lørdag den 7. november 2009

Konference-outfit

Først del af lørdagen er brugt på konference. Det var nu meget interessant, og en af foredragsholderne var helt genialt morsom. Så fik man da grinet godt igennem! (Og så valgte ham den søde både at sidde ved siden af mig til foredragene og den lange frokostpause.. jaja...!!! :D )

Så får også lige et lille glimt at et nyt billigt køb. Den stribede bluse er fra Vero Moda, koster 80kr, og har den perfekte længde. Normalt undgår jeg helt stribede ting - mine bryster behøver vist ikke syne større :D men denne var nu så fin! Og har gerne ville have én til under min blazer.VM bluse, Pieces denimleggings, Topshop ballerina'er, Zara tørklæde, Old Navy blazer, Mulberry Jody, Rimmel's Pop Apricot

Nu er jeg lige hjemme for at skifte tøj, og så står den på svendegilde hos bedstevennen. Har ca. 1 time, og ved nogenlunde hvad tøjet skal bestå af. Det hjælper altså godt på vej! Det flasher jeg lige i morgen ;) God lørdag til alle! Nu skal jeg ud og drikke asti og masser af Bailey (wink wink, mit navn :D) - og så skal der danses!