lørdag den 21. november 2009

Smart Miss B!

Jeg gik jo lige og troede at posthuset først lukkede kl. 14, men næææh nej lørdag betyder åbanbart at der kun er åbent til kl. 13! Crap altså! Jeg ville jo gerne have haft min H&M-pakke hjem i dag!
Bare endnu en grund til at blive på sofaen!
Jeg har godt nok en million praktiske ting jeg skal ordne - men der er nu så varmt og hyggeligt på den sofa!!
Jeg er næsten færdig med Gossip Girl sæson 2 - senere står den på Las Vegas sæson 1+2, som jeg har lånt af veninden.
Jeg har købt ind så jeg kan bage - både kage og pizzasnegle.. Mums!


Og så bliver jeg nok alligevel nødt til at fortælle om kollega. Der er ikke nogen breaking news - men for filan hvor han 'trænger sig på'! Fredag har vi altid morgenmøde. I går havde jeg så bare sat mig et vilkårligt sted, han kom et par minutter efter. Der var masser af huller hvor han kunne sidde, bla. med 2 af de andre unge gutter. Men nej, han gik direkte over til mig, spørger om der sidder nogen ved siden af mig, og sætter sig. Godt så. Under vores møde skal vores leder holde et rimelig langt oplæg, sad han konstant og småhviskede jokes og kommentarer til mig. Altså!
Senere på dagen da jeg sidder på en bænk sammen med et par unger, kommer han forbi. Ungerne står foran mig, og er helt oppe køre. De har nemlig fået den idé at vi allerede er kærester. Han smågriner og sætter sig så lige ved siden af mig. Fint makker, pust bare til ilden!
Den ene pige spørger ham så Hvordan var det så at kysse Bailey, da i kyssede første gang? Hans svar? Det ved jeg desværre ikke endnu.... WHAT!!!!???? Det sagde han bare ikke, vel?!?!
Senere igen, sidder jeg og fletter julehjerter (ja, det får jeg løn for :D), han kommer forbi og skal lige snakke.. Ja ja, så kører ungernes gode idéer igen!
Han skulle så lukke sammen med mig og en anden. Og igen kører det der råflirteri, hvor han skal smådrille mens han blinker, og gå forbi mig alt alt for tæt på. Tag dig nu sammen, altså hvis du vil noget så spørg dog om vi skal se en film eller noget. Ikke alt det her katten om den varme grød! Altså!

Undskyld at i skal høre på alt det kollega-stuff, men det fylder sgu så meget i hovedet. Og veninden synes jeg er en idiot for ikke bare at hoppe på ham asap!

6 kommentarer:

Signe sagde ...

Ihh Natassia, jeg er tilbøjelig til at give din veninde ret.. ;)
Han lyder da til at være SÅ meget into you!!
Er der ikke snart en julefrokost på det arbejde der, så i kan få kysset.. Hahah..

Bailey sagde ...

Hehe.. Det er super fristende, men synes sgu det er svært når det foregår på jobbet!
Julefrokosten er først d. 8. januar - der er laaaang tid til! Der er dog snak om at et par stykker af os skal i byen i løbet af december. Man kan da håbe :D
Men altså hvorfor tager han sig ikke bare sammen og spørger om han ikke skal se lejligheden/se mit nye tv/køre mig hjem.. Whatever-bare et eller andet :D

Katrine sagde ...

Hej søde Miss Bailey,
du skal virkelig ikke undskylde for at fortælle om ham - det er jo mega spændende og jeg elsker lige at tjekke hver dag om der er sket mere. Jeg krydser alt, hvad der krydses kan, for at han snart kysser dig :D
Kærlig hilsen Katrine

Bailey sagde ...

Hej Katrine, jamen så fortsætter jeg :D Føler mig ellers halvdum hver gang jeg skriver lidt om ham. For der er jo ikke sket noget endnu...
Har også prøvet virkelig at beherske mig i indlæg om ham, for at det ikke skal virke alt for teen-crush agtigt..
Ja kryds alt hvad du kan!

Anonym sagde ...

Hej :-)
Kom lige forbi din blog ved et tilfælde så jeg har kun set dette indlæg, men jeg ville bare lige sige at sådan en kollega havde jeg også for 2,5 års tid siden, i dag er vi kærester og har været det i to år, så det kan godt betale sig at tage springet;-)
Håber han gør noget ved det eller du tager springet og konfrontere ham med hans væremåde!
Jeg krydser også fingre, og må helt klart forbi og tjekke på på din status i løbet af ugen. (ved han godt du har en blog, hvor du omtaler ham?)

/Christina

Bailey sagde ...

Uh sikke lokkende det er med din historie! Men jeg er stadig så skide bange for at jeg bare overfortolker alt lige nu (også selvom han ikke opfører sig sådan over for nogen andre..)

Nej ingen i mit liv ved at jeg har bloggen, og det skulle gerne fortsætte sådan :D Det er mit sted at læsse af, når jeg synes veninderne har hørt nok! For det jeg skriver herinde er måske 50% af hvad der sker...
Håber jeg snart har en 'ordentlig' update, i stedet for disse små sladder-historier :D