tirsdag den 22. december 2009

Bring on Christmas!

I dag blev jeg rent faktisk færdig med at købe gaver! Skøn fornemmelse!Har igen haft skøn arbejdsdag. Flirteri i topklasse :D Årh det er både dejligt og belastende, fordi jeg er så super bevidst om alt jeg gør og alt der sker omkring mig!
Jeg fik også endelig chancen for at komme ud og rode i sneen. Sammen med kollega selvfølgelig. Der blev kælket og skudt med snebolde. Og da jeg først havde ramt han én eneste gang, var jeg skudmål resten af dagen! Så sjovt!
I går aftes blev der skrevet over min FB status i laaang tid. Og det fortsatte så igen i dag. Hvor jeg vist blev overtalt til at blive længere på jobbet i morgen, fordi vi skal have biograf med ungerne. Og hvor han vist lovede at komme tidligere fordi han skulle ordne lidt praktisk - og give mig mere sne.. Årh altså! Frygter lidt for hvordan det skal gå når vi har juleferie. Hvordan skal jeg dog klare at mangle flirteri i hverdagene. Med mindre en af os rent faktisk snart tager os sammen og tager et initiativ til noget..
Nu må vi se :D
Og hermed må min blog være gået fra at være en god blanding af mode og cravings til ren og skær flirt-fortællinger.. Undskyld, måske ikke så spændende :)

Photo: le love

4 kommentarer:

Alberthe sagde ...

Hihi det er faktisk meget spændende(: Men håber nu,at kollega snart tager sig sammen, og invitere dig på en date! :D intet mindre (:

Bailey sagde ...

Heh tak.. kan godt bekymre mig nogle gange for at jeg plapre for meget :D
Men ja han kunne da godt lige tage sig sammen! Nu helst!

Anne Christensen sagde ...

Jeg giver alberthe ret. Det er faktisk ret spændende. Man sidder med et smil på og følger glædelig om ham hr. kollega snart får sig taget sammen :P

Bailey sagde ...

Årh hvor dejligt at høre! Det er sådanne kommentarer der giver mig lyst til at skrive og fortælle om private ting og tanker!