søndag den 17. juli 2011

skuffet.dkHvis ikke hele verden har hørt det, så ja, Take That koncerten blev aflyst i går. Nøj jeg er stadig skuffet og bitter! Jo jo, de er jo kun mennesker og Robbie Williams kan da sagtens være blevet ramt af noget mave-halløj. Men at aflyse så sent som 15min. inden dørene skulle åbne er sgu dårlig stil. Heldigvis kom vi kun fra nordsjælland, stakkels alle dem der var taget fra Jylland, Stockholm og Polen.

Jeg har tænkt mig at være skuffet og bitter i rigtig lang tid! Jeg nåede ikke rigtig at være en af de teenagere der var super fans i 90'erne, men jeg er jo alligevel vokset op med deres musik, og Robbie har næsten være soundtracket til mine teen-år. Jeg havde sgu glædet mig!

For at det ikke skulle blive et helt negativt indlæg, har I lige fået et billede fra i fredags hvor jeg hoppede på trampolin mens min søster prøvede at få et billede af mig i fuld hopla. Det var hårdt og skægt :D Og ud af de ca. 100 billeder hun tog, er kun 4 af dem blevet ordentlige.. hehe, vi kæmpede da for sagen!

8 kommentarer:

Chelle sagde ...

Kan godt forstå, du er skuffet,
Var selv til koncerten om fredagen, og ville også være blevet ked af det, hvis de havde aflyst :-/

Lika sagde ...

Yup, jeg er også SÅÅÅ skuffet. Troede ikke mine egne ører, da jeg hørte nogle sige ordet "aflyst" og troede seriøst det var en dårlig joke. Øv altså, Heldigvis bor jeg lige i nærheden, så havde ikke som så mange andre ofret mange penge på at kunne være der.

Om fredagen blev min taske stjålet med pung, telefon og nøgler i. lørdag en aflyst koncert. Min weekend har været så elendig, øv hvor gør det mig ked af det.

Ditte sagde ...

Det var SÅ dårlig stil. Især hvis han har været syg hele dagen. Jeg stod der selv og fik beskeden 10min inden dørene åbnede, med alle mine kolleger og billetter til en værdi af 4000kr i alt! Helt ærligt! Vi kom kørende helt fra Fyn og brugte derfor i alt syv timer på at kører frem og tilbage! Det er fandme ikke okay synes jeg ikke.

Bailey sagde ...

Chelle: Jeg er så misundelig at det slet ikke kan beskrives!

Lika: Øv, for en dårlig weekend!
Jeg hørte også først nogle sige det, men de så virkelig ud som om det var en joke. Et par minutter efter fik jeg en sms fra en veninde, der skulle scanne billetter om det.. Æv æv æv!

Ditte: Puh, det var lang tid! Jeg har virkelig ondt af jer :(
Og nej, det er slet ikke ok at aflyse 15min inden dørene åbnes, når han åbenbart har været syg siden fredag nat..

Stine sagde ...

Jeg er stadig helt målløs!

Lika sagde ...

Jeg kan ikke lade være med at tænke på om de måske indbyrdes har haft en konflikt og derfor lige ikke orkede at optræde. For havde han virkelig haft det dårligt, så havde de vel oplyst om det om formiddagen måske og ikke så sent. Det er fuldstændig respektløst af dem - måden det blir gjort på.

J'adore blog sagde ...

Kan godt forstå at du er skuffet :( Virkelig lort at de aflyste koncerten i går,,,

Bailey sagde ...

Stine: Også mig, og forbliver det i lang tid!

Lika: Det er jeg efterhånden ret sikker på at de har haft. Synes i hvert fald ikke den med maveonde er særlig troværdig!

J'adore: Rigtig meget lort! :(