tirsdag den 3. november 2009

Et kort indlæg!

Har ikke så meget at fortælle i dag. Det har været noget af en blanding! Først et virkelig godt møde med min bankdame der gik med til at få betalt min studiegæld i England (yay!), dernæst en super hyggelig dag på jobbet (råflirteri!!) - og så til det triste! Da jeg kommer hjem ser jeg en post-it sidde på min dør. Og sikke et chok! Det viser sig at min unge nabo, døde i går! Jeg er stadig helt i chok. Aner ikke hvordan eller hvor. Det var hans mor der havde skrevet den seddel, og hun har også lagt sit tlf-nummer, så i morgen skal jeg have ringet. Det er så underligt og meget surealistisk! Han blev 25 år. 25 år!
Jeg er tom for ord. Vi havde ikke noget specielt forhold og jeg kan ikke prale med at vi var venner. Vi var naboer. Vi snakkede sammen et par gange om ugen. Han introducerede mig til nogle skønne venner.

Mere skal der vist ikke siges nu.. Jeg vender snart tilbage med noget opløftende. Lige nu har jeg brug for at tænke!

3 kommentarer:

Emma Lovise sagde ...

What?! Jeg kan godt forstå, at du er chokkeret. Det lyder helt forkert, at en gut på 25 dør. Jeg blev faktisk selv chokkeret over, at læse dit indlæg.
Ikke specielt rart, at komme hjem til sådan en besked.

Mette sagde ...

Sikke en dum besked at komme hjem til.
Hvis du har lyst, har jeg tagget dig i en blogleg...

/Mette

Bailey sagde ...

Ja det har sgu været noget af et chok! Jeg forstår det stadig ikke. Nej vi var slet ikke tætte, men den alder skræmmer mig!

Mette: Jeg er altid med på bloglege - må lige se hvad jeg kan finde af grå ting ;)