fredag den 4. december 2009

Aller-yndlings!
Hvis jeg skulle vælge ét - og kun ét - outfit fra Gossip Girl, som skulle stå som favoritten må det være dette. Blair Waldorf's smukke fødselsdagsoutfit er da den mest perfekte LBD! Designet af Valentino, og tænk at der kun findes 2 slags af kjolen! Vildt! Men smuk er den!

Det er vist ingen hemmelighed, at Blair er favoritten all the way i Gossip Girl. Serena går mig på nerverne. Jenny er irriterende. Vanessa siger mig intet.

Photo: Google

7 kommentarer:

Chaos sagde ...

Jeg er helt sikkert også på Queen B holdet, men jeg kan nu godt lide Jenny. Mest fordi hendes stil er blevet bedre - og hun er blevet mere ond. :D Det minder mig om Blair i sæson 1 <3

Bailey sagde ...

Jeg synes bare J er irriterende når hun er ond! Ved ikke hvorfor, men kan virkelig ikke lide hende. Elsker tilgengæld B når hun er ond!
Ren forvirring! :D

Sandfeld sagde ...

Så enig i det outfit, det er skønt og dejligt. Helt ekstremt smukt til hende!!

Miss Jeanett sagde ...

Jeg er ikke enig mht ynglingssættet (selvom det er fint), men er helt enig i alt hvad du skriver omkring personerne i Gossip Girl. Blair er totalt ynglings (tror det er en Europa-ting, fordi i USA skulle Serena være alles ynglings?!), Serena er bare træls (enten så ynker hun eller også gør hun de dummeste ting...), Jenny er seriens mest irriterende og selvretfærdige bitch og Vanessa er bare ligegyldig og kedelig... (og også ret selvretfærdig).

Dan er også begyndt at gå mig på nerverne. Tilgengæld elsker jeg stadig Chuck og Nate - og er begyndt at få nyfundet respekt for Eric også.

Okay nu lukker jeg røven med alt mit Gossip Girl snak ;)

Bailey sagde ...

Sandfeld: Ja hun er bare så yndig i det outfit!

Jeanett: Blair har bare været favorit fra første afsnit! Men kan udemærket forestille mig at amerikanerne er vilde med Serena's lyse hår, blå øjne og skanky tøj (jeg er så træt af at se hendes patter og ben hele tiden!). Og ja hun er da ekspert i at ynke! Hele tiden!
Jenny, er bare blah! Hun siger mig intet. Så vil hun være queen, så vil hun ikke.. TAG EN BESLUTNING, OG FØLG DEN!
Jeg elsker Chuck, Nate er jeg sådan lidt hmm over, højst sansynligt pga. hans følelser for Serena!
Eric er fantastisk. Jenny fortjener det!

Og så stopper jeg vist også ;)

Chaos sagde ...

Jeg synes J skal gå all the way når det gælder at være Queen. Det er sjovt, når det bliver ondt.. men igen, Blair er ekspert. :D Jeg venter bare på at Vanessa bliver skrevet ud af serien for hun er da for irriterende!!! Og så håber jeg på at Chuck og Nate slår sig løs, nu hvor Nate skal komme sig over Serena igen. :D

Bailey sagde ...

Jenny kunne godt blive skrevet ud for min skyld :D
Årh ja Nate&Chuck kan kun blive godt! Håber dog ikke Chuck ender sammen med nogen duller! Det ville være for tarveligt!