mandag den 7. december 2009

Five Guys I Used To Fancy

Så florerer der en ny blogleg, og jeg er her til aften blevet tagget af Tina. Jeg siger aldrig nej til at lege med i disse lege, lister er det bedste jeg ved :D Og lige denne blogleg er lidt anderledes, da man skal finde 5 fyre man mere eller mindre har været besatte af.. Dét bringer altså minderne frem!

Og her er så mine:


  1. Jon Dahl Tomasson: Da Danmark spillede VM i Sydkorea/Japan i 2002, var han min helt! Sådan helt uden pis! Op til VM, da landsholdet var i træningslejr i Vedbæk levede jeg og et par veninder næsten deroppe! Jeg var sikker på at han havde et godt øje til mig! No kidding!
  2. Christian Brøns: Jeg var fast seer af Big Brother, hovedsageligt pga. Christian. Nøj hvor var han bare sød! Efterfælgende da han udgav cd'er og gav koncerter rundt omkring i landet var jeg også fast del af publikum! Har mødt ham ved flere lejligheder, og hver gang var jeg overbevist om at han kun lagde mærke til mig. No kidding! Toppen af poppen var da min far prøvede at lokke ham til min konfirmation. Han kunne desværre ikke den dag, grundet en koncert. Men i stedet fik jeg et kort fra ham, med en virkelig sød hilsen! I dag ved jeg at han bor meget tæt på mig (nej jeg er ikke så stalker som det lyder), flere af mine venner har nemlig spottet ham nede på gaden, og komme og gå fra en lejlighed.. Hæh..
  3. Leonardo Dicaprio: Da Titanic først udkom kunne jeg slet ikke se noget ved ham. En dag tog jeg mig sammen og så hele filmen, og jeg var solgt! Den søde Leo har nu lavet nogle gode film gennem tiden!
  4. Nick Carter: Åh her er vi langt tilbage. Vel nok mit allerførste celeb-crush. Men jeg var nok mere vild med hele Backstreet Boys end bare Nick Carter. Mit værelse var klistret til med BSB-plakater!
  5. Robert Pattinson: Jeg var egentlig løbet tør for fyre - men kom så frem til at ingen liste af denne art kan være foruden Robert Pattinson. Det kommer vist ikke som nogen overraskelse at jeg synes han er piv-fræk! Haps! Bare se billedet!!
Hah, sjov liste at lave! Damn jeg har været på kanten til at gå under stalker-betegnelsen! Og der må gerne grines!!

Der er mange jeg vil sende denne videre til!!! Det er topunderholdende læsning..
De heldige: 2300 Happiiiness, Cecilia og Frk. Nør. Have fun, girls!

6 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Ej sikke en sjov blogleg! Jeg vil da straks lige gå igang med at finde mine fem mænd.

Den ene er nu nem nok: Nick Carter!! som jeg forhåbentlig ender med at blive gift med efter koncerten i morgen aften!! Han skal bare blive forelsket i mig når jeg står der og skriger :lol:

Mai: sagde ...

Haha! Jeg ELSKER at din far prøvede at lokke Christian Brøns med til din konfirmation! Det er skidesejt!
x

Bailey sagde ...

Kathrine: Glæder mig til at se listen! Nick er jo selvskreven :D

Mai: Ja det var sgu cool nok. De havde snakket i tlf flere gange for at prøve at få det til at passe. Men desværre skulle han spille alt for langt væk :(

Chaos sagde ...

Hahaha, Christian Brøns... Hvor sødt! Var også kæmpe fan :D

Bailey sagde ...

Fantastisk :D

Pernille sagde ...

Hahaha! Åhh, Titanic sygdommen..