onsdag den 9. marts 2011

Magazines

Når jeg er i London, er et fast punkt på shoppelisten en god stak blade. Jeg ved ikke om I kan bruge det til noget, men nedenunder er et par linjer om mine yndlingsblade :)


Den gode stak... de vejer godt til, men SKAL altså med hjem!


Grazia: En god blanding af celebrity-sladder, mode og hverdags-historier..


Vanity Fair: Det var faktisk første gang jeg købte dette blad, blev grebet af at det var deres Hollywood Issue. Der er masser af lange artikler, noget jeg rigtig godt kan lide.


Elle UK: Mit yndlingsblad i hele verden. Intet slår gode gamle Elle. Men det skal altså være det britiske. Fede artikler, lækre billeder og både gode klummer og artikler.


Tatler: Også et nyt blad for mig. Jeg blev måske lidt grebet af at Ed Westwick prydede forsiden :D Men det virker også til at være spækket med gode artikler og interviews.


Vogue UK: For mange er der nok ikke den store forskel mellem Elle og Vogue. Det synes jeg nu alligevel der er - men alligevel skal jeg have Vogue med hjem hver gang. Det er jo en klassiker! Især fantastiske modeserier og fede artikler.


Look: Mit yndlings billig-blad! Der er lidt celebrity sladder, men der hvor bladet virkelig er genialt er på high-street fronten. Der er hver uge et par sider der hedder High Street Hottest - In stores this week. Her kan man finde tøj osv. fra Primark, Topshop, Zara, H&M, Mango osv. Virkelig god inspiration - jeg brugte siderne meget dengang jeg boede derovre. Derudover er resten af bladet spækket med masser af high street inspiration. Yum!
Og at det koster £1,70 gør det jo egentlig bare meget bedre.

Jeg er helt stoppet med at købe blade herhjemme i Danmark, men så snart jeg er udenlands hamstrer jeg i massive mængder..

3 kommentarer:

Debbie sagde ...

Er også selv stoppet med at købe danske blade, efter jeg fik øjnene op for den engelske udgave af Cosmopolitan som man heldigvis kan købe på mit arbejde. Det er virkelig god læsning og synes slet ikke, at der er nogle danske blade, som der kan hamle op med det, desværre.

Bailey sagde ...

Jeg har ikke prøvet Cosmo af i mange år, men det kan da være det skal have chancen næste gang :)
Og enig med at de danske slet ikke kan følge med. Danske modeblade er ok, men kunne lære så meget af de engelske!

Anonym sagde ...

Et tip: Engelsk Marie Claire. Helt fantastisk! Koster en slik i UK, herhjemme skal man bløde ca 70 kr for det. Så det alene er jo nærmest rejsen værd :-)

KH Rikke