikke meget jeg fik ud af det.
Smuttede så i Expert, hvor jeg vidste de havde Nikon D3000 hjemme. Det var en ung fyre der hjalp mig og som viste sig at vide rigtig meget om det. Han fortalte om gode ting ved begge kameraer og de få minusser der er. Top-betjening! Fik lov at gå rundt med kameraet og tage billeder i butikken :D
Trist at kameraet alene kostede 4000kr, for han serverede lige den betjening jeg forventer. Ikke for meget sælger, og ikke for ligeglad!

Som I nok kan se på billederne endte jeg med at bestille Nikon D3000. Der var noget ved Canon jeg ikke lige kunne sætte fingeren på. Det lyder måske mystisk, men der var lidt for meget legetøjskamera over det...

Fandt det lige HER, til 3857kr, inkl. taske og 8gb SD-kort. En besparelse på lige over 1500kr sammenlignet med den pris Expert tager!

Kan slet ikke vente til det kommer!

TubenSå kom den populære tube-nederdel online. Enda i 8 forskellige farver! Til sølle 40kr, er det en af de bedste ting H&M nogensinde har lavet i deres basis-linie!

Jeg har allerede 2 sorte og en mørkegrå. Den korale er nu fin, kan lige forestille mig den under en sort overdel..

mandag den 28. december 2009

Mere bytteri...

Jeg havde jo også fået 2 ekspemplarer af Sophie Kinsella's Twenties Girl, så jeg smuttede i boghandelen og gik målrettet efter disse to bøger:The Time Traveler's Wife af Audrey Niffenegger, som jeg har læst fantastiske anmeldelser om. Den skal i hvert fald med på ferien!
Kærlighedsbreve fra Store Mænd er jo et must for en ægte SATC-fan! Jeg ville egentlig have haft den engelske udgave, men det kunne butikken ikke skaffe. Og der var ikke andre bøger jeg lige faldt for.. Så indtil videre nøjes jeg med den danske, og så kan det være jeg hapser den engelske på Amazon til næste år..

Jeg glæder mig simpelthen så meget til ferien. På nuværende tidspunkt har jeg 3 bøger der skal med, men det kan jo nå at ændre sig :)

Nyt til dvd-samlingen..

Har været ude og bytte lidt gaver i dag.. Med hjem kom i stedet:

Og da jeg spottede The Proposal i Kvickly til kun 100kr, måtte jeg altså have den med. Hylende morsom film, og så til den pris!!


I en hyggetid..


Tina Zip Hood, 199kr

..er denne sweat fra Gina Tricot da absolut perfekt. Til at pakke sig ind i og bare slænge sig i sofaen i. Ren og skær rarhed!

søndag den 27. december 2009

To Canon or to Nikon?!

That is the question!


Canon EOS 1000D // Nikon D3000

Så hjælp alle søde læsere; Kom med jeres erfaringer, historier, tips og råd!

Møgvejr!

Indtil videre har jeg brugt dagen på at pille julepynt ned og flytte rundt på mine bøger og dvd'er.
Spændende liv, I know :D
Nu kommer der 'Historien om Bob Geldorf og Band Aid' på DR2. En dokumentar jeg har set flere gange før, men synes det er så hyggeligt og ikke mindst interessant, hvordan én mand kunne samle alle de kunstnere på no time og skabe et mega hit!

Later!

lørdag den 26. december 2009

2. Juledag


VM strik, H&M tubenederdel, Føtex støvler, Glitter halskæde

Dagen er brugt hos veninden. Vi har spist junk og set film, en rigtig flade-ud-dag! Perfekt.. Håber at alle har haft en skøn jul!? Min har i hvert fald været helt perfekt!

fredag den 25. december 2009

Årets gaver...

Jeg er vildt glad for alle mine gaver! Vidste nogenlunde hvad jeg fik af min mor, men blev alligevel overrasket over dvd'erne.. Hun har ramt plet!!

Fra Mor+mand+søster
Fra Mormor + Morfar


Fra Kusiner+forældre:
Fra Fætter+Kusine+forældre


Fra Fætre+forældre


Jeg elsker boggaver og Disney-film til samlingen! Hvilket min familie efterhånden ved! Skal ud og bytte den ene Sophie Kinsella og Aristocats (som jeg jo selv købte forleden..)..

Jule-outfit!


H&M tee-kjole, Primark cardigan, Primark leo-flats, River Island nitteøreringe
...og med fletninger tilfældigt i håret..


Havde ellers planlagt noget helt andet tøj, men flere ting spillede ind i ændringen. Mine blondestrømpebukser løb pludseligt midt på skinnebenet og så følte jeg mig bare ikke tilfreds i den kjole jeg ellers havde udvalgt. Så det blev et casual sæt, som lidt er blevet min nye redning!

Men nu er et styks juleaften vel overstået! Har spist (slet ikke så meget som jeg plejer, men puh hvor var jeg hurtigt mæt!). Har hygget og spillet spil med familien. Har fået fantastiske gaver, som jeg selvfølgelig lige vil vise frem i morgen!

torsdag den 24. december 2009

Glædelig jul!


Sådan ser de gaver ud, som jeg skal give i aften. Årets 'tema'; guld/pudder-favet papir, natur-bast som bånd og røde hjerter som kort. Synes selv det ser helt vildt fint ud! Ikke så kliché med julemænd og engle...

Skal snart i gang med bad og dulleri. Bliver hentet ca. kl. 16.30..

Rigtig glædelig jul derude i Blogland!!
Håber I alle får en fantastisk aften med lækker mad, gode gaver og masser af hygge!

onsdag den 23. december 2009

SATC 2 - Den første trailer..

Ja du læste rigtigt. I går blev den første trailer offentliggjort... enjoy!Jeg glæder mig (selvfølgelig!!) ustyrligt meget, og er spændt på om alle storyline-rygterne passer..

Juleferie!

Så kom ferien også til mig (efter arbejdsdag der bla. indebar en mindre ildebrand i en adventskrans.. hovsa!), og enda helt til d. 4.januar! Årh det bliver herligt!
Aftenen skal bruges på at pakke de sidste gaver ind - og måske et par julefilm! Har slet ikke fået set Love Actually eller The Holiday, som ellers har været min tradition de sidste par år!

Rigtig god lillejuleaften!

tirsdag den 22. december 2009

Bring on Christmas!

I dag blev jeg rent faktisk færdig med at købe gaver! Skøn fornemmelse!Har igen haft skøn arbejdsdag. Flirteri i topklasse :D Årh det er både dejligt og belastende, fordi jeg er så super bevidst om alt jeg gør og alt der sker omkring mig!
Jeg fik også endelig chancen for at komme ud og rode i sneen. Sammen med kollega selvfølgelig. Der blev kælket og skudt med snebolde. Og da jeg først havde ramt han én eneste gang, var jeg skudmål resten af dagen! Så sjovt!
I går aftes blev der skrevet over min FB status i laaang tid. Og det fortsatte så igen i dag. Hvor jeg vist blev overtalt til at blive længere på jobbet i morgen, fordi vi skal have biograf med ungerne. Og hvor han vist lovede at komme tidligere fordi han skulle ordne lidt praktisk - og give mig mere sne.. Årh altså! Frygter lidt for hvordan det skal gå når vi har juleferie. Hvordan skal jeg dog klare at mangle flirteri i hverdagene. Med mindre en af os rent faktisk snart tager os sammen og tager et initiativ til noget..
Nu må vi se :D
Og hermed må min blog være gået fra at være en god blanding af mode og cravings til ren og skær flirt-fortællinger.. Undskyld, måske ikke så spændende :)

Photo: le love

mandag den 21. december 2009

Julegaver til miiiiig :DJeg har vist fortalt før at jeg er lidt glad for Disney... så da jeg alligevel var ude for købe julegaver, hapsede jeg lige disse to med. Aristocats er en af de gode gamle, og Bolt er bare hylende morsom! Jeg har dog lidt på fornemmelsen at jeg også får Aristocats af min mor i julegave, så venter lidt med at åbne den helt!

Derudover fik jeg lige købt noget make-up. Typisk at løbe tør for solpudder og smadre sin yndlings hverdags-øjenskygge på samme dag! Flot Bailey!!

Og endte forresten med at returnere den grå kjole med nitterne/perlerne øverst fra Vila. Den har hængt på min dør siden jeg købte den, og jeg havde mistet wow-følelsen. Ingen tvivl om at jeg synes den var virkelig fin, men den var bare ikke perfekt til mig. Og at den så skulle håndvaskes var endnu et minus på den konto..

Photo: CDon.com

Julegaveræs..

Sikke et mylder!

Jeg skulle først en tur på posthuset for at returnere den defekte TDC-box og sende nogle Monki-strikke til Mathilde. Trækker et nummer, og får nr. 409 - De er kun nået til nr. 374!!! Omg! 35 foran mig!? Det opgav jeg igen med det samme! Heldigvis havde TCD-pakken forudbetalt porto, så jeg endte med at lægge den i postburet, og så smutte igen! Den ventetid gad jeg altså ikke lige!

Så videre i byen hvor jeg fik klaret et par julegaver. Nu mangler jeg kun en lille gave til min kusine på 15 og mit gudbarn på 3... men det må enten blive i aften når der er tomt i butikkerne eller i morgen. Lige nu nyder jeg stilheden igen :D

Nårh ja, og om jeg gik der med 100 poser og svedte mig gennem menneskemylderet, hvem spotter jeg så? Jo jo Hr. Kollega! Desværre var han for langt væk til at jeg kunne hilse, og der var for mange mennesker til at se hvor han gik hen.. prøvede ellers diskret at finde ham igen :D

søndag den 20. december 2009

Julehygge-outfit


VM kjole, VM cardigan, H&M tights, Primark ballerina'er, Jimmy Choo for H&M tørklædeCentreret

Familien er taget afsted igen. Har haft en super hyggeligt dag, hvor vi rigtig fik snakket. Det føles alt for sjældent siden jeg flyttede hjemmefra! Nu står den på sofahygge!

lørdag den 19. december 2009

Jule-weekend...


Sneen på mit vindue, der har formet sig til en kyssemund.. Fun!

Denne weekend står i julehyggens navn! I dag skal jeg se julefilm med bedsteveninden, spise lækker mad og lave lidt konfekt..
I morgen har jeg inviteret familien på æbleskiver og varm kakao (så blev Bailey voksen!). Virkelig skøn weekend! Og mandag har jeg fri fra job, så der bliver jeg vist nødt til at tage mig sammen og få købt de julegaver! Hovsa :D

Rigtig god weekend derude!

fredag den 18. december 2009

Weekend!


Primark cardigan, H&M tee-kjole, Føtex støvler, Pilgrim øreringe & Tiger tørklæde

Jeg er den der er smuttet.. skal til middag og vin hos veninden. Glæder mig! Hård dag på jobbet, selvom der igen er blevet råflirtet! Æishc altså, det er jo til at få kuller af!

Tulipan-jakken..

Jeg har længe drømt om en vinterjakke i tulip-model. Den skal selvfølgelig allerhelst være i noget uldmix, bare for at holde lidt på varmen.
Tilfældigt faldt jeg over denne yndige sag hos asos.. Den har lige de ting jeg har søgt efter. En hætte, let tulipan-snit forneden, skjulte knapper og helt enkle ærmer. Fristende!
Centreret

torsdag den 17. december 2009

DagensH&M tee-kjole, VM cardigan, Converse..
(ude var det dog med store Lacrosse-look-alikes. Mine tights består først af uldstrømpebukser og udover et par varme leggings!)


Mig i dag... Dejlig behageligt.. Vist også noget Hr. Kollega var ret begejstret for.. Aldrig har han snakket/flirtet/kigget før! Vi har en guitar hængende på job, og i dag ville en af ungerne låne den. Fint nok.. Efter et stykke tid sad jeg med den, og slå småt på strengene og fjollede med alverdens sange. I samme sekund kommer Kollega forbi, griner fjoget, sætter sig ved siden af mig og siger at han da vist skal lære mig at spille guitar en dag.. Æhm.. Jo tak :D Så tog han den ud af hånden på mig, og begyndt at sidde og spille.. Usj jeg fik røde kinder!

onsdag den 16. december 2009

Tak hr. postbud!

Da jeg kom hjem fra job i dag, hang der en sort pose på mit dørhåndtag. Og det er så nu jeg for første gang vil rose PostDK (eller i det mindste det bud der var forbi i dag). Egentlig er det jo ikke lovligt af buddet at hænge/lægge pakken sådan. Men fordi jeg bor sådan halvmystisk, og man ikke ville ane at nogen boede der, er jeg helt tryg ved at posten gør det. I dag blev mine små bønner hørt!

Fra Vila modtog jeg nemlig allerede denne:Jeg havde bestilt en L, og kan egentlig godt passe den. Jeg ved dog ikke heeelt om det er en keeper. Fin det er den! Omend noget kortere end hvad jeg havde håbet på! Jeg tænker...

Sneen falder...som krystaller..

Selvom jeg egentlig er imod sne når kalenderen endnu ikke viser 24., 25. eller 26. december, var det nu et smukt syn at vågne op til!


Vero Moda strik, H&M tubenederdel, uldstrømpebukser, Primark ballerina'er, Mulberry Locked Cosmetic Purse, Pieces halskæde


Noget nyt med Kollega? Nej! Ikke andet end at han stadig søger mig, snakker utroligt meget med mig.. Han ærgrede sig også ret meget i dag over at jeg ikke havde skitøj med, så det har jeg lovet at tage med i morgen. Så er der dømt sneboldskamp!! Krydser lidt fingre for at sneen i det mindste bliver til i morgen!

mandag den 14. december 2009

Ja ja så gik den ikke længere...

Sent i går aftes bestilte jeg den så. Havde været inde på Vila's websho flere gange siden jeg skrev om åbningen.. og med gratis fragt hapsede jeg den altså.
Så krydser jeg bare fingre for at den er liiidt til den store side, så både les boobies og maven kan være der :D

Forresten er der nu 4 uger til at jeg sidder under sydens sol! Glæder mig så helt utroligt meget! Især lige nu, hvor jeg igen har ondt i ryggen, fryser og er monstertræt! Uf den kulde!! Og så sne oveni! Adr! I mit hoved må det kun sne 3 dage om året; 24.,25. og 26. december!

søndag den 13. december 2009

3. søndag i advent


(tryk for stor udgave)

Lidt detaljer fra min julede lejlighed :) Har ikke særligt meget pynt i år, fordi jeg synes det jeg havde var alt for kliche/glimmer/plastik..

I dag har jeg været limet til sofaen. Ikke helt frivilligt dog. Planen var at jeg skulle bruge dagen hos min fætter, og igen hjælpe ham med sin fagprøve.
Men da jeg vågnede i morges var den helt galt med ryggen. Ved ikke om jeg har fået lavet en dum bevægelse eller om jeg har sovet forkert. Ondt gjorde det i hvert fald! Så jeg aflyste og fik kravlet ind på sofaen med dynen.. Av av..
Det går meget bedre, og nu kan jeg da i det mindste gå ordentligt rundt. Det kunne jeg bestemt ikke tidligere! Hurra for serier og blogs :D

Se min kjole...I går købte jeg denne kjole i Vila. Den er nu i skarp konkurrence med en sort kjole fra Red Dot til julefrokost med jobbet d. 8.januar. Der er heldigvis et godt stykke tid endnu, men krisen har ramt mig lidt.. Det vender jeg tilbage til når vi nærmer os. For der er kæmpe plus'er ved begge, men selvfølgelig også et par minus'er..

lørdag den 12. december 2009

I dag...Om et par timer mødes jeg med bedsteveninden, og så tager turen mod Tivoli for at se Elsk Mig i Nat-musicalen. Det er vores julegave til hinanden.. Glæder mig til både at se Tivoli's juleudstillinger og selvfølgelig musicalen!

Håber bare at hovedet får det lidt bedre. Det endte med spontan fest i går, og lige nu lider jeg en lille smule...

torsdag den 10. december 2009

Har du hørt...

..at Vila har åbnet en webshop!? Det har du nok, eftersom jeg nok er nummer 117 der skriver om det :D
Det er i mine øjne en fantastisk nyhed, omend ret farlig! For et år siden, da Vero Moda gik online, efterlyste jeg en stor og mere omfattende webshop hvor Bestseller kunne samle alle deres mærker. Det synes jeg stadig kunne være en fabelagtig idé!

Og nu til tøjet.. For jeg har da lige luret rundt derinde.. Disse ting kunne være fine i min garderobe!

Til julens fester..


Basis får man aldrig nok af.. jeg gør i hvert fald ikke..Officiel L/S Tunic, 150kr - Officiel lo Tank, 130kr

Der er ikke så mange ting på shoppen endnu, men det kommer nok snart.. Happy shopping!

tirsdag den 8. december 2009

Jeg er faktisk ret misundelig!Ærgrer mig altså ret meget over at jeg ikke fik købt de billetter! Jeg var kæmpe fan af drengene for 10 år siden, og et gensyn havde været toppen! Husker stadig da jeg så dem i Forum.. Det var stort!!
Tidligere da jeg sad hos veninden og hyggede ringede hendes søster's (de bor sammen) veninde. Hun stod til koncerten, og mente vi skulle høre Quit Playing Games! Aftenens højdepunkt!!
Kommer drengene tilbage til DK, skal jeg uden tvivl afsted!

I aften...

bruges sammen med veninden. Vi skal have en drink, masser af the og ellers bare sludre. Om kollega (ikke noget nyt på den front, andet end at han stadig er lige nærgående uden egentlig at tage initiativ til noget som helst!), om kommende ferie (tæller dagene, kun 34 dage!) og om nytårsaften..

mandag den 7. december 2009

Five Guys I Used To Fancy

Så florerer der en ny blogleg, og jeg er her til aften blevet tagget af Tina. Jeg siger aldrig nej til at lege med i disse lege, lister er det bedste jeg ved :D Og lige denne blogleg er lidt anderledes, da man skal finde 5 fyre man mere eller mindre har været besatte af.. Dét bringer altså minderne frem!

Og her er så mine:


  1. Jon Dahl Tomasson: Da Danmark spillede VM i Sydkorea/Japan i 2002, var han min helt! Sådan helt uden pis! Op til VM, da landsholdet var i træningslejr i Vedbæk levede jeg og et par veninder næsten deroppe! Jeg var sikker på at han havde et godt øje til mig! No kidding!
  2. Christian Brøns: Jeg var fast seer af Big Brother, hovedsageligt pga. Christian. Nøj hvor var han bare sød! Efterfælgende da han udgav cd'er og gav koncerter rundt omkring i landet var jeg også fast del af publikum! Har mødt ham ved flere lejligheder, og hver gang var jeg overbevist om at han kun lagde mærke til mig. No kidding! Toppen af poppen var da min far prøvede at lokke ham til min konfirmation. Han kunne desværre ikke den dag, grundet en koncert. Men i stedet fik jeg et kort fra ham, med en virkelig sød hilsen! I dag ved jeg at han bor meget tæt på mig (nej jeg er ikke så stalker som det lyder), flere af mine venner har nemlig spottet ham nede på gaden, og komme og gå fra en lejlighed.. Hæh..
  3. Leonardo Dicaprio: Da Titanic først udkom kunne jeg slet ikke se noget ved ham. En dag tog jeg mig sammen og så hele filmen, og jeg var solgt! Den søde Leo har nu lavet nogle gode film gennem tiden!
  4. Nick Carter: Åh her er vi langt tilbage. Vel nok mit allerførste celeb-crush. Men jeg var nok mere vild med hele Backstreet Boys end bare Nick Carter. Mit værelse var klistret til med BSB-plakater!
  5. Robert Pattinson: Jeg var egentlig løbet tør for fyre - men kom så frem til at ingen liste af denne art kan være foruden Robert Pattinson. Det kommer vist ikke som nogen overraskelse at jeg synes han er piv-fræk! Haps! Bare se billedet!!
Hah, sjov liste at lave! Damn jeg har været på kanten til at gå under stalker-betegnelsen! Og der må gerne grines!!

Der er mange jeg vil sende denne videre til!!! Det er topunderholdende læsning..
De heldige: 2300 Happiiiness, Cecilia og Frk. Nør. Have fun, girls!

Vi kan godt lide at have en sød kollega der er uddannet frisør!

Det betyder nemlig at jeg i dag har fået taget spidserne til 150kr! Et kup når min sædvanlige frisør her i byen tager næsten 500kr!
Dyrt dyrt dyrt!

søndag den 6. december 2009

Hyggelig weekend!


Vila tee, VM blazer, Jimmy Choo for H&M tørklæde, Pieces denimleggings, Topshop ballerina'er
Centreret

I går var jeg først til julehygge med hele familien. Dejlig eftermiddag! Bagefter smuttede jeg hjem til en veninde hvor der lige skulle opdateres på crushes og singlelivet :D

I dag har jeg hjulpet min fætter med hans fagprøve-rapport. Tænk at jeg får penge for det! Ikke at jeg klager her i december! Her til aften har jeg bare tullet rundt og ryddet op/vasket op og fået lidt mere julepynt frem... Julestemningen har vist rigtig ramt mig nu! Har også fået købt en lille gave til min nisseven på jobbet :D

Håber alle har haft en dejlig weekend, og ikke mindst 2. søndag i advent!