lørdag den 16. maj 2009

Chanel Orange Fizz pt. 2

Som jeg skrev om forleden havde jeg søgt i mine Matas'er efter den fiiiine nye neglelak, Orange Fizz fra Chanel. I dag da jeg alligevel skulle have nogle andre småting, prøvede jeg igen - Og det viste sig at de havde fået den hjem!!!! Yay! Købte den straks, og sjovt nok kom en ekspedient forbi mens jeg betalte, og udråbte Den farve er fantastisk! Og jeg kunne da kun give hende ret! Den er virkelig fin i virkeligheden også..


Chanel Orange Fizz, farven er mere koral end på billederne - og helt uden glimmer!

Derudover snuppede jeg også en L'Oreal Lash Architect med. Min elskede Longitude er udgået af produktion, hvilket for mig er en skandale! Den mascara har jeg brugt i over 5 år, og nu vælger L'Oreal så at trække den tilbage! Har så fra andre fået af vide at Lash Architect skulle være næsten lige så god. Min problem er nemlig ikke fylden men længden på vipperne, og lige dét var Longitude perfekt til!

8 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Årh jeg er dybt misundelig på du har fået fat i den farve.. jeg er simpelthen også nød til at eje den!!
Må på jagt i div. Matas snart (desværre fører den der ligger tættest på mig slet ikke Chanel, hvad sker der lige for det altså..)

Maria sagde ...

Åååh hvor vil jeg også gerne have fat i "Orange Fizz"! :)

Jeg har også i så længe jeg kan huske brugt Longtitude, så jeg var ligesom dig forfærdet da jeg fandt ud af den ikke føres længere! Jeg har heller ikke fundet en erstatning for den endnu. :/

Natassia sagde ...

Cecilia: Jeg var også helt vild, da hun fortalte at de havde fået den! Har lige lagt en prøve, og den er bare såååå fin - og dækker vildt godt med kun et lag!
Og det var da underligt med en Matas uden Chanel! De har vist meget at lære!

Maria: Longitude var bare den perfekte mascara. Jeg har stadig 2 liggende, den ene er fra efteråret og synger på sidste vers, og den anden købte jeg kun pga. tilbud -den bliver brugt meget sparsommeligt!
Skriv endelig hvis du finder en mascara der kan gøre det samme som Longitude!

Tina sagde ...

Den er vildt skøn, ja! :D Jeg har den også på lige nu :)

Ekspedienten jeg købte den af, sagde også til mig "Koral er bare sommerens farve - ALT skal bare være koral", mens jeg stod i min koralfarvede trøje og tænkte "Tell me about it, dame"..

Charlotte D sagde ...

Av den er flot Bailey... Flasher du den ikke på :-)

C

Natassia sagde ...

Tina: Den er bare så skøn! Og sikke en kvik ekspedient :D Haha!!

Charlotte: Jo selvfølgelig, vender tilbage i morgen.. Har lagt en prøve på en negl - og umiddelbart virker den super nem at lægge og lagde kun ét lag, men det dækker!

Ditte sagde ...

Så må man vist hellere hoppe en tur på Chanel-rov på mandag - thank God for blogs, ellers var den her skønhed da gået min næse forbi..

Natassia sagde ...

Ditte; Ja det er bare om at skynde sig, den skulle vist allerede være udsolgt flere steder..