torsdag den 21. maj 2009

Dagens helt store spørgsmål!

Når jeg nu skal til cocktailparty-tam-tam i morgen, hvordan skal håret så sidde! Én ting er udelukket; jeg sætter det ikke op! Det er bare slet ikke mig, og føler mig ikke tilpas med det oppe (medmindre det er en hestehale, og det passer lissom ikke ind i morgen). Jeg tænker lidt at bruge bølgejernet fra OBH, som faktisk giver nogle super fine krøl/bølger i mit hår. Masser af fylde, dog uden at man ligner en puddel.
Ellers kunne jeg glatte det, og så bare masser af mouse og lak i, for at give volume.. Og nej det er ikke det samme som hvis jeg undlader at glatte det. Mit hår er underligt, og kan ikke finde ud af IKKE at blive varme behandlet, om det er fra glatte-, krølle- eller bølgejern...

Resten er ellers på plads. Jeg tager min sorte Vila-kjole på (den med læderstykket foroven), sorte pumps (leo-flats med i tasken, da vi ikke må have hæle på indendøre, grundet ekstremt sarte gulve), guld smykker og sort hårbøjle.... Farven på neglene mangler jeg stadig at finde frem til, men bliver sikker noget bær/koral-farvet.
Mht. taske, regner jeg med at deles med en veninde, jeg gider ikke lige selv tage med..

Ih hvor jeg glæder mig!!!

2 kommentarer:

Milla sagde ...

Det lyder rigtig fint :lun: .. Men hvad med en guld på neglene, for at holde dig til sort/guld? :) Synes næsten det ville være synd med bær/koral på neglene. Rigtig god fest i aften søde!!

Natassia sagde ...

Jeg havde overvejet det, men ved ikke rigtig om jeg vil føle mig for julet.. Hmmm.. Kan være jeg bare ender med en neutral klar lak..