lørdag den 21. november 2009

New Moon + Outfit


VM bluse, Pieces denimleggings, Old Navy blazer, H&M tørklæde, Primark ballerina'er, Mulberry Locked Cosm. Purse


Endelig var ventetiden ovre! Endelig var det premiereaften for New Moon! Ét ord kan beskrive den; Fantastisk!
Det er nu 3½ time siden jeg kom ud af biografens mørke med det største smil, og det varmeste hjerte.
Jeg er stadig helt høj over den!!! Hvis man kun synes Twilight var ok, vil man uden tvivl elske New Moon. Jeg synes det er en helt fantastisk filmatisering. De har fanget alt det gode og vigtige - hvor jeg i Twilight mangler flere små detaljer. New Moon er den bog jeg mindst kan lide i sagaen, filmen tilgengæld er fantastisk! Kan slet ikke vente til fortsættelsen, Eclipse, i juni..
Downside? Jeg var endt i en Team Jacob-biograf! Jeg er Team Edward all the way! Hver gang Jacob smed blusen/havde bar overkrop (som alligevel skete en del gange), blev der skreget og sukket over ham.

Min veninde som kun har set Twilight 2 gange, var også helt oppe at køre! Især fordi hun jo slet ikke anede hvad der ville ske. Hun havde ellers i sin tid sagt at det der med vampyrer og ulve slet ikke var hende. Hun er vist omvendt!

Årh jeg kunne jo skrive side op og ned om hvor god den er! Kan kun sige: Se Den!!!

Btw. er jeg vild med al den action og al den humor der er i 2'eren! Man kan vist tydeligt se at det ikke længere er en low-budget.

Sov godt derude! Jeg vil i hvert fald sove med en fantastisk fornemmelse i maven!

Og så må i vente med at høre om hvor tilnærmende kollega har været hele dagen! Det kan jeg slet ikke sætte ord på lige nu! :D

5 kommentarer:

rijaH sagde ...

Jeg så Twillight for første gang igår.. eller jeg sad og zappede mellem den og Vild med dans. Så fik den i småbidder.. og må nok sige jeg måske har fået mig en lille edward crush :P han er da sød.. selvom han ik har sovet i flere hunderede år :D Glæder mig til at se New Moon når den engang kommer på Tv1000 ;)

Og se nu at få gjort noget ved den kollega der.. det er jo næsten ik til at holde ud :P

anna sagde ...

jeg var inde og se den igår, og jeg synes den var SÅ dårlig! tror aldrig jeg har set noget så kliché-agtigt, jeg synes twilight var meget bedre, på trods af lowbudget og semi-dårlige skuespillere. men bogen er jo heller ikke noget at råbe hurra for, så måske er det dét. havde ellers glædet mig SÅ meget til at se total sex god rob pattinson, men han var jo overhovedet ikke lækker i filmen?!
jeg må også indrømme at jeg er lidt mere team jacob efter at have set 2'eren faktisk, selvom hans sixpack måske var liige på grænsen, hehe. men jeg skal nok ind og se 3'eren alligevel, nu kan det jo ikkeblive værre. ;)

Bailey sagde ...

Rijah; Kan kun sige: Glæd Dig!!!! :D
Og jeg gør ikke noget ved kollega, det er all him! :D

Anna; Eiiijjj synes du virkelig? Jeg tror klart bogen har påvirkning, for selvom jeg havde glædet mig helt vildt til at se den, gik jeg stadig med den tam fornemmelse bogen gav mig!

sophie sagde ...

jeg havde faktisk skruet forventningerne helt ned, fordi jeg synes traileren så ret tacky ud (og bogens plot er jo heller ikke videre genial, det er vi jo enige om, hehe.), så jeg tænkte at jeg da UMULIGT kunne blive skuffet, men det blev jeg altså alligevel! men jacobs overkrop var altså ret hot, selvom man føler sig lidt pædo, drengen er jo ikke mere end 17 år, goddammit! ;)

Bailey sagde ...

Ja bogen er jo ikke noget at råbe hurra for! Slet ikke..
Men filmen har bare fanget mig. Er vild med al den humor der kommet med denne gang! Og at den er så actionfyldt.
Dette må være første gang nogensinde at jeg synes filmen er langt bedre end bogen!
Ved Twilight, har jeg det mere sådan at det er 2 fantastiske produkter - hver for sig. Man skal ikke sammenligne, og jeg elsker både bogen og filmen.
New Moon-bogen er dog ren blah for mig, hvor filmen bare har fanget mig, og tangerer til at være en af de bedste jeg længe har set!

Man kan ikke benægte at Jacob har fået trænet den krop rimelig godt (savle savle.. ahem..), men han irriterer mig bare stadig helt vildt! Hehe..